• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, délelőtt egy esti időpont miatt, kérte este még hívjam újra a fixálás miatt, ezt meg is tettem és meg is beszéltük az időpontot. Aranyos hangja volt, már meg is jött a kedvem a randihoz.
  • Megközelítés:

    Lehel tér környéke szép új építésű ház, autóval érkeztem az esti órákban nem volt gond a parkolással. BKV is van a környéken bőven.
  • Helyszín:

    Új építésű sok lakásos társasház. A lakás kialakítása pont a célnak megfelelő, fürdő szép tiszta a tatami mellett mindkét oldalt nagyméretű tükör segíti az ide látogatót. Lágy fények halk zene, minden ami egy ilyen helyhez illik.
  • Lány külseje:

    Arckitakarással hirdet, illetve amatőr képekkel. Megérkeztem ajtó mögött megbújva várt, és amikor elém lépett akkor elém tárultak a hatalmas mellek amik még nem teljesen látszottak az egyberészes ruha miatt. Nagyon formás kemény izmos testű a lány, a cicik kaptak kis segítséget doktor bácsitól, de szép munkát végzett és jó nagy méretet csinált. Szép smink, finom bőr, feszes kemény test, mi kell ennél több.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára érkeztem, így a masszázs az a középső rész volt. A legelején már levetkőzött teljesen meztelenre. A masszázst szerintem nem tanúlta, de a kezei megfelelően erősek, és a technika se volt rossz. A lábaktól kezdte majd szépen lassan a felső testet is átgyúrta. Közben jót beszélgettünk, jó beszélgető partner, nagyokat nevettünk, jó fej csaj. A masszázs ebben a kategóriában kellemes lazító volt.
  • Levezetés:

    Ahogy fent írtam másfél órára érkeztem így két kényeztetésre volt lehetőségem így a randit így kezdtük. Szépen levetkőzött meztelenre, és lefeküdtem a hátamra, és már fölém is hajolt és elkezdett puszilgatni egy apró szájra puszi is elcsattant. Szépen lassan végigpuszilgatta a nemes részemhez vezető utat, közpen én próbáltam feltérképezni a méretes melleket és a finom kerek popsit, hogy milyen is a fogásuk. Közben a vendéglátom serényen dolgozott, meg kell hagyni nagyon kellemes érzés volt, sokszor tövig eltüntem benne. Kérdeztem, hogy is lehet a végkifejlet ekkor megbeszéltük felálltam és a mellekre vége is lett az első felvonás. Ekkor következett a fent leírt masszázs, azzal kiegészítve, hogy beolajozta a melleit és a hátamon kaptam egy nagyon izgató csúszkamasszázst, és ez után hangzott el a várva várt kérdés, hogy megfordulok-e. Ki az aki egy ilyen hívó szónak ne tenne eleget. Ismét apró puszik ide-oda, majd cici csúszka egész felsőtestemen, ekkor már újra kőkemény voltam. Amikor leért a cicikkel és elkezdte közé szorítani az látványba érzésbe is fenomenális volt. Nemsokkal késöbb kezelésbe vette újra az ajkaival ekkor még térdelt a lábaim között, nagyon változatos technikával csiálta olykor-olykor teljesen el is tüntette, közben kértem, hogy helyeszkedjen úgy, hogy popsi felém legyen tudjak jobban mozizni, ennek eleget is tett pucsiított is rendesen, tökéletes volt a mozi és az érzés is. Mivel nagyon jól csinálta és a vizuális élmény is rendkívüli volt nem is bírtam sokáig, kézzel fejezte be és egy elég nagyot sikerült alkotni. Gyors takarítás pár kedves szó el zuhanyozni öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt azthiszem az új átlak körül van ebben a kategóriában mínusz egy mátyás király. A végéig szóba se került ekkor tettem le a csoki mellé amit az elején adtam oda neki.
  • Összkép:

    Rendkívül jó érzésekkel távoztam, nagyon elégedett voltam, hogy végre nem csalódtam a képekben és annak ellenére, hogy nem volt beszámoló minden jó volt. Ajánlom mindenkinek jó szívvel a leányzót, nem fog senki csalódni, csak kedvesnek kell lenni vele.
Happy Massage