• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Flottul ment a telefonos egyeztetés. Kolléganője vette fel a telefont. Pici gondolkodási időt kértem és visszahívtam néhány perc múlva. Akkora már csak későbbi időpontot kaptam, de nem zavart. Viszont a randi idején vele beszéltem, ő adta az instrukciókat a bejutáshoz.
  • Megközelítés:

    Egyszerű közlekedés autóval. Kedvelem ezt a környéket. Rövid keresés után most is találtam parkolóhelyet a bejárathoz közel, de ez itt jellemző. Közvilágítás nincs abban a kis utcában, de pont erre jó a xenon. A házszámot nagyon könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Számomra tökéletes a helyszín. Akik ismernek, tudják, hogy nekem fontos a színvonal, bármiről is legyen szó. Úgyhogy a szolgáltató választásom is céltudatos. A lakóparki lakás kifejezetten igényesen berendezett, jól felszerelt. Rögtön otthonosan érzem magam. Egyből szembetűnik az üzemeltető igényessége. Minden tiszta, már-már mániákus tusfürdő mennyiség a fürdőben. Aki ez alapján dönt az le lesz nyűgözve. És jó érzés rálépni a száraz fürdőszobai szőnyegre, amiket nyilván gyakran cserélnek. Szobában tatami és tükör-áradat, igényesen kialakított fénytechnika. Átöltözéshez kényelmes fotel és ruhainas. Jó illat, tisztaság, nyugalom a szalonban.
  • Lány külseje:

    Mosolygós, szép arcú lány nyitott ajtót. Arcocskája olyan szépen volt kifestve, mintha valódi randira készült volna. Ha nem írja a hirdetésben, hogy sportos alkat, akkor még jobban örülök. Azonban jó alakú, karcsú derekú, szép bőrű, fiatal lányt ismerhettem meg Barbi személyében, aki magassarkúban és igényes, szexi ruhában mutatkozott be.
  • Erotikus masszázs:

    1 órás programot rendeltem. Cirógatás jellegű izomlazító olajos masszázst kaptam. Pont jó volt ismerkedésnek. Kérhettem volna hogy gyúrjon át keményen, de már későre járt, fáradt is voltam. Mint szokás szerint, hason kezdtük. Vádli és combok majd következett a hát és nyak. Utóbbi esett a legjobban, stresszoldásnak remek volt.
  • Levezetés:

    Őrületes látványban és kényeztetésben volt részem Barbinál! Az már a magabiztosságából sejthető volt, hogy komolyabb szakmai tapasztalattal bír. Masszázs után a melltartó lekerült, ebben én is túlbuzgó módon segédkeztem. Cserébe szépen fejlett cicik töltötték ki a teljes látóteremet. Itt kezdtem magamhoz térni, de gondolkodni továbbra sem tudtam. Minek is? Barbi többször is a szemembe nézett miközben olajozta magát. Láthatta hogy olvadozom. Háton feküdtem vissza mert jött a csúszka, Barbi pedig keresztben rajtam. Az olajos, méretes cicik és keménykedő bimbók csak úgy szelték a mellizmaimat és a hasamat. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, kezeink összebabalyodva. Nehéz volt döntenem, hogy a sikamlós ciciket és Barbi mosolygó arcát, huncut szemeit nézzem, vagy őrületesen domborodó popsiját. Végül a plafontükör sietett segítségemre egy újabb perspektívával feloldva a konfliktust. Mondanom sem kell mennyire ágaskodtam. Hamar lekerült az a maradék bugyi és Barbi finoman nekiállt duzzadó ajkaival elvenni a maradék eszemet is. A kis huncut, kihasználta a tükrök adta lehetőséget és szemből dolgozott rajtam. Én meg kigúvadt szemekkel meredtem a mögötte lévő tükörre. Nem is tudtam volna máshova nézni csak a gyönyörű, gömbölyded szívalakú popsira. Nagyon tüzelt a látvány, Barbi pedig mélyen magába engedett. Felváltva néha érzékien kézi üzemmódra váltott, amiben szintén nagy tehetséget véltem felfedezni. Úgy látszik nem bírtam magammal, mert kértem egy kölcsönös franciát. Megkaptam. A tükrök őrületes látványában ilyen kényeztetés mellett, kérnem kellett, hogy lassítson, nehogy az arcába robbanjak összekutyulva a sminkjét. Mosolyogva teljesítette, de tovább kínzott megcélogva a golyókat finom kis nyelvével, közben kezével dolgozott rajtam. Ebben az álomszerű állapotban joggal érezhettem volna a barátnőmnek, hiszen többször is egymás mellett volt a fejünk, repültek a finom kis csókok nyakra, orcára stb. Idő végezetével kezei közt mentem el, de kapaszkodnom kellett a tatamiba tiszta erőből, nehogy az is elrepüljön velünk. Mindketten elégedetten néztük az erőteljes kilövellést. Mosolyogva figyelte a rajtam szétterülő mennyiséget majd gondosan megtisztított. Finom cirógatást is kaptam a végén, amivel teljesen magához láncolt, de mennem kellett.
  • Elszámolás:

    Nekem megérte és legközelebb is meg fogja érni. A kölcsönös franciát valószínűleg szimpátia alapon érdemeltem ki, szép kis ajándékként. Szívesen jutalmazom a Barbi-féle profizmust és a kezdeményezőkészséget.
  • Összkép:

    Az elvárásaimnak maradéktalanul megfelelő, megbízható helyre vágyom. Bár magasra teszem a lécet, de tudom jó helyen vagyok. Tiszta, ápolt hölgyek társaságát keresem, akik segítenek feledtetni a kisebb-nagyobb gondjaimat. Vagy épp megkoronázzák a napomat. Most már azt is tudom, hogy Barbiban mindezeket megtalálom. Az ajkait és a szív alakú popsi adta gyönyört azóta sem tudom feledni...
Happy Massage