• LARA38

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lara csak néhány napja költözött ide hozzánk a XI-be a zsúfolt Angyalföldről, így csak most figyeltem fel hirdetésére. Visszafogott képei okán megkedveltem és mielőbb találkozni szerettem volna vele. Felhívtam, rögtön fel is vette és nagyon érzéki hangon beszélgetett velem. Még jobban megkedveltem :)
    A bővebb infóban megleltem a választ a még fel nem tett kérdésemre is.
    Meg is beszéltünk egy aznap esti időpontot.
  • Megközelítés:

    A Tétényi útról nyíló egyik kis utcát könnyű megközelíteni. Igazából egy csendes lakótelep, a parkolás nem gond. A buszmegálló is 5 percre van.
  • Helyszín:

    Nem kellett magasra menni a felújított középmagas házban. Kényelmes és tágas lakás - csak mi ketten voltunk.
    A tetthelyen franciaágy és egy kis komód, a ruhákat a földre pottyantotta miután levetkőztetett :)
    A fürdő pici, de tiszta - sokféle tusfürdő és szájvíz is van.
    Igazából nem zavart a szoba minimalista berendezése, mert Lara azonnal magával ragadott és onnan már csak Őt láttam :)
  • Lány külseje:

    Lara igencsak visszafogott képekkel hirdet - és ez tetszett nekem. Mivel a masszázs oldalról érkezett, a képek ennek megfelelő stílusúak, de talán még ott is kissé szégyenlősek.
    Azt tudtam, hogy egy szép magas lányhoz megyek, aki a képek szerint gömbölyded csípővel és hosszú lábakkal bír - és a kerekded cickókról is volt némi sejtésem.
    Nagyképűen magassarkú cipőt kértem tőle...aztán mikor beléptem, egy nálam is magasabb hölgy fogadott testre simuló fekete koktélruhában, hosszú formás lábain fekete combfix és a kért cipellő. Mindketten meglepődtünk a másik magasságán - persze én egy kicsit füllentettem mert csak akkor vagyok 190, ha lábujjhegyen állok....de látni akartam őt magassarkúban :)
    S ahogy elindult előttem kecsesen ringó csipővel, láttam és élveztem kérésem helyességét.
    Arányos alakja mindenhol asszonyosan gömbölyded, a popsija méretes és gyönyörű és jól markolható. A cicik teltek, kellemesen gyömöszölhetők. Hosszú izmos lábai csodásan mutattak a magassarkúban (is).
    Puncija a mai csupasz világban unikum: egy csodásan selymes, fazonra igazított puha "pázsittal" találkoztam. Rég volt ilyenhez szerencsém, hát hosszan élvezkedtem is arra.
    Bájos arcának éke meleg fényű, bársonyos tekintete és édes mosolya.
  • Action:

    A belépés utáni meglepetés hamar átváltott vibráló izgalomba, s mivel éreztem hogy beindult a kémia, így eldőlt hogy a masszázs ma kimarad és rögtön a "mással" fogunk kezdeni.
    Beinvitált a szobába, majd felajánlotta hogy levetkőztet...naná hogy nem mondtam ellent :)
    Összesimulva csókolózni kezdtünk - először csak olyan ismerkedő jelleggel, majd egyre szenvedélyesebben. Közben vetkőztetni kezdett, miközben én a popsiját gyömöszöltem, és a felesleges rucikat magam mögé hajítottam. Amikor ujjával a pocimhoz ért, vibráló remegés futott át rajtam és hirtelen nagyon szűknek bizonyult a gatyám :)
    "Meg kellene keresnünk a fürdőt" súgta fülembe, majd popsijának ringását követve meg is találtam.

    Visszatérve tovább csókolóztunk, majd levettem róla a cicifixet és a szép melleit kényeztettem. Aztán magamnak háttal fordítva megemelgettem teltségüket, miközben Lara popsiját nekem nyomta és félig kifordulva tovább csókolt.
    Lesimitottam róla a bugyit, majd az ágyra fektetve kalandoztam pompás testén. Szinte habzsoltam őt, majd lábai közé telepedve birtokba vettem bársonyát.
    Hamarosan beindult Lara csípője és zihálása is, én pedig felnézve gyönyörködtem a bimbók merevedésében. Aztán egyszer csak megajándékozott ez az érzéki Nő.

    Mivel úgy tűnt hogy ennyivel nem érte be, hát tovább folytattam kényeztetését. Az ujjazásról nem kaptam infót, így először csak félénken, majd a kedvező fogadtatást hallva és érezve egyre bátrabb lettem. Elképesztően szűk kis lukacska fogadta be ujjamat, pulzálva egyre jobban szorított - majd jött az újabb ajándék hangos sóhajok közepette.
    De Lara még mindig ott feküdt és mintha várt volna még valamire..
    Egészen merészen most a hátsó bejáratot vettem finom kezelésbe miközben a csikló szopizását sem hanyagoltam. Finoman egyre beljebb merészkedtem, mígnem a teljes mutatóujjam el nem tűnt a másik szoros barlangban.
    Jól hallhatóan igencsak kedvére volt Larának ez a dédelgetés, mert egy hatalmas remegő élvezéssel jutalmazott. A popsit el nem hagyva egy másik ujjamat a puncijába dugtam és belül finoman egymáshoz dörzsöltem őket. Ezt az élvezkedést most nem vittük végig - de majd legközelebb :)

    Most már ő szeretett volna kényeztetni, így hanyatt feküdtem, majd kaptam egy igencsak érzéki, mélytorkos elemekkel színesített, oldalról finoman harapdálós, zacsigyömöszölős eszméletlen franciát.
    Itt fejben már gumit követeltem, de a kis barátom még nem állt készen - ezért egy kis segítséget kértem Larától: lábai közé térdeltem, Ő elkapta a kisorit és biztatni kezdte - miközben kutató ujjaim ismét a szűk barlangokat járták. Ennek hamar vv-képes állapot lett a következménye és feltárt ölébe bújva missziben szorgoskodni kezdtem.
    Szűk puncijának szorításában, hófehér combjainak ölelésében nem sok esélyem volt és száját csókolva, a ciciket gyömöszölve engem is elért a gyönyör.

    Kicsit még összebújtunk, majd pancsi és a szétszórt ruhák összeszedése után távozás a közeli viszontlátás ígéretével.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban kapott átlagos csokorral készültem - és egy kis desszerttel a kedvencei közül.
  • Összkép:

    Lara személyében ismét egy nagyon érzéki nőhöz vezérelt a sors, aki mindent önfeledten megadott amire vágytam. Óriási erotikus kisugárzásával lenyűgözött, egy gyönyörű érett nővel szeretkezhettem egy remek órán át. Remélem visszavár, mert vissza kell térjek szeretö ölelésébe!
Happy Massage