• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló, helló!

    Ez a nicknév...majd egyszer elmeséled mégis honnan jött.

    Egyszer felhívott egy férfi és mivel nem mutatkozott be így én kérdeztem rá, hogy mégis hogyan szólíthatom. Erre teljesen komolyan azt válaszolta, hogy Igazicsődör69 (vagy valami hasonló). Próbáltam teljesen komoly maradni és megmagyarázni neki, hogy azt mégsem várhatja el tőlem, hogy így szólítsam. Sajnos nem sikerült: el is nevettem magam és vele sem sikerült megértetnem miért nem vagyok hajlandó “leigazicsődörözni”. Nem is lett tali belőle. Most azon gondolkodom, ha én regisztrálnék egy ilyen oldalra mégis milyen nevet választanék magamnak...ne legyen túl hosszú, maximum két szótag, semmiképp ne becenév legyen és ne is lehessen becézni. Lehet valami mese vagy irodalmi hős nevét venném fel. Hirtelen ezek a szempontok jutottak az eszembe.

    Írtad, hogy nem igazán fényeztem magam a találkozás alatt. Ez tényleg így van. Egyrészt úgy gondolom, hogy a kevés önbizalommal rendelkező emberek szokták jobb színben feltünteni magukat, mert úgy érzik bizonyítaniuk kell a nagyszerűségüket mások előtt, másrészt én pont a hibáim miatt vagyok olyan amilyen, és pont azoktól vagyok igazán szerethető. Soha nem is akartam tökéletesnek láttatni magam, ezt meghagyom a többi hölgynek. Olyan felszabadító érzés nem pózolni és hibátlannak mutatni magam. Nekem nincs kialakított imázsom amire figyelnem kellene, amit teszek az nem egy átgondolt forgatókönyv része. Teszem azt amihez kedvem van. Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer próbálja ki. Nincs szerep, nincs megfelelési kényszer, nincs másokkal való összehasonlítgatás, csak egyszerű, spontán viselkedés. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy igazán szerencsésnek mondhatom magam, könnyebb helyzetben vagyok mint általában mások. Nekem olyan a munkám amiben ezt megtehetem. Megtehetem és meg is merem tenni. Sokat köszönhetek ennek a munkának, és persze azoknak a vendégeknek akik miatt ezt a szabadságot megengedhetem magamnak. Jó érzés reggelente felkelni azzal a tudattal, hogy újabb kalandok várnak rám. Véleményem szerint minden nőnek jót tenne, ha rövidebb-hosszabb időre eljönne erotikus masszőznek. Megismerné sokkal jobban magát, a nőiességét, azt, hogy hogyan tud hatni egy férfira. Ha pedig ezt a tapasztalatot a magánéletében is kamatoztatni tudná akkor mennyivel több boldog párkapcsolat volna. Micsoda érzelgős hangulatban vagyok. Közeledik a Karácsony, és ilyenkor még az én kőszívem is meglágyul és a mélyen lappangó szentimentalizmus valahogy utat tör magának.

    Szeretek különböző koncepciókat, kihívásokat kitalálni magamnak. Most azon gondolkodom, hogy csinálni fogok egy éjszakai “rendelést”. Mindig is ki akartam próbálni milyen esti hangulatban masszírozni. Az még inkább randi jellegű. Vagy már egy ideje foglalkoztat, hogy csinálok egy kedves hetet. Akkor mindenkivel végtelenül türelmes és kedves leszek. Csak az a baj, hogy ez a terv mindig keddenként jut eszembe, és akkor már késő, túl vagyok a hétfőn, és már le is vertem azt a bizonyos lécet. Valaki figyelmeztethetne vasárnap este vagy hétfő reggel, hogy tudjam mihez tartani magam. Van még egy pár hét ebből az évből, esküszöm megcsinálom. Rám sem fogtok ismerni olyan bűbájos, simulékony és elragadó leszek. Most látom ahogy sokan felsóhajtanak: de jó lett volna nekem is egy ilyen héten ellátogatni Alizhoz.

    Ahogy öregszem egyre kevésbé vagyok szabálykövető (persze az én szabályaimat nagyon is szeretem betartatni másokkal). Bár már tiniként sem lehetett egyszerű velem. Apukám próbált szabályokat erőltetni rám inkább kevesebb mint több sikerrel. Emlékszem egyszer elengedett egy Kispál koncertre, de sajnos a hazatérés időpontjában nem volt nagy konszenzus köztünk. Ott ugrabugráltam a koncerten és az órámra pillantva megállapítottam, hogy most kellene elindulnom ahhoz, hogy időben haza érjek. Szerintetek elindultam? Persze, hogy nem. Ha pedig már úgysem érek időben haza akkor szinte mindegy is már, hogy mennyit kések-gondoltam. Egy hét lett belőle. Nyilván mai fejjel már nem csinálnék ilyen butaságot, de akkor jó ötletnek tűnt. Azalatt az egy hét alatt sikerült szert tennem egy újdonsült udvarlóra is aki egy skinhead fiatalember volt és az Udo becenévre hallgatott. Hatalmas románc volt a miénk a szüleim nagy örömére. Ha apukám kicsit több pedagógia érzékkel lett volna megáldva akkor hagyja, hogy végig maradjak a koncerten és akkor ez a vargabetű lehet ki is marad a családi kalendáriumból.

    Bocsi, úgy veszem észre, hogy a kettőnk találkájáról túl sokat nem írtam, érdemben nem tettem hozzá az írásodhoz. Sebaj, jó az úgy ahogy van.

    Viszont megvan: Mulan. Azt hiszem ez lenne a nicknevem ha csak simán regisztrálnék ide.

    Jössz te még az én utcámba, hisz bolond lennél nem jönni. Tehát nem kell, hogy nagy búcsúzkodásba kezdjek.
    Köszönöm a beszámolót és a sok-sok ékezetet!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Hétfőn kerestem dél körül (a hétfő nem túl szerencsés, minden ekkor kezd elindulni), de szerencsém volt mert visszacsörgött és mindent meg tudtunk beszélni ami eszünkbe jutott, még az időpontot is :) VTR-ben is jeleztem érkezésem, a címet itt kaptam meg, előtte nap pedig sms-ben jeleztem hogy a megbeszélt időben érkezem.
  • Megközelítés:

    XII. kerület kanyargós utcája, a GPS a megadott és egyeztetett címre gond nélkül elvezérelt. Az utcán, a közelben is bőven van ingyenes parkolási lehetőség. izgultam a forgalom miatt nehogy késsek, de megúsztam dugó nélkül:)
  • Helyszín:

    A ház az utca felől könnyen megközelíthető. Kapukód és rövid útmutatás után már meg is érkeztem az ajtó elé. Újszerű ház, bár pár lépés a lépcsőházig és inkább az érkezésre figyeltem mint az építészeti élményre. A lakásban tökéletes rend és tisztaság, a szobában kellemes hőmérséklet és diszkrét félhomály várt. A fürdő minden kívánalomnak megfelelő, a tusfürdők, a szájöblítők, a finom törölköző rendelkezésre állnak.
  • Lány külseje:

    A képein látható magas, szőke, csinos, vonzó, jó alakú Nő fogadott egy fekete csipke bodyban. Arca szép, szemei érdeklődéssel tekintettek rám, dereka karcsú, lábai formásak és izmosak, egyszóval egy nagyon kívánatos Nővel találkozhattam.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor telefonon bejelentkeztem, kapukód és útbaigazítás után az ajtó érkezésemre feltárult és üdvözölhettem (kissé megilletődötten) Alizt. Bemutatkozásunk után, első randi első perce lévén, virággal, ajándékkal igyekeztem az ismeretlenség homályát pozitív irányban oszlatni. Cipő le és beléptünk a masszázs szobába, ahol miközben megszabadultam ruháimtól, Aliz sok mindenről tájékoztatott, hogy mi várhat rám, majd elkalauzolt a fürdőbe. Fürdés után hangja vezetett a helyes irányba és a szobában leheveredve megbeszéltük a honnan miérteket, majd választhattam a folytatás mikéntjéről és mivel nem tudok masszírozni ajánlottam egy alig érintős simogatást, ami felkeltette Aliz érdeklődését. Beszélgettünk, alig érintve, letapogatva testének vonalait múlattuk az időt. Az érintések érzékisége kedvére volt kedvesemnek és tudtomra adta, hogy egyetlen érzékeny részletet sem hagyhatok ki a kellemes mókából. Hanyatt fekvés után elcsendesülve, sóhajtásai mutatták a helyes irányt, majd csókokkal elhalmozva gyönyörű testét kelyhénél megállapodva, simogatva, körözgetve élesztgettem érzékeit, és az érzékeny érintésektől a beteljesedés felé haladva, megfeszülve, a gyönyörök kapuján csodásan átjutott. Elpilledt de úgy éreztem, hogy szívesen lát, hát folytattam kényeztetését és ismét élvezetes pillanatokat éltünk át. Kis pihenés után az én kényeztetésem következett (lásd alább) majd egy lazító, levezető masszázs következett. A rajtam lévő olaj letörlése után hasra fordultam és elkezdődött egy nagyon aprólékos, minden izom kötegemre kiterjedő masszázs, talpamtól a nyakamig és éreztem izom rostjaim feloldódását, ellazulását és csak szuszogással jeleztem jelenlétemet. Masszázsa nagyon hatékony, mely nem erősségétől az, hanem mert minden fogással a legérzékenyebb, megkeményedett izomkötegeket találja meg és masszírozza szét, úgy hogy közben nem halok bele a fájdalomba. Különleges volt és nagyon tetszett ez a masszázs is.
  • Levezetés:

    Kényeztetésem a masszázst helyettesítő cirógatás és kis pihenés után hanyatt fekve indult. A csúszka masszázs, ahol bőven jutott mindkettőnkre olaj és kezdődött a varázslat, mely lingam kezeléssel kezdődött felizzítva vágyamat, majd csodás, érzéki testével rám hasalva, keblének halmaival kente szét az olajat hosszában, keresztben, miközben cicijeit számmal kényeztethettem, Ő pedig puncijával merevedésem nem hagyta lankadni. Csípőjét markolva, ráérezve a ritmusra alulról toltam, melleit gyömöszköltem, kezében sorsommal vágtattunk az érzéki csoda beteljesülése felé, ami jóval több volt egy szeretkezésnél. Felhevült olajos testünkkel szinte eggyé olvadtunk, az időből, térből kilépve jutottunk át egy lebegő térbe ahol túlfokozott vágyaink beteljesültek, majd lágyan megcsendesülve tértünk vissza e világba.
    Maradék időnkben még megbeszéltük a R-B, a gyűjtővel kapcsolatos élményeinket, lazítottunk keveset majd fürdés és megköszönve e nem mindennapi csodát, amit Vele átélhettem búcsúztam.
  • Elszámolás:

    Az elején a megbeszélteket az asztalra tettem, több szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Beszélgetésünk elején nem önmagát fényezve, inkább a kevésbé előnyös oldalát bemutatva (nem szokásos nők esetén) vált szimpatikussá. (őszintesége, nyíltsága engem kíváncsibbá tett). Nagyon csinos, erotikusan vonzó, csodás nő, nagyon kellemes és határozott partner, akivel első alkalom lévén az ismerkedés idő adta lehetőségeit kihasználtuk, de szívesen folytatnám már kevésbé ismeretlenül beszélgetéseinket és az érzékek birodalmában való kalandozásunkat és a varázslatot mellyel megismertetett.
Happy Massage