• Heni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Heni a telefonban nagyon kedves-aranyos-segítőkész volt. Egyáltalán nem olyan szokott gépiesen hadarja el a mondókáját, mint egy üzenetrögzítő vagy egy gépi hang a telebankban, hanem valóban meghallgat, beszélget, tájékoztat. Olyannyira, hogy felmerült bennem, hogy esetleg nem is vele, hanem egy telefonossal beszélek, de a helyszínen kiderült, hogy nem.
  • Megközelítés:

    Az odatalálás teljesen világos. A helyszín a Récsei Center melletti, pesti oldali hölgyeket gyakrabban látogatók számára szerintem közismert hely. Az évek során számos hölggyel lehetett ott találkozni és Heni is ott rendel most.
  • Helyszín:

    A helyszín egy standard nagyobb lakás. A lakás teljesen rendben van, fürdő szintén (kádban lehet zuhanyozni, van zuhanyfüggöny meg jó pár tusfürdő és szájvíz is). Az action egy közepes méretű szobában, egy nem túl széles ágyon történik. Az ágy mellett van egy kis mozizós tükör, de elég keskeny, túl sokat nem látni, csak bizonyos pózokban.

    A helyet tehát több kollegina használja, diszkrécióról ennek megfelelően (nem) lehet beszélni. Ottlétem alatt egy hölgyet hallottam a tágas előtérben járkálni, illetve néha Henit hallottam vele beszélni. Én nem szeretem az ilyet, talán régimódi vagyok, de feszélyez, és automatikusan elkezdek figyelni rá. Olyan is volt már ezen a helyen, hogy a másik szobában is folyt egy action és a hölgyeknek a fürdőhasználattal is logisztikázni kellett. Szerencsére ilyen most nem volt.
  • Lány külseje:

    A képek Henit ábrázolják, de azért a fotózás óta felszaladt egy kis extra, volt egy mini pocija is. Talán pont annyi, amit legtöbben még szexinek is találnak, én sajnos pont a vékony lányok kedvelője vagyok. Heni haja gyönyörű, kimondottan szép szeme és ajkai vannak, tehát az arca tényleg izgató, amolyan Selena Gomez stílusban.
  • Action:

    Amikor megérkeztem és feltelefonáltam, Heni szólt, hogy ő is éppen csak megérkezett és szüksége lenne még 10 percre, majd hív. Így is lett, kb. 10 perc múlva hívott és felengedett.

    Miután bebocsátást nyertem és megmosakodtam, közölte, hogy még ő is elmegy röviden tisztálkodni. Ez is volt pár perc, de végre megjött és indulhatott a móka.

    Állva csókolózással és taperolással indítottam, mint mindig. Heni kedvesen, kislányosan csókol, a nagy bársonyos ajkak nagyon élvezetesek. Túlságosan nem tartott sokáig a dolog, ledöntöttem az ágyra és franciázni kezdtem neki. Egy kis mini borostája is volt éppen, de valahogy még izgatónak is találtam abban a pillanatban. Heni kicsiket sóhajtozott, nem hiszem, hogy nagyon megérintette volna a dolog, eléggé tartózkodó lány, ilyen értelemben nem erős a barátnő feeling (pornóst meg nem nála kell keresni). Kis idő után Heni egy nagy sóhaj után azt füllentette, hogy elment, de ezt megbocsátottam neki, majd rátértünk az ő franciájára.

    Heni franciája egyedi: az ajkaival nagyon erősen szorítja a munkadarabot, úgy megy rajta fel-alá. Nem veszi mélyre, max a közepéig (átlagos méretről van szó), talán a nyelvével is csinál valamit, VISZONT átlag 1 percig csinálja (!), majd abbahagyja, kiveszi a szájából és kézzel veri tovább egy darabig. Pihen így egy kicsit, aztán újra kezdi. Ezzel nálam azt sikerült elérni, hogy mindig éppen akkor hagyta abba, amikor kezdtem felizgulni rendesen. Biztos, hogy nem hétköznapi módszer és biztos van, akinek bejön, de nekem aznap éppen nem. Számos ilyen kör után sikerült félkeményre edzenie a szerszámot. Kértem, hogy húzzon gumit, amit olyan lassan, komótosan csinált, hogy nekem kellett közben kézzel verni magamnak, hogy legyen mire felhúzni. (Felállt az ágyról...., odament a szoba túlvégében lévő gumihoz...., keresgélt...., benedvesítette magát...., visszajött...., kibontotta....., felhúzta - mindezt őrjítően lassan, nyugodtan, nem zavartatva magát.)

    Na de ezzel is megvoltunk, kezdődhetett a coitus. Hátulról, állva támadtam, egyik lábam az ágyon, másikon állok a földön és lassan kezdve, egyre tempósabban adtam neki. Nagyon fincsi puncija van, sokan hirdetnek azzal, hogy szűk puncijuk van, hát neki meg tényleg. Mindig, amikor kicsit begyorsítottam, ő is hevesebben zihált, egyébként nem volt nagyon hangja. A szuperszűk punci miatt többször be kellett lassítanom, nehogy időnek előtte elmenjek, de aztán volt egy pont, amikor egyszerűen valahogy meguntam az egészet és inkább elengedtem magam.
  • Elszámolás:

    Előre kérte. Csak normál dolgokat vállal és én is csak ilyeneket kértem. Szerintem az elszámolás korrekt, az meg nem derült ki, hogy mi lett volna, ha az elején elvesztett 10 percet a végén visszakérem. Nekem az a benyomásom Heniről, hogy nem akadékoskodott volna.Mindenesetre, aki Heni nyitvatartási idejének elejére akar időpontot, az számoljon a kockázattal.
  • Összkép:

    Az az igazság, hogy vegyesek az érzéseim. Egyrészt korrekt, kedves és szolgálatkész leányzó Heni, hihetetlen szűk puncival megáldva. Másrészt viszont a franciája nem tetszett, nagyon tartózkodó és az elején késéssel indultunk, na meg ott van a diszkréció hiánya. Én nem fogok visszamenni hozzá, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy bármi gond lenne vele, csak azt, hogy valahogy mi ketten nem illettünk össze. Volt "rossz" élményem másnál, amire azt mondtam volna, hogy őt senkinek sem ajánlom, de Heni esetében szerintem ő másnak simán bejöhet.
Happy Massage