• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Párszori hívás után elértem, probléma nélkül megbeszéltünk mindent.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedtem, könnyen megközelíthető volt. Több útvonalra is lett volna lehetőségem, kevés sétával.
    Parkolást nem néztem egyszerű-e...
  • Helyszín:

    Kulturált lakás, otthonos szoba. A fürdőszoba tiszta, felszerelt, a célnak bőven megfelel. A szoba otthonos, nem rideg, a falon méretes tükörrel. Diszkréten (sajnos csak időm végével derült ki számomra) egy óra is helyet foglal a komódon, nekem ez extra pont, semmi időérzékem.
  • Lány külseje:

    Jelen esetben a képek nem hazudnak, sőt! Dorka külsejéről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Okos szemei egy angyali arcocskát világítanak meg, alakja kifogástalan, minden porcikája tökéletes. Természetesen ez ízlés kérdése, de számomra álomnő kategória.
  • Action:

    Ahogy lekerült a fürdőköpeny cirógatással, csókokkal kezdtük az ismerkedést, minden pillanata csodás volt. Dorka csókja finom, édes, puha, nehéz másba kezdeni, ha az ember egyszer megcsókolja. Node kevés az idő, másra is kell jusson, így franciára tértünk át, aminél nehezen türtőzteti magát az ember, egyrészt, mert felejthetetlen látvány gazella testének domborulataiban gyönyörködni, másrészt mert nagyon finoman csinálja. Kicsit visszafogottan, nem túl mélyre véve, de ez már tényleg csak a kukacoskodás. Én imádtam.
    Amíg pihentem beszélgetni kezdtünk és tulajdonképpen itt véget is ért a történet, mert a maradék időt eldumáltuk. Ennek örültem is, mert nagyon szimpatikus lány, gyorsan telik vele az idő, másrészt amikor épp viszonoztam volna franciáját illetve utána komolyabb dolgokba fogtam volna már szólt is, hogy 5 perc maradt a következő vendégig. Mit mondjak, így otthagyni egy ilyen csodanőt...nem volt egyszerű. Majd legközelebb jobban odafigyelünk, merthogy biztos megyek még.
  • Elszámolás:

    Megérkezéskor egyből kitettem az alapott extrával kiegészítve egy borítékban, ne kelljen ezzel később bíbelődni. Kb az átlag, talán egy kicsit alatta van. Magam ellen beszélek :D, de simán kérhetne több virágot is...
  • Összkép:

    Nem vagyok veterán, pár lánynál voltam, de mindig gondosan megválogattam kihez megyek. Dorkánál így is az volt az érzésem, hogy egy kategóriával a többiek felett van. Egy közvetlen, intelligens bombanő. Ő az aki után megfordulnak az utcán.
Happy Massage