• DORKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nemrég vettem észre hogy átnyergelt a sötét oldalra és rögtön el is döntöttem, hogy ezt a csodaszép popsit látnom kell.
    Dobtam egy vtr-t, amit gyorsan vissza is igazolt, de azért fel is hívtam hogy halljam a hangját és hallja a hangomat :)
    A még hiányzó infót is megkaptam - nagyon kellemes, mélyebb hangja van.
  • Megközelítés:

    A Lurdy házhoz közeli lakóparkot kell keresni egy hétig még. Hétvégén autóval hibátlan - mindig találok üres parkolót.
    Kétféle villamos is segít a megközelítésben.
  • Helyszín:

    Egy számomra már jól ismert lakás közepesen magasan. A két szoba közül most a számomra kedvesebben voltunk - sok kellemes emlékem van innen.
    Nagy franciaágy, szemben tükör, szék a cuccoknak.
    A fürdő tiszta, sokféle tusfürdő és puha törcsi.
  • Lány külseje:

    Egyelőre még a masszázsoldali sajátosságnak megfelelő, visszafogott képekkel hirdet. Azt azonban ezekből a képekből is levettem, hogy egy szép sudár, hosszúcombú gazella vár rám olyan csodásan gömbölyű popsival amiért sokan "ölni" tudnának. Ahogy előrehajolva térdel a kanapén láthatod karcsú derekát, ívelt csípőjét és a gömbölyű popsiját is.
    Aztán az ajtón belépve meglátod édesen szomszédlányos arcát - de ezt most a jó értelemben kell venni: ilyen szomszédlányt szeretnék a mellettem lévő lakásban tudni, akit mindig kilesnék ha a lifthez megy hogy együtt lehessünk a fülkében ahol finoman a lift falának nyomnám és csókolnám édes száját, simogatnám pompás testét :)
    Ennyit az álmokról - de a valóság is igencsak lenyűgözött: kislányosan ártatlan kék szemekkel fürkészte a rám gyakorolt hatást, pici kis puszikkal kényeztetett.
    Aztán amikor meztelenül előttem állt majd magamhoz húztam, akkor ámultam el igazán, hogy az a popsi a valóságban is pont olyan kerek és a sok edzéstől kőkemény, a helyes kis cicusok milyen szépen illeszkedtek tenyerembe, a bimbók milyen csodás keményedéssel reagáltak kényeztetésemre, a csípője pont olyan "asszonyosan" ívelt. Később közelebbről is megismertem szoros kis punciját, imádtam hosszú ujjait szopogatni.
    Dorka "nagyon egyben van", gyönyörű lány - bár Ő nincs megelégedve a cicijével (igazi NŐ :)) - de megpróbáltam lebeszélni arról, hogy mesterségesen beleavatkozzon természetes tiszta szépségébe :)
  • Action:

    Belépéskor Dorka egy nagyon szexi fekete ruciban fogadott amiben tökéletes bemutatót kaptam tökéletes alakjából. A fürdésből visszasietve azonnal magamhoz öleltem - először szemből beszívva hajának friss illatát, izgatottan markolva a kemény popsiját. Aztán lekerült a cicifix és azonnal tenyerembe fogtam a szép kis melleit, élvezettel köszöntöttem a hegyesedő bimbókat. Levarázsoltam az alsót is, hogy teljes meztelenségében csodálhassam e pompás gazellát. Eléje térdelve végigcsókolgattam, finoman belesimítottam puncijába, majd magamnak háttal fordítva bújtam hozzá.
    Dorka ágyékomhoz nyomta kőkemény popsiját míg én vállát-nyakát csókolgatva finoman ismerkedtem a tenyérbeillő cicusokkal.

    Aztán az ágyra kértem "abban" a térdelős pózban - olyan voltam mint egy rossz kisgyerek, nem tudtam betelni a felséges látvánnyal! Iziben mögéje térdeltem és finoman nyalakodni kezdtem miközben simogattam-markoltam csodás gömbölyűségét. Miután egy kicsit kiélvezkedtem magam, a hátára fordítottam és végigcsókolva feszes testét, megérkeztem zárt kis puncusához.
    MIvel már tudtam róla, hogy a gyengéd közeledést szereti, így aztán csak apró nyallintásokkal dédelgettem figyelve reakcióit.
    E reakciók nagyon inspirálóak voltak mert teljesen őszintének tűntek: minden nyelvérintést apró, majd egyre erősebb remegésekkel jutalmazott, combjai meg-megrándultak fejem mellett és egyre erősebben szorítottak. Finoman bevetettem ujjamat is, egy nagyon szűk puncit éreztem és a remegések is intenzívebbekké váltak. Remegésével összhangban egyre szaporábban sóhajtozott, lélegzete időnként kihagyott - majd egyszer csak egy minden addiginál erősebb remegéssel, combjai erőteljes összeszorításával tudtomra adta gyönyörét. Közben édesen elmosolyodott - én meg elolvadtam :)
    Ezzel szinte már mindent meg is kaptam amire vágytam, láthattam-érezhettem-élvezhettem gyönyörét e pazar testű nőnek!

    Most Ő következett a dédelgetéssel és nagyon lágyan kezdte babusgatni a kisorit. Finoman be-be kapta, kezével simogatta - én pedig gyönyörködtem a cicusok ütemes remegésében.
    Egy idő után úgy éreztem, hogy benne kell lennem....így vv-t kértem - Ő meg segítséget a felhúzásában.
    Sajnos a vv túl kicsinek és szűknek bizonyult az átlagos méretemnek is...és ennek negatív hatása nemsokára jelentkezett is sajnos....
    Arra kértem, hogy szemből üljön belém, mert élvezni akartam még bájos arcát, édes pillantását, mosolyát és a cicusokat. Sajnos ez a póz nem bizonyult elég hatékonynak - és Dorka sem érezte "otthonosan" magát ebben, mert bár nagyon szépen körülfont, de a mozgás hiánya miatt a főnök lankadni kezdett odabenn.
    Gyorsan fordulást javasoltam, mert ezt a popsit látni akartam "úgy" is, de a gonosz kis jószágom a szűk gumi miatt teljesen bedurcizott és így mást kellett kitalálnom.
    Arra kértem Dorkát, hogy abban az izgató pózban térdeljen elém, én pedig kézi vezérlésre váltva élvezkedtem tovább. Finoman ujjaztam punciját, a makacs kis jószágot többször hozzávertem a kemény popsihoz, amitől erőre is kapott. Olyannyira hogy egyszer csak már nem volt visszaút és alaposan beterítve a popsit én is célba értem.
    Kihasználva a lehetőséget felajánlottam "lovagiasan" hogy letörölgetem - de persze önös érdektől hajtva csak szerettem volna még a popsi közelében lenni :)

    Levezetésül még hozzámbújt feszes testével és egymást simogatva beszélgettünk kicsit. Már csak a zuhany volt hátra, de előbb még 2 ölelést kértem tőle: egyet szemből összesimulva-popsiját markolva, egyet pedig háttal nekem dőlve - kemény popsiját ágyékomhoz nyomva - édes cicusait markolva- nyakát csókolva.
    Öltözés közben még gyönyörködtem abban a formás fenekében...majd sajnos indulnom kellett.
    Remélem, hogy lesz még módom találkozni vele, mert hiszem hogy a következő randin - immár teljesen összecsiszolódva még magasabbra tudunk együtt szárnyalni!
  • Elszámolás:

    Az új átlagtól kicsivel kisebb csokorról kaptam tájékoztatást, amit egy kis csoki kíséretében előre letettem a komódra ahol végig ott is maradt.
    Szeretem az ilyen bizalmat.
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen éreztem magam Dorkával. Nem az a kiégett profi, sót nagyon is éreztem rajta a "kezdők" rutintalanságának báját, de éppen ettől volt kellemesen izgató.
    A vad szexet kedvelők ne őt keressék, viszont aki a bújós-barátnős együttlétet szereti annak nagyon ajánlom Dorka felkeresését.
Happy Massage