• Nikol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Réges-régen nem hódoltam már efféle élvezeteknek és az első néhány elborzasztó budapesti telefon után vidéki örömök után néztem. Nem figyelem a KSH jelentéseit, de sehol nem hallottam, hogy ekkora lenne az infláció és az új félóra a hajdani egy óra.
    Az egyeztetés Nikollal könnyedén zajlott, mert simán elértem őt és időpontot is találtunk könnyedén. Ó az a nyugalmas vidéki élet, semmi rohanás, zaj és városi idegbaj!
  • Megközelítés:

    Kiépülőfélben lévő családi házas övezet az M0-ás mentén, gombamód szaporodó szebbnél szebb, modern kecókkal. Aki Nikolt szeretné felkeresni, csak autóval - esetleg helikopterrel - induljon neki, mert én közel, s távolban semmilyen más közlekedési lehetőséget nem láttam, bár lehet, hogy van. A vidéki létnek hátrányai is vannak, de persze még így is megéri.
    Az utcába érve óvatosnak kell lenni mert a másik végén is masszázsszalon működik, ahol szép, nagy rikító zöld tacepao hívogatja a fáradt vándort, de odabent nem Nikol vár.
  • Helyszín:

    Takaros családi ház, kifejezetten a célra fenntartva, több kuckóval a meglévő és esetleges jövendőbeli szolgáltatók és vendégeik számára. Rend és tisztaság honol a tájon. Külön tusoló a vendégek részére kellő mennyiségű tisztítószerrel, miegymással. A tetthely egy pici szoba, ahol egy fotel, egy masszázságy és egy földre terített tatami szinte teljesen ki is tölti a rendelkezésre álló teret.
  • Lány külseje:

    Nikol középkorú, apró teremtés, a képein is látható formás, láthatóan és tapinthatóan feszes, karbantartott popsival, amire méltán büszke. A képein nem látható egyéb testrészei is magukon viselik az állandó testedzés jegyeit, keblei kifejezetten formásak, természetesek, minden külső beavatkozást nélkülöznek. Ruganyos, fitt, mozgékony és dinamikus hölgyet ismerhettem meg benne.
  • Erotikus masszázs:

    Mint említettem Nikol apró termetű hölgy, aki ugyan edzett, de nincs még felkészülve a hozzám hasonló méretű munkadarabok megmunkálására. Ebből következően a masszázs akképpen zajlott, hogy én biztattam, hogy adjon bele mindent, ő pedig mindezt megpróbálta kivitelezni több-kevesebb sikerrel. Az biztos, hogy nagyon kifáradt ebben a huzavonában. Ezen a történeten persze jókat nevettünk és szerencsére egyikünk sem vette lelkére a megpróbáltatásokat. Mindent összevetve alaposra sikeredett a talptól indított, krémes dögönyözés. Valamiért különös tekintettel volt a vállaimra, velük nagyon óvatosan bánt. A masszázs végén a 150 kilóra hitelesített masszázságy többször vészjóslóan megreccsent mikor lekászálódtam róla. Örültem is, hogy átkerültünk a matracra reméltem, hogy az már biztosan nem fog alattunk összetörni.
  • Levezetés:

    A szeánsz tehát a matracon folytatódott, ahol egy-két gyors csusszanással le is tudtuk a csúszkás vonalat. Valahogy megérezhette, hogy ez nem tartozik a kedvenceim közé, mert hamar irányt váltott, bár lehet, hogy csak szédült mikor a hasamon billegett odafenn a magasban. Ezután egy céltudatos combra ülés, majd határozott fallikus elköteleződés vette kezdetét. Nikol nem sajnálta az olajat és alaposan eláztatta vele fütykösömet és környékét. Különösebb attrakciók és lingam fogások nélkül a módszeres izgatás, masszírozás végül célhoz ért és harcra kész állapotba kerültem, bár harc nem követte az állapotot. Kértem, hogy szortírozza és alaposan mozgassa át a golyókat is és ha mód van rá ugyan kalandozzon már kicsit lejjebb is az ujjacskája. Elismerően csettintett és mosolygott egyet a kérésemen, de gond nélkül teljesítette, igaz nem hatoltunk a dolgok mélyére, de bevontuk ezt a területet is. Időnk volt még így kértem lassítson, hogy tovább élvezhessem az intim masszírozást. Mondta semmi akadálya a lassított felvételnek, de biztosan nem szeretnék találkozni a következő vendéggel. Ezzel be is indította a pánikreakciót, mondtam, hogy azt aztán nagyon nem szeretném, úgyhogy markoljon rá rendesen és essünk túl a boldog végkifejleten. Ő szót fogadott és hamarosan meg is történt amire mindketten vártunk. Alapos törölgetés, majd irány a tusoló.
  • Elszámolás:

    Korrekt, az előzőleg megbeszéltek szerint. Egyszerű, mert nincsenek extrák és egyéb felhangok.
  • Összkép:

    Nikol nagyon kellemes partner. Nyitott, barátságos, jó kedélyű hölgy, akivel jól el lehet ütni az időt és közben még masszázsát is élvezheti a látogató.
Happy Massage