• Réka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kívánt időpontra tudott fogadni. Igaz már kora délután telefonáltam az esti időpont miatt. Hívásomat kedves hang fogadta, végigbeszéltük a lehetőségeket. De csak röviden, mivel a beszélgetésből kiderült már voltam ott. Abban maradtunk csörgök, amikor ott vagyok este a címen.
  • Megközelítés:

    Egyszerű megtalálni. GPS-t sem kell használnom, hiszen én jól ismerem a környéket. Ami az éppen folyamatban levő, környező ingatlanfejlesztések miatt nem is kicsit át van alakítva. De minden flottul megy, parkhelyet is találok a bejárathoz közel, pedig este ilyenkor már a legtöbb parkolóhely foglalt. Úgy 10 percem marad a találkozóig, addig az autóban nézegetem Réka képeit és a szívem egyre csak ver.
  • Helyszín:

    Pillanat alatt az ajtó elé kerülök. Kortárs lakóparki lakás valahanyadik emelete. Tudom miért jövok pont ide, és ez be is válik. A színvonalat keresem, úgyhogy ez a hely nekem kedves. Az enteriőr, az illat, a fények kellemesen hatnak az érzékeimre. Több törülköző is jár és tusfürdők garmada is betárazva, "szó nem érheti a ház elejét". A minőségi szájvízet a fürdőben külön díjazom, számora a szájhigiéné az egyik legfontosabb szempont.
  • Lány külseje:

    Egy bájos kis teremtés nyit ajtót. Mosolyogva bemutatkozunk egymásnak. Úgy emlékszem nem volt rajta tűsarkú, pedig én rajongok a szép cipőkért. De ezt egyből meg is bocsátom neki. Tekintetemet ekkor már az áttetsző angyali ruhácska alatt viselt szexi fehéremű vezérli. Repülünk a szobába, ahol minden csak az én kényelmemet szolgálja. Halk zene szól, miközben már a ruháimat teszem a szobainasra. Sokat sejtet, a számos tükör a tatami körül, sőt még a plafonon is. A gondosság és az igényesség áthatja a teret. Réka, ez a finom, fiatal aranyosság rám-rám mosolyogva instruál a fürdőbe. Előtte azonban lekerül róla az áttetsző anygyali ruhácska, úgyhogy megcsodálhatom a feszes domborulatait. Itt 100%-osan biztosnak érzem, hogy jól választottam. Masszázs előtti tusolás közben a kerek, természetes cicik és formás popsi korábbi látványa villanóemlékként sürgeti visszatérésemet a szobába.
  • Erotikus masszázs:

    Fiatal kora ellenére meglepően jól masszíroz. De ha mást szeretnék beugrom a thaiokhoz. Most jobb dolgom van, mert hason fekszem a tatamin, és vizslatom a tükörben a szépséget. Szakszerű érintésekkel vádlijaim és combjaim lazulhatnak el. Közben kellemesen beszélgetünk mindenféle érdekes dologról. Szeretem ahogy megszólal. Már rajtam ül, mert hátmasszázs következik, és finom ujjacskái minden érintésével egyre űzi ki belőlem a héten felgyülemlett stressz nyomait. Mondván, hogy a nyakamhoz jobban hozzáférjen, elém kerül és már nem is érzem olyan fontosnak a lazító masszázst. A kilátás és visszatükröződése ugyan is csodálatos, kénytelen is vagyok megemelni a csípőmet.
  • Levezetés:

    A megállapodás szerint csúszkával, kézzel és ajakkal fog kényeztetni. Eljön az idő hogy komolyra fordítsuk a szót, úgyhogy lekerül a melltartó és én olajozhatom a kerekded tartalmukat. Csókolgatom is őket hálából. Immáron háton fekszem és keresztben rajtam ez a kis tünemény csúszkál. Remekül esik ez az új felállás. Fogom is a feszes fenekét és finoman ölelem a hátánál, kifogást nem találok. Nevetgélünk egymásra, miközben a plafontükörben ellenőrzöm a tökéletes látványt. Majd a bugyi is eltűnik és folytatódik a csúszka, dörzsölődünk is rendesen. Azt hiszem értjük egymást. Vagy inkább érezzük egymást. Egyre kevesebb dolog jut az eszembe, már nem jutok szóhoz. Egyre csak a gyönyörű fenekét fixálom és tükörképét. Simogatom, hagyja magát izgatni ujjaimmal. Én is kapom a kényeztetést először kézzel. Egyik kezével a gólyók alatt masszíroz, másikkal a makkomat fényesíti. Pillanatok alatt keményen állok a folytatás elébe, ami már ajkaival végez. Néha leborul a zacsihoz és ott ostoroz kis nyelvével. Csak mosolyogni tudok. Ahogy telik az idő kézzel és ajkaival felváltva kényeztet. Érdeklődve figyel és kérdezi, hogy jó-e így. Próbálok komolyan válaszolni, de alig megy egy "igen" a gyönyörtől. Végig oldalról dolgozik, úgy hogy végig szabad utat kapjon az én kezem is és mögötte a tükörben mindent lássak amit csak szeretnék. Kérésemre kapok még egy csúszkát, majd a sok közös munka végül meghozza a gyümöcsét és elrepülök. De ő nem hagyja abba, picit még kezezik tovább, angyali mosollyal az arcán. Tudja mire van szükségem. Hálámat nem győzöm kifejezni.
  • Elszámolás:

    Mint írtam már a minőséget keresem. Lehet van kedvezőbb szolgáltató, de számomra ez így teljesen megéri. Jutalmazom. Hasonszőrűeknek ajánlom!
  • Összkép:

    Szeretem ezt az igényes, jól szervezett helyet, remekül éreztem magam. Vissza fogok menni Rékához. Számomra fontos, hogy a teste feszes, sportos, igényes, ad magára. A hangja aranyos, fellépése anygyali. Kíváncsi vagyok hova fejlődik még ez a fiatal szépség. Én úgy látom van benne potenciál és ő maga is érdeklődve fedezi fel az erotika világát.
Happy Massage