• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor eloszor hivtam akkor nem tudta felvenni, de kb 10-20 perc mulva ramcsorrentet, visszahivtam, es mar tudtunk is idopontot egyeztetni. Aznapra meg is beszeltuk az idopontot. A pontos helyszin kapcsan meg kerte hogy elotte azert erositsem meg az idopontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, BKV-val azert a belvarosbol elegge kiesik. Ennek azonban elonye hogy konnyu parkolni a kornyeken es ingyenes.
  • Helyszín:

    Egyutt erkeztunk meg a helyszinre, en picit elobb erkeztem szoval vartam turelmesen. Egy hatalmas haz van erre a celra kialakitva. Par emeletet lepcson meg kell tenni mire megerkezunk a szobahoz. Aznapi elso vendeg voltam, ezt lehetett erezni abbol is hogy eleg huvos volt es fel kellett venni a futest. A szoba rendben van, a furdoszoba negy pontos az otbol, es szajviz sem volt, tictac volt helyette.
  • Lány külseje:

    A kepeknek megfeleloen nez ki. A tetkok jol allnak neki. Szep hosszu szoke hajat tovabbra is buszken viseli. Nalam extra pont hogy alacsony. Az adatlapon az van hogy nem dohanyzik, es bar nem csokoloztunk, azert ezt nem igy ereztem.
  • Action:

    A huvos szobara valo tekintettel osszebujos simogatassal es puszilgatassal kezdtunk. Par perc utan o kezdett el kenyeztetni. Meglepoen jo a technikaja. Van a szajjal plusz egykezes illetve a szajjal ketkezes technika, egyik jobb mint a masik. Jo ideig elveztem a kenyeztetest, majd kertem csereljunk. Hihetetlen gyorsan reagalt a kenyeztetesemre - par percen belul eljutottunk oda hogy ha ezt folytatom akkor nagyon gyorsan elelvez ... Ekkor atvaltottunk 69-es pozicioba. Itt egy kicsit benaztam hogy nem ertem el ugy azt amit szerettem volna. Cserebe viszont o nagyon is jol elerte azt amit, par perc mulva el is mentem a szajaba. Furdo, majd cseveges a hobbikrol.

    Hamarosan ugy ereztem ideje ujra lenduletbe jonni, es ezzel a lendulettel megkertem hogy akkor lenduljon be o :) az elozo nagyon jo technikat folytatta, en meg csak elveztem. Egy ido utan kertem huzzuk fel a vedoruhat, atment negykezlabra es hatulrol toltam be neki. Az eleje kicsit nehezkesen indult mire megtalaltuk a ritmust, de utana egesz jol belelendultunk. Majd csereltunk hogy o legyen felul - itt meglepetesemre olyan pozt vett fel hogy felul volt de hattal volt nekem. Bar tetszett a helyzet vizualisan, valamiert itt veszitettem a lenduletbol. Szerencsere nagyon gyorsan reagalt, lekapta a gumit rolam es ujra elovette a fantasztikus technikajat. Vegul ugy elveztem egy hatalmasat hogy egyik kezzel izgatta a zaszlot nyelvevel pedig tokeletes ritmusban a tojglikat izgatta.
  • Elszámolás:

    Utolag, korrekt volt, a megbeszelteknek megfeleloen, az asztalra helyezve.
  • Összkép:

    Kedves es ugyes lany, de azt ereztem nincs meg az osszhang. Mindent megtett hogy jol erezzem magam, es bar jol ereztem magam, de valahogy hianyzott az az extra plusz.
Happy Massage