• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Souldance-m :))))

  Köszönöm szépen a beszamolot ! :) Ez valóban egy nagyon jó randi volt ! :) Mindig orulok amikor meglatogatsz :)

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Időnként üzenetet váltunk, beszélünk telefonon vagy sms-ezünk, így aztán mikor aktuális nem jelent gondot időpontot egyeztetni, leginkább közel egy gyötrelmes héttel előre. Ezután nem cifrázzuk, tudjuk ha megbeszéltük akkor az úgyis van.
 • Megközelítés:

  Odatalálás könnyű, parkolóhely mindig van és
  ingyenes. Metro, busz, troli rövid sétányira. GPS is visz.
 • Helyszín:

  Alacsony panelban kis lépcsőzéssel elérhető. Belül kifogástalan rend, tisztaság és Tia csodás illata fogad. Füriben zuhanyzó, sok sok tusfürdő, dezodor, szájviz, pohár, kilépő. Szobában nagy fracia ágy, ropogós lepedő, rajta friss illatos törölköző.
 • Lány külseje:

  Gyönyörűűű!
  Nincs testének olyan apró része mit ne szeretnék, megfogni, simogatni, csókolni vagy a számba venni. Illatos, bársonyos bőre ölelésre csábít. Nem kicsi mégis formás mellek a szépen duzzadó bimbokkal egész napos programot tudnának biztosítani. Mosolygós arca, gyöngy fogsora, szép ajkai és azok a zöld szemek. Hosszú formás lábak kő kemény gömbölyű popsitól indulnak. Nem ragozom tovább, remekmű!
 • Action:

  Szerda reggel még a nap is felragyogott végre. Korán indultam hogy a csúcs előtt zuglóba érjek.
  Pontos voltam, ajtón belépve ölelés, csók és ragyogó üde mosoly fogadott. Nyoma sem volt reggeli álmosságnak, Tia tündökölt.
  Virágot, ajeszt átadtam kis mikulással megtoldva, majd cseverészve a szobába kis simik csókok és már tolom is le magamról a cuccot, mert az idő kincs és itt bizony gyors lábakon jár.
  Fūriből visszatérve a meztelen valósággal találom szembe magam. Lehetetlen kellemes borzongás nélkül kibírni. Álságos fapofával mondom, jó ez a dress code, alkalomhoz illő. Derülünk, ölelkezünk csókolom gyönyörű nyakát, markolom popsiját, habzsolom duzzadó bimbóit. Közben a türcsiből kihámozva kezelésbe veszi brét.
  Ágyra keveredünk és innen már nehéz összerakni mikor mi történik, mert bár szokványos dolgokat műveltünk, váltogatva, változatos pozíciókban. Összehangoltan élvezkedtünk. Volt itt térdelés, fordított oldalfekvés, hason, hanyat a lényeg az volt, hogy mindig legyen valami a kezünkben és szájunkban. Egyszer csak Tia csípője és a szokot igen visszafogott hangja jelezte, hogy most kis pihi következik. Csodás érzés volt látni arcán a mosolyt.
  Ekkor még nem gondoltam, hogy kicsit hosszabb lesz a pihi. Bré ugyanis mint aki jól végezte dolgát, feszes vigyázból, szerelvényt igazíts-ba váltott. Kis lazítás után
  szerencsére Tia kezei és ajkai hatására a rendszer újraindult. Kaptam felszerelést és meghajthattam a renitenskedőt. Gyönyörűm egyik lába a nyakamban másik kitárva, mélyen nyomulok a forró punciban. Nem kell ragoznom a látvány az érzés meghozta a hatást. Eldobtam a gyeplőt és combját ölelve kitáraztam.
  Tisztálkodás után kis dumcsira még jutott idő aztán a már általam megénekelt búcsú.
 • Elszámolás:

  Kicsit átlag fölé emelkedet, de az élmény az érzés sem átlag. Boríték komódra és ennyi.
 • Összkép:

  Majd biztosan megbeszéljük, hogy miért éreztem kiemelkedően jónak ezt a randit, de annyi biztos nem csak testi, lelki kielégülés is volt.
  Bocs azoktól az MT-től akik pornósabb beszit várnak, de nem annyira az én stílusom. Nem is vagyok egy nagy írogató meg ismételni sem szeretem magam.
  Tiam, Neked ismét Köszönöm!
Happy Massage