• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Budioka ! :)

    Köszönöm szépen a beszamolot ;) Nagyon orulok hogy az Istennőd lehet és hogy megismerhettelek :)

    Csokollak

  • Egyeztetés:

    Neten és VTR-en egyeztettünk. Örültem, hogy volt üres időpontja, így az egyeztetett időben nagy izgalommal jelentem meg nála.
  • Megközelítés:

    BKK-val is egyszerú a megközelítés Busz, troli van a közelben. Gk-val mentem, a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • Helyszín:

    Panel házban egy nagyon igényes, szép, tiszta lakás. A fürdő is szépen, gazdagon fel van szerelve mindennel ami kell a férfiember fiának a felfrissüléshez. A helyszin kulturált, tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép, kellemes jelenség Tia. Magas, hosszúlábú, gyönyörű hölgy. Nagyon bájos, kellemes arcú leány Tia, aki varázslatos formájú keblekkel, feszes tettel és popóval rendelkezik. Bomba nő, olyan akire biztosan ezren startolnak egy mulatóban.
  • Action:

    Bemutatkozás után bevezetett a fürdőszobába. Le zúztam magamról a külvilág porát, ami után betoppantam a szobába, ahol meztelenül fogadott. Elámultam a bomba testén és tele vággyal kezdtem minden porcikájának felfedezéséhez. Állva csókolóztunk és simogattam ahol értem. Nem tudtam betelni vele. Lekerültem délre ahol feszes, piros-pozsgás kelyhe hívogatott. Kényeztettem eme nemes és most már nedves testtájékát. Szépen vette, élvezte. Ezután feltérdelt és nagyon jó technikájú NF-ben részesültem. Hátamra feküdtem és így is megkaptam a nekem járó NF-et. Merevnek éreztem magam és kértem a pajzsomat. Lovacskával kezdtünk. Nagyon elkaptuk a ritmust, na és persze nem tudtam betelni a cicikkel, közben puha puszik, csókok. Váltottunk kutyusba. Kezével a lábunk alatt hátra nyúlt és végig izgatta a golyóimat. Valami fenomenális volt. A végén NF és kézimunka után behelyeztem a HERCEGET a két cici közé és így élveztem el. Varázslatos volt.

    Letisztogattuk egymást majd zuhi és így vissza Tiához. Dumálni kezdtünk erről-arról. Tök érdekes hobbija van. De a természet újra hívott és belekezdtünk a második menetbe.

    Úgy fekve csókolóztunk puhán, kellemesen. Majd belecsapott a lecsóba és NF, kézimunkával harcihelyzetbe hozott. Ismét guni és indult is be a kápó. Valami fenomenális volt.Közben ismét a golyókat izgatta nagyon ügyesen, ahogy a missziben tevékenykedtünk. Ennek a válfajait próbálgattuk. Láthatóan Ő is élvezte. Néha vadul, néha figurázva gyűrtük a lepedőt. Jött a vég, amelynek levezetését Tiára bíztam. NF és kézimunka a végén meg szájba durranás. Nagyon nagy kielégülés.

    Tisztálkodás és zuhi. Beszélgetés után indulás a nagyvilágba.
  • Elszámolás:

    A végén történt a pesti átlag feletti rózsacsokor elhelyezése a komódon. Mindent megkaptam amit Tia az adatlapon feltüntetett. Nagyon gazdag ez a választék, amiből mindent kihasználtam.
  • Összkép:

    Fantasztikusan jól éreztem magam Tiával. Hibátlan külső mellett nagyon kellemes barátnő feelinges szeretkezést kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Happy Massage