• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Drága Berthier
    Így utólag is de nagyon köszi a beszámolót, és az ajándékot is :) jelentem nagyon jól érzik magukat nálam :)
    Kellemes ünnepeket
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Zaya hirdetése már jó ideje a kiszemeltjeim között volt és mindenképpen szerettem volna eljutni hozzá amíg az oldalon is megtalálható. Adatlapjának bemutatkozó szövege egy határozott nő képét vetítette elém és a randi vendégek irányában támasztott feltéteteleit is korrekt módon adta meg. 
    A képei fényében szerettem volna élőben is megtapasztalni a látványt ezért telefonon kerestem bő egy nappal a tervezett időpont előtt. Az első hívásomat nem tudta fogadni ezért küldtem egy bemutatkozó SMS-t részére és időpontegyeztetési szándékom kinyilatkoztatását. Bő egy óra múlva érkezett a válasz és hamarosan fel is tudtam hívni mivel VTR-lehetőséget nem láttam és szerettem volna hallani a hangját is. Kellemesen csengő kislányos hangja az adatlapján látható valós életkoránál sokkal fiatalabbnak sejtette számomra. Ennyi verbális előjáték után meg is beszéltünk egy másnap délutáni időpontot és már csak 26 óra és közel 300 km választott el tőle. A randit még aznap délelőtt meg kellett erősítenem egy SMS formájában amire hamar érkezett is a válasz a pontos címmel. 
  • Megközelítés:

    A IX.kerület egy szépen felújított részén rendel Zaya ami teljesen egyértelmű volt számomra (khmmm-GPS! ) és egy kiadósabb sétával már csak a konkrét tömböt kellett kiválasztanom aminek megtalálásához külön írásos segítséget nyújtott a cím megadása során mert kicsit eldugottabb helyen van. 
    Hűséges vasam számára a ház közelében még parkoló is akadt bár éppen az egyetlen amit el is foglalhattam. 
  • Helyszín:

    A helyszínre érkezve a ház közelében telefonon hívtam és a bejutáshoz megadta a kapukódot 
    valamint az emeletet és ajtót. 
    A ház 8 éve épült és gyakorlatilag teljesen újszerű benyomást kelt. Tiszta rendezett parkosított környékkel teszi még elegánsabbá megjelenését. Zaya lakása magasabb régiókban található ezért liftbe szálltam és értem fel az emeletre ahol a megadott ajtó lépteim hallatán máris halkan feltárult, mögötte csinos vendéglátómmal .
    Elegáns és ízlésesen berendezett lakásba toppantam és cipőm levétele után máris a nappaliban találtam magam ahol Zaya frissítő itallal és édességgel kínált. Egy pohár víz mellett megszemléltem a sok-sok szép szobanövényét amelyek valódi otthon hangulatot varázsoltak a világos és tágas nappaliba, meleg színtónusú padlóval és bútorzattal.A munkaszoba kényelmes franciággyal és szolid hangulatvilágítással hívogat és az ebből nyíló fürdőszobában szintén makulátlan rend és tisztaság fogadott minden higiénés kellékkel amelyek használata a randi előfeltétele.Nagy és puha törölközőket kaptam a "bemosdás"és a távozás előtti fürdés után is. 
    Kifogástalan vendéglátás a külsőségek tekintetében( a többi meg majd hamarosan kiderül :) ). 
  • Lány külseje:

    Zaya sportos testalkata és nyúlánk izmos formái mindig is vonzották a tekintetemet a fotói láttán és a régóta változatlan címoldali fotójára pillantva mindig tudtam kinek a hirdetését látom. 
    Vékony és sudár alkat az előre megénekelt tetoválásokkal amikkel nekem semmi gondom nincs.
    Alul a képek értékelésénél a fotóit "valódi képpel hirdet" kategóriába sorolom mert bár a tetoválások nem látszanak a fotóin de erre az adatlapján nagyon korrekt módon felhívja a figyelmet így az csak felületes szemlélődök számára lesz csak meglepetés.
    Az csak most esik le ,hogy -mint már többször is új partnert felkeresve-abszolút halvány gőzöm sincs miben fogadott! Talán annyira az első benyomásokat keresem ilyenkor,hogy számomra a ruha sokadlagos jelentőségűvé degradálódik. Zaya alkata is az a kategória amely bármiben jól mutat,tehát nem azzal lesz jobb, mert már "alapjáraton" is jó! Bőre nagyon finom tapintású és sima. 
    Kidolgozott izmai részben sportnak köszönhetők és mindezt megfejeli egy kis cicituninggal. 
    Bár sosem voltam szilikoncici rajongó de az ő méretes és kemény ikrei szó mi szó nem kerülhetik el senki tekintetét mert nagyon formásak és még nem túl nagyok valamint a bimbói is nagyon szépek és jól reagálnak a játékra.   
  • Action:

    Miután megszabadultam öltözékemtől és azokat egy székre helyeztem a nappaliban kedvesen a fürdőszoba felé invitált . Azt csak később fedeztem fel a munkaszobában ,hogy van szobainas is 
    de Zaya még ebben is abszolút rugalmas volt ,hogy szó nélkül hagyta amint a nappaliban hagyom ruháimat. A vizes programot abszolválva és majdnem meg is törölközve a világos fürdőből kilépve a szoba hangulatvilágítása fényében még bemutattam egy teljes lendületből végrehajtott térdrúgást az ágy lábának felső sarkába de az nem hátrált meg. :)  Igaz én sem de egy ideig élénken sajgott amit szerencsére a kellemes élmény hamar feledtetett. 
    Zaya az ágy mellett állva levetette melltartóját és a bugyit már az én közreműködésemmel .Az ágyra térdeltünk és egy csókkal indította ismerkedésünket. A szélben kiszáradt ajkaimnak jól esett az ajakápolós bánásmód. Nyelve finoman játszott az enyémen és eközben lágyan megmarkoltam a dús szilikondombokat majd nyelvemmel a már meredező bimbóit kezdtem izgatni minek hatására azok égnek meredező csigaszarvakká váltak. 
    Újra megcsókoltam és kértem,hogy hátán fekve helyezze magát kényelembe. Szétvetett combjai belsőjét végigcsókoltam és a nagyajkait lágyan végigsimítottam. Finoman benyaltam enyhén nedves kisajkai közé és nyelvemmel a csodatévő pontot keresve lassan támadásba lendültem. 
    Néha végigsiklottam lefelé a bejáratba is belenyalintva aztán visszatértem felülre és tovább folytattam az izgatást amit Zaya egyre hangosodó sóhajtásaival kísért. "Ezt én is viszonoznám!" szólt a felajánlás és máris hátamra vágódtam majd először féloldalról mellém helyezkedve indította mesteri francialeckéjét. Itt már teljes harckészültségben meredeztem és a mélytorkos alapprogram szellemében sikerült egészen mélyre vennie és már csak két tenyérvastagság híja maradt,hogy teljesen bekebelezzen(kicsit lestem mi lesz a vége :) ) . Mindezt többször is gond nélkül profin végrehajtotta és eközben a kerek popsiját markoltam simogattam. Kértem ,hogy 69-ben is élvezhessük egymást amit máris megtett és fölém kerekedve 
    a megfelelő pozícióba helyezkedve újra nyalni kezdtem. Finom és ápolt puncija egyre nedvesedve reagált és elérkezettnek láttuk az időt ,hogy végre belülről is megismerjem remekbe szabott szépségét. A gumit pillanatok alatt felhelyezte és néhány szoppantást még végrehajtott lelkes hímtagomon aztán mivel nem mozdultam kérdés nélkül lovagló pózban rám ült.
    Finoman mozgott rajtam fel-és alá majd felguggolt és így jól láthattam amint el-eltűnök benne miközben tenyeremmel alátámasztva segítettem a könnyebb mozgásban. 
    Újra rám ült és popsiját megragadva húztam magamra miközben csak csípőből mozogva twerkelt rajtam. Ezt jó lett volna látnom egy tükörben is. :) Rám hajolt és újra csókolni kezdtük egymást majd kértem,hogy forduljunk szembe és úgy folytassuk. Szélesre tárt combjai újra maguk közé fogadtak és élvezettel tűntem el sikamlós völgyében . Szép lassan kezdtem mozogni majd egyre sebesebb tempóban dugtam Zayát ami ellen nem volt szava. Térdre emelkedtem és így folytattam ebben a pózban míg ő a punciját simogatta. Bal lábát az enyéim között kinyújtotta míg én a jobbját a magasba emelve s lábát a vállamon pihentetve féloldalt felülről csúsztam belé és néztem a piros gumiban díszelgő farkam tobzódását Zaya forró puncijában . 
    Már csak egy kis kutya-póz volt a kívánságom és ehhez nyomban átrendeződve szélesre tárt combjai mögött ismét beléhatoltam majd csípőjét megragadva kezdtem tolni egyre gyorsabban. 
    Zokszó nélkül hagyta ,hogy majdnem teljes sebességgel élvezkedjem és egy ideig ezt a tempót tartottam is de mivel még elég sok idő kellett volna hozzá ezért kértem, hogy egy kis kézimunkás levezetést követően a melleire élvezhessek. Jött is a fehér áldás és a srácokat ezúttal sikerült egészen jól összeterelni majd nedvestörlővel felitatni. 
    Maradt még időnk így Zaya felajánlott egy hátmasszázst amit készségesen el is fogadtam. 
    Testápolóval síkosított és valami olyan intenzív és kellemes kezelést kaptam tőle,hogy csak ámultam! Nem tanulta DE olyan erővel és precizitással végezte ,hogy azon komolyan lehidaltam! 
    Ilyen kellemesen ritkán volt eddig képes valaki masszírozni. Erősen és ügyesen csinálta így ez is nagyon jól esett. Egy pár perc erejéig viszonoztam a masszázst és egy idő múlva én kérdeztem rá ,hogy miként állunk az idővel ami közben már le is járt ezért siettem fürdeni . 
    Ezután Zaya újra frissítő itallal és édességgel kínált és rövid társalgást követően búcsúztunk egymástól. 
    Itt már bevillan a kép ,hogy egy mintás puha fürdőköntösben engedett ki az ajtón két puszi után és a kellemes randi után a térdem is egészen elviselhetően fájt csak az ágyas affér után . :)  
  • Elszámolás:

    Az új bp.-i átlag csokrot érkezésemkor helyeztem a konyhapultra és az a kapott élménnyel nagyon is összhangban volt. Extrát nem vettem igénybe bár így utólag visszagondolva izgalmas lenne az is egyszer. :) 
  • Összkép:

    Zaya minden tekintetben hozta a vele szemben támasztott(de inkább sejtetett) elvárásaimat amelyek eddigi beszámolói alapján fogantak meg bennem. Mindvégig kedves közvetlen és roppant barátságos volt velem. Szinte kérés nélkül és kooperatív módon érezte mire vágyom s mindehhez még szavak sem kellettek. 
    Igazán profi bánásmódban részesültem és nagyon jól éreztem magam a társaságában. 
    Amit igazán kiemelnék vele kapcsolatban az a magasfokú szexuális kisugárzása és az odaadása. 
    Nálam azon a délutánon bekerült a legjobbak közé! 
Happy Massage