• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Dràga Dugo ;) !

    Nagy köszönet első sorban azèrt, hogy majd 4 hónap utàn te vagy az első, aki megszànt egy beszivel :D

    De mèg nagyobb köszönet azèrt, hogy itt jàrt nàlam ès, hogy ilyen jól sikerült kis első randink volt :)))! Izgatottan vàrom a folytatàst ;)

    U.i.: Szerintem sok pocak nèlküli pasi irigykedhet a teljesítmènyedre ;)

    Csókok :* (mindenhova ;) )

  • Egyeztetés:

    Előző hét péntekén, pontban a megadott elérhetőségi idő kezdetén hívtam,elértem, és vidám hangon kaptam tájékoztatást a részletekről, és egyúttal meg is állapodtunk az időpontban, valamint abban, hogy miben várjon. A randi előtt két órával megerősítő hívást, vagy sms-t kért, amit természetesen megtettem. Ekkor megkaptam a címet, évődtünk egy picit, és én már nagyon vártam az időpontot.Pontban délben hívtam a kapuból, és már röpített is föl a lift az ajtajáig.
  • Megközelítés:

    Újlipócia, egy könnyen megközelíthető házban van a rendelő, troli előtte tesz le, metró 500 méterre, villamos 800 méterre. Parkolás fizetős és drága, de legalább a ház előtt is le lehet állni.
  • Helyszín:

    Szuper lakás a felső régióban,rendezettség, tisztaság, és ízlés jellemzi a kéjlakot. Belépve nappali - konyha, a fürdő a hálószobából nyílik, talán a zuhany függöny hiányára lehet csak panasz, de én ügyesen fürödtem, nem pacsáltam ki (nagyon)Szájvíz, fogkefe, fogkrém közepes választékú tusfürdő készlet rendelkezésre áll, finom, illatos törölközővel egyetemben.Egy szóval: rendben van!
  • Lány külseje:

    A fekete- fehér képen látható ruciban, magassarkúban fogadott széles mosollyal.Jó volt ránézni, nagyon egyben van a hölgy. Részletesebben: Karakteres arc, vastag ajkakkal, formás nőies karok, közepes cicik, de csodásan keményedő bimbókkal, és szexi lábak, amelyek nem piszkafák, de nem is vastagok. Az ilyen lábak után tudok bámulni az utcán, és elképzelni őket a nyakamban. Na itt is elképzeltem ezt, csak itt a képzeletből 10 perc múlva valóság lett!
  • Action:

    Belépés, puszi,amiből rögtön csók lett.Cipő le, leültünk egymással szemben "beszélgetni", de e helyett már a magassarkúba bújtatott lábakat kezdetem simizni, amitől a katona megmozdult a gatyámban.Nem is tétlenkedtem, gyors vetkőzés zuhany, szájvíz a részemről, és már a nagy franciaágyon voltunk. Ruha le, csókok, majd a ciciket vettem kezelésbe, és nyelvelésbe, amitől a bimbók csodásan megmerevedtek. Közben masszírozta a harcos, majd bekapta, és betonkeménnyé varázsolt. A lábakat a nyakamba vettem ( lásd fönt) a tangát félrehajtottam , és megpillantottam a finom, ápolt, illatos babapuncit, amit élvezésig kényeztettem, majd még egyszer ugyanígy tettem örömére. Kértem a vegyvédelmet, és missziben, a tűsarkakat fogva kezdtünk szeretkezni, majd vadul dugni. Cipők le, guggolós lovaglás a részéről, ami szenzációs, közben a tükörből nézek egy ízléses felnőtt filmet, és irigyeltem volna a kissé pocakos pasit, ha az nem magam lettem volna...kutyus négykézláb, majd állva, újra misszi, dugás közben befigyel egy vibri a csiklón, és újabb találat nála! Paci fordítottan, majd szemből, robban, és remeg...Kérem a végjátékot, szájjal, kézzel elröpít, úgy hogy az utódok a ciciken landolnak, amit szétkeneget a még merev harcossal. Tényleg alig kaptam levegőt! Csevegés az élet dolgairól, zuhi csókok,és ki az esőbe.
  • Elszámolás:

    Picit átlag feletti, előre rendezve, de jó helyre ment, szuper élmény volt.
  • Összkép:

    Szuper órát töltöttem egy szuper csajjal, amit ez úton is köszönök Neki! Még meglátogatom, mert vannak ötleteim Vele kapcsolatosan!
Happy Massage