• Lia33

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször is nézegettem Lia itteni hirdetését, csábító képeit, de mivel masszázsfogyasztó vagyok nem kattantam rá. Aztán egy másik oldalon masszázst is kínált, így felhívtam. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és másnap kilenc órára időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    A színhely egy rendezett lakótelepen levő panellakás. Ismerem a várost és helyet is, így természetesen nem okozott problémát odatalálni, de egy idegen számára se jelenthet gondot. A környék biztonságos és ingyenes a parkolás.
  • Helyszín:

    Mindig nagy hangsúlyt fektetek a pontosságra, ügyelek, hogy se korábban, se később ne érkezzek, mert azt a szolgáltatók nem szeretik. Most is így történ és pontban kilenckor megcsörgettem. Nem vette fel. Vártam öt percet megint semmi. Már a távozás gondolatával foglalkoztam, de azért még tettem egy próbát. Felvette. Sűrű elnézések közepette kérte, hogy várjak még 10 percet. Megtettem és ezután már könnyen ment a bejutás. A lakás rendezett volt, de egyáltalán nem olyan luxus lakosztály, mint ami a képeken szerepelt. A szobában csak egy nagy francia ágy volt, masszázs pad sehol. A fürdőszoba a hagyományos lakótelepi kicsi, amitől nagy kényelmet nem lehet várni. A kádban térdelős zuhanyzás nem a kedvencem. Nem ilyen helyszínre számítottam.
  • Lány külseje:

    Amikor Liát megpillantottam egy kicsit elbizonytalanodtam. Menni vagy maradni. Azt nem mondom, hogy rosszul nézett ki, de hírül nem olyan szexin, mint a képeken. Abból kiindulva, hogy életem legjobb erotikus masszázsát egy átlagos kinézetű negyvenes hölgytől kaptam és sok szexbombában csalódtam már, így végül is a maradás mellett döntöttem.
  • Action:

    Masszázs
    Lia levette köntösét és ott állt előttem meztelen. Kérte, hogy vetkőzzek le én is és feküdjek le az ágyra. Ezután Lia elment fürdeni. Ha nem lettem volna levetkőzve biztosan sarkon fordultam volna, de így maradtam. Ezután én is lezuhanyoztam, majd Lia kezei alá feküdtem. Masszázs krémmel dolgozott a hátamon és meglepően jól. Végre valami pozitívum. Egy darabig elvoltunk így, de én tulajdonképpen egy hosszan elnyújtott lingam masszázsra jöttem ezért jeleztem, hogy szívesen fordulnék. Készségesen hozzájárult és szemből folytatta ténykedését. A megszokott mozdulatokkal, simogatta, masszírozta rudam, ami nem volt rossz, de nekem olyan fantáziátlannak tűnt. A jó lingam masszőz ismérve, hogy játszi a testemen, mint egy hangszeren. Később jeleztem, hogy szívesen venném, ha a szájával is kényeztetne. Készségesen megtette, de valahogy ez is olyan sablonosnak tűnt, úgy hogy hamarosan meguntam és invitáltam egy csúszkára. Azonnal ugrott és már siklott is rám.
    Közben simogattam hatalmas melleit, feszes popsiját és kezem a puncijához tévedt. Nagyon nedves volt, megkívántam. Észrevette és már húzta is rám a gumit. Kényelmetlen volt, szűk és vastag. Nincs nagy gyakorlatom az óvszerrel való szeretkezésben, mivel masszázsra szoktam járni. Korábban egy masszőzzel előfordult, hogy tovább léptünk, de akkor egy kényelmes, ultra vékony védőfelszerelést kaptam. Ezzel a mostanival egy érzéketlen töcskölés volt az egész.
    Levezetés
    Úgy döntöttem, hogy inkább kezeire bízom a befejezést, mert tulajdonképpen azzal kényeztetett legügyesebben. Hosszan elhúztuk még és nagy pozitívum volt, hogy nem végzett ki gyorsan, hanem mindig pihentetett, ha vég közeledett. Persze mindennek eljön egyszer a vége és egy hatalmasat élveztem. Utána alaposan kifejte belőlem az összes ondót, ahogy szeretem, megtörölgette és hagyott lenyugodni
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor kérdeztem, hogy mikor ő azt mondta a végén ráér. Ez is egy pozitívum nálam.
    Az ár annyi volt, mint amiben előzetesen megegyeztünk. Ha az ár-érték arányt nézem, akkor viszont bőven nem érte meg.
  • Összkép:

    Ez a kis kaland nem volt rossz, de igazán jó se. A hirdetés, a képek és az egyébként az átlagosnál nagyobb honorárium alapján sokkal többet vártam. Azt hittem egy luxus helyre megyek, de csalódtam. Pozitívum a készséges hozzáállás volt, mivel minden kívánságomat azonnal teljesített, de pont emiatt volt olyan érzésem, mintha egy automatán nyomkodtam volna a gombokat. Egy próbát megért, mert ha az ember nem próbálkozik, akkor soha nem találja meg a jót. Az igazság az, hogy sokat kell kaparni a kövek közt, mire megleli az ember a gyémántot.
Happy Massage