• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Kedves Aquila :)

  Nagyon szépen köszönöm ismét a csodás beszamolot:) Orulok hogy itt voltál és feldobtuk egymás napját :)

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Ronda esős nap volt és valamivel föl kellene dobnom és mivel a szerdám szabad volt már hívtam is Tiámat. Kétszer is próbáltam semmi. Egyszer csak csörren telóm, sms.
  Csak itt tudunk értekezni. Oda vissza egyszer kétszer és a végső mit kapok: Szupiiii:)
  Ezután délután ment a Vtr nagy nehezen. Lehet az oldal volt túlterhelt vagy egyéb oka volt,de végül sikerült.
 • Megközelítés:

  Mintha már "haza" járnék. Becsukott szemmel is oda találnék. A XIV.-ker nagyon jól megközelíthető helye. Közel az Őrs tér, a közeli utcában troli stb. Gps ismeri oda vezet.Úgy megyek mintha húznának és nem is én vezetnék. Gondolataim körülötte forognak.
 • Helyszín:

  Négy emeletes panel sorház, mi teljesen rendben kívül belül. A lakás fölújított, patyolat.Világos jó illatú, szépen berendezett. Nagy ablak, mi előtt ízléses sötétítő. A fény pont annyi mit szeretek. Nagy ágy, mi szépen előkészítve, alsó közepén a friss fehér törülközővel. Fürdőben zuhany kabin és fölszerelve mi szem szájnak ingere. Tökéletes helyszín.
 • Lány külseje:

  Külseje? Sokadszorra látom, mégis az újdonság erejével hat rám. Azt hiszem soha nem fogom megunni. Belépve, hogy meglátom mosolygó gödröcskés arcát, félig nyílt száját miből elő villannak gyöngy fogai, végem van. Ma kértem miben fogadjon. Nem találta,de talált egy rózsa szín testre simuló puha anyagú ruhát. Csodálatos volt benne. Hangsúlyozta nőiességét, ráadásul vadítóan szexi volt.Smaragd zöld szemei örömtől csillogtak, a vörös haja illatosan omlott vállára. Alakja hibátlan és eredeti. Szobrász nem farag különbet.Végre nem volt cicifix és bugyi sem. Bomba nő. Egy perc nyugtom nem lenne mellette. Állandó izgalomban tartana.
 • Action:

  No kit próbáltam leírni omlott karjaimba, ölelte át nyakamat miután beléptem. Közben próbáltam nagyja cuccomtól megszabadulni és mentünk befelé. Ágy mellett csóókolóztunk, majd az ágyra döntöttem. A ruha engedett és mindenét élérve csókoltam hol értem.
  Irány a fürdő. Miközben vetkőzöm elmesélem sztorimat. Volt időm és beálltam a mosóba, hol egy mazsola hátulról belém jött. Nem csak kocsimat a mosót is össze törte.
  Gyors zuhi és már húztam is vissza. Az ágy mellett állva, meztelen várt. Nem először látom, de mindég sokkol látványa. Csodás mellei, karcsú dereka, formás popsija, gyönyörű, hosszú combjai. Szóval lomposom már meredezett ahogy összegabalyodtunk.
  Kezeink önálló életet élve szánkáztak egymás testén. És láss csodát Tiám a farkamnál én puncijánál kötöttem ki. Mint két krumplis zsák dőltünk az ágyra. Faltam ezt a nőt. Lehet a napsütéstől, de inkább tőle igen csak virgonc kedvemben voltam.
  Jókedvem rá is hatott és élvezettel csókoltuk hergeltük egymást.
  Keze lompit kereste és miután megtalálta keresztbe helyezkedett és már nyalogatta is. Hosszába végig majd csak a makkomat. No itt aztán nyelve pörgött. Megfeszültem a kéjtől. Észre vette és bekapta. Finoman bólogatva nyeldeste lomposom. Hosszan elnyújtott franciában volt részem. Közben azt a csodás testét simogattam, gyúrtam csodás melleit, izgattam punciját.
  Fölhúztam egy csókra és hátára fordítottam. Csóókoltam hol értem.Illatos hajába fúrtam fejem és csóókoltam szép ívű nyakát. Szopogattam melleit. Bimbók karcosak, csodás udvartartás, mint fodros szoknya öleli körül. Nehéz innen tovább indulni, de csípeje finom mozdulatával emlékeztetett, merre is tovább. Egy kis körmös simogatás hasán, combjain, mibe beleremeg és nyílnak combjai.Puncija csillogva nyiladozik. Finoman bele nyalok. Egy halk sóhaj, mi inspirál. Egyre hevesebben mozog nyelvem alatt. Segít, nyelvemre igazítja punciját. Fölhúzza lábait és ekkor nyelvem hüvelyébe csúszik. Innen már nincs vissza út.Ívbe feszül és hullámzik teste. Fölpillantok, átszellemült mosolygó arccal, halk sóhajok kíséretében adja át magát az élvezetnek.
  Kis pihi és már megint mohó szájában lomposom. Akarósan teszi magáévá. Adja testét, helyezkedik, hogy mindenét elérjem. Csóók és már megy is vissza, folytatja.Nem kell biztatni, irányítani. Örömmel, a legnagyobb örömöt okozva szopja, nyalja, pörgeti nyelvét lompin. Szinte az őrületbe kergetve. Meg is szólalok és már bontja is. Pillanat alatt fönt a védelem. Punci lucskos, de egy kis síkosító és már ereszkedik. Lompi eltűnik szűk, forró puncijában.Egy két laza mozdulat után lompi teljes hosszát kihasználva vágtat. Változatosan csinálja. Kis kíváncsi és letekint és mosolyogva nézi ahogy ki,be jár lomposom. Közben fölkínálja melleit, miket tátott szájjal fogadok. Fenekére fogok és egy vad csattogós vágta következett. Ebből fordultunk misszibe. Nagyon beindultam. Próbáltam lassítani, de úgy döntöttem nem.
  Lomposom kemény ostromba kezdett, minek vége egy egész testemet megremegtető robbanás. Pihegett alattam és simogatott. Így lett végem. Gyorsan kiszaladtunk egy gyors tisztálkodásra. Sajna az idő vészesen elfogyott, így hosszabb beszélgetésre nem jutott időnk, de azért mit akartunk megbeszéltük.
  Öltözés.Tiám is föl akarta venni fogadó ruháját, de belegabalyodott. Segítettem neki és mondtam: na ezt is megértük, eddig csak vetkőztettelek, most már öltöztetlek is.
  Az elválás sosem jó, de jókedvűen - csóókkal, kölcsönös vigyázz magadra - történt.
 • Elszámolás:

  Teljesen arányos, sőt mit kapok fölül múlja.
  Hogy megérte e ? Nem kérdés.
 • Összkép:

  Ragyogó napsütéses az idő. De az igazi napsütés nekem Tiám volt. Mit kapok tőle, rendszeres rendszertelenséggel újjá varázsol. Lompit lemeríti, de lényemet föltölti.
  Jókedvűen, vidáman, tele energiával távozom tőle. Köszönök mindent, mivel önzetlenül megajándékozol.Csóókollak sokszor, remélem még sokszor.
Happy Massage