• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Akellam :)

  Nagyon orulok hogy megleptél ezzel a beszamoloval :) Köszönöm a rengeteg figyelmességet amit toled kapok :) Mindig örömmel tolt el amikor meglatogatsz :P

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Nálunk az egyeztetés mindig simán megy. Csevegtünk egy kicsit telefonon, majd áttértünk VTR-re.
 • Megközelítés:

  Autóval mentem. A GPS be van kapcsolva, hogy információm legyen az esetleges veszélyről pl. szervek, torlódás stb. A megközelítés egyszerű. A parkolás ingyenes és bőven van hely.
 • Helyszín:

  Régi típusú panel. A lépcsőzés nem okoz számottevő zsírégetést. A lakás viszont kellemes, modern és a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőszoba WC külön. Zuhanyozás a kádban. Bőséges tusfürdő választék, szájvíz és a tüsténkedésre sarkaló örömteli tudat, hogy mindjárt Tiával lehetsz.
 • Lány külseje:

  Tia a genetikának a sportnak köszönhetően és persze mert figyel magára, szinte tökéletes. Geometriai szempontból is kifogástalan alak, szép arc gyönyörű zöld szemek. Mit ragozzam? Tia a szépség, a nőiesség és a kedvesség diadala.
 • Action:

  Nincs könnyű dolgom. Ebben az évben most írom Tiáról a 6. beszámolót. Teszem ezt annak ellenére, hogy már nem akartam írni. De hát a Tia hatás megint győzött.

  Felértem és már nyílt is az ajtó, majd csukódott. Ő szokás szerint az ajtó mögül került elő. Csodálatos mosoly és igazi öröm az arcán. ( Tia nem színészkedik )Boldogan összeölelkeztünk, és csókok és csókok.
  Átadtam neki egy kis ajándékot, melyet boldogan megköszönt. Aztán szoba. Megint csak csókok, simogatások egy kis beszélgetés majd a göncöket ledobálva perkeltem tisztálkodni. Ekkor még egy kis fekete szettben volt, amit nagyon szeretek.

  Visszatérve, Tia már megszabadulva falatnyi ruháitól az ágyon ült. Megszokhatatlan a látvány. Ott az a gyönyörű lány a csodálatos alak, a méretre, formára állásra tökéletes mellek..... és ekkor Ő felállt és tündéri mosolyával hozzám lépett. Testünk összefonódott és folytatódtak a csókok és simogatások.
  Aztán mondtam, hogy üljünk az ágyra. Ő leült, én meg az ágy mellé térdelve átöleltem. Simogattam, csókolgattam őt ahol elértem, miközben Ő rendesen összekuszálta a ritka rőzsét a fejemen. Aztán én is az ágyra keveredtem. Egymásmellé feküdtünk és simogattam csókolgattam az arcát, nyakát vállát, gyönyörű melleit, majd mondtam, hogy most te kezdesz.
  Leszállta az ágyról, hogy pozícióba helyezkedjen. Én a hátamra feküdtem mint a hasas macska és gyűrtem a fejem alá a párnát, hogy jobb legyen a kilátás. Tia mellém térdelt és előre dőlve kezelésbe vette a barátomat. Eközben a popsit kezdtem simogatni, majd Tia gyönyörű keblét, hátát..... és Ő közben lent varázsolt. Lassan bő nyállal indított, majd nyelvével tetézte a dolgokat. Aztán amikor mint a habverő megdolgozta Jankó sapkáját, éreztem, hogy baj van.

  Ajajjj - lihegtem .....rossz ötlet volt tőlem, hogy átadtam a kezdést, mert mindjárt eldurranok. Cseréljünk mondtam. Hanyatt feküdt és én kezdtem a műsort fentről. Az előzmények miatt már eléggé fel voltam piszkálva. "Nagy léptekkel" haladtam lefelé. A csodák dombjainál megálltam. Elkezdtem nyalogatni szopogatni a keblek gyönyörű udvarát, mire a bimbók gyorsan kihegyesedtek. Még egy kis hergelés, aztán folytattam utam lefelé. Leérve egy csók a "homlokra". Tia felhúzta mindkét térdét és én pozícióba hasaltam. Simogattam csókolgattam a gyönyörű formás combokat. Közben csókolgatva, nyalogatva haladtam a kehely irányába, ami már nyiladozni kezdett. Ekkor finoman csikló. Puszilgatás, lehelgetés, finom nyalakodás. Izgatás a nyelvem hegyével, majd hosszú nyalik széles nyelvvel. Fentről egyre intenzívebb sóhajok hallatszottak. És akkor kehelytől a "homlokig" nyaltam, finoman szívtam. Enyhe kis mozdulás. Ahha helyben vagyunk. A mozgás finoman erősödik. Kihasználva a háttérben szóló zene ütemét egyre intenzívebben kezdtem dolgozni. Egyre lendületesebben nyaltam, csókoltam, és Tia is felvette a tempót. Erősödő együttmozgás, egyre hangosabb sóhajok, aztán a lány megfeszülve felemelte kelyhét. A nyelvem már a tágra nyílt nedves kehelyben kőrözött és szaporáztam. Nyaltam, cuppogtam, csókoltam......aztán egy intenzív remegés, lüktetés, a lány teste megfeszült mint az íj, újabb remegés .... és ernyedés.

  Búcsúpuszi a "homlokra" és felkúsztam. Tia csukott szemmel feküdt és halkan lihegett. Simogattam, csókolgattam az arcát, a száját, míg egyszer csak kinyitotta a szemét. Kis gödröcskéivel az arcán rám mosolygott és belenéztem azokba a gyönyörű smaragdokba. Egy pillanat alatt elolvadtam mint a kacsazsír.

  Néhány csók és kölcsönös simogatás után kérdezte a fojtatást. A lovaglást választottam. Tia egy kis franciával, kihegyezte a cerkát, majd rám helyezkedett. Szépen, lassan kezdődött a lovaglás, ami aztán átment ügetésbe. A háttérzene segítségével, felvettem az ütemet. Később megszakítás nélkül mozogva rám dőlt. Ajkát pár centire közelítve, de ajkamhoz nem érve hajszolt az őrületbe. Keményen megmarkoltam a lány derekát és felgyorsítottam a tempót. Közeledett a vég. Ekkor Tia ajkamra tapasztotta ajkát és hatalmas csókolózással indította a rakétát. Kész.

  Feküdtem mint a döglött béka amin átment egy úthenger. Tia rajtam maradt. Simogatott, csókolgatott.
  Amikor észhez tértem letakarított és mellém feküdt. Volt még bő 15 percem. Egymással szemben fekve, kölcsönös simogatások és apró csókok közepette beszélgettünk. Mindenről. Általános és magánügyekről is. Közben mosolygott és úgy éreztem, hogy vibrált köztünk valami megfoghatatlan. Ez sokkal több volt egy barátnős érzésnél. Semmiért el nem cseréltem volna ezeket a perceket.

  Az órára néztem. Ajajj! - pattantam fel - lejárt az időm! Ne kapkodj nyugtatgatott, most egy kicsit még ráérek. Sajnos akkor is menni kellet. Kikísért a fürdő szobába, ott is ment a beszélgetés. Aztán öltözés közben többszöri kontaktus. Jött a cipő, a kabát. Nagy ölelkezés, sok apró csók, gyönyörű mosoly és hát ennyi.
 • Elszámolás:

  A szokásos módon. A borítékot az asztalra tettem a mécsesek közé. Szó nem esett róla. Hát itt már bemutatkozott az új pesti átlag, ami várható volt.
 • Összkép:

  Beszélgetésünk során Tia elmondta, hogy ő szereti a munkáját és szereti a vendégeit. Ez érezhető is. Amikor vele vagy és körbe vesz a lány szépsége, kedvessége és kisugárzása, el tudod hitetni magaddal, hogy ez a szépség csak a tied, és csak érted van. Kinek kell ennél több?
Happy Massage