• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombaton kétségbeesve kerestem Dorka hirdetését a masszázs kategóriában (3x voltam korábban Nála masszázs progira és nagyon bejött) de nem találtam, ezért rákerestem név szerint. És mit láttam(?): Szexpartner! Micsodaaaa??? Olyan izgatott lettem, hogy mint egy kisgyerek, naponta próbáltam hívni, írtam Neki de egy darabig nem reagált. Aztán jött a válasz itt a z oldalon, hogy szerdától lesz elérhető. Végre!!! Na akkor szerdára gyorsan próbáltam időpontot egyeztetni de se a tel. se a levél nem volt sikeres. Aztán kedden jött a válasz: most hívhatom, felveszi. Mint az őrült, már hívtam is. OK lett a szerda 12. 2. órás kaland. Végre megnyugodtam és mosolyogva, boldogan vártam a másnapot!
  • Megközelítés:

    IX. ker rendkívül ismert része a Lurdy illetve a Praktiker közelében. Annyi a hátrány, hogy fel van túrva a környék a folyamatban lévő építkezések miatt. Autóval mentem, a navi picit pontatlanul irányított így kicsit nehezen találtam meg a pontos címet. Érdemes kicsit korábban menni. Persze nem vesztem el, felhívtam Dorkát és Ő készséggel segített! Utólag is puszi érte!
  • Helyszín:

    Új építésű társasház emeletén van a lakás ami nem nagy de legalább kicsi :) Viszont kellemes, csak kissé vékonyak a falak. Szerintem még a szomszéd is hallotta az átszűrődő nyögéseket. A fürdő is rendben van, tiszta, kádas. A háló, avagy tetthely is kellemes, egész jó a franciaágy is, mondjuk kicsit nyikorog.Viszont új helyen lesz a klub, ami elvileg jobb lesz ennél. Mindez már a jövő héten. Összességében jó ez is de nem baj, hogy jobb lesz. Pláne ha arra gondolok, hogy Dorkát ennél kiemeltebb, igényesebb helyen sokkal inkább el tudom képzelni.
  • Lány külseje:

    Itt a lényeg! Darázs derék, olyan formás popsi amit ritkán lát az ember, nemhogy még bele is tud kóstolni... Igazi sportos és feszes, izmos lábak, gyönyörű, selymes bőr, sejtelmes, igéző szemek... hosszasan sorolhatnám de szerintem már lejött, hogy a Hölgy luxus kategória!
  • Action:

    Beléptem, puszi-puszi, cipő le, kis csevej (már negyedszer volt szerencsénk egymáshoz, így volt téma gond nélkül) és már mentem is zuhanyozni. Már tusolás közben úgy állt a répa, hogy kezdtem magam kellemetlenül érezni :) Hozzáteszem, mikor masszázs progin voltam Dorkánál, végig arról álmodoztam milyen fantasztikus élmény lenne összegyűrni Vele a lepedőt úgy rendesen... Tehát, nem kicsit voltam felizgulva! Aki volt már Nála tudja, aki majd megy Hozzá meglátja, hogy miről is beszélek. A füriből visszatérve Dorka becsukta mögöttünk az ajtót, összenéztünk, odaléptem és hosszas csókolózásba kezdtünk. Hevesebb ütemet úgy éreztem inkább jobb ha nem erőltetem így azt inkább hagytam. Leheveredtünk az ágyra egymás mellé és ott folytatódott a csókcsata. Időnként elkalandoztam tökéletes testén majd kikötöttem a hihetetlen, szinte érintetlennek látszó, valóban babapuncinál. Brrrrrrr.... Beleborzongok még most is ha belegondolok! Hosszas nyalásba kezdtem, szerettem volna a fellegekbe repíteni de ahhoz nem voltam elég kitartó, hogy beteljesüljön (nomeg az is megfordult a fejemben, hogy utána pause is lehet én meg ezt negyon nem akartam). Felcsaptam egy gumit, missziben voltunk egy darabig, aztán kértem, hogy forduljon meg, mert a gyönyörű, hibátlan popsit szeretném hátulról élvezni. Simán fekve, nem pucsítva! Leírhatatlan!!! Hihetetlen!!! Aztán oldalára fordítottam Dorkát, feltoltam a felső lábát és egy darabig így "dugtunk" de keményen (bocsi a kifejezésért de ez már ez a kategória). Aztán jött a kutyus, többféle verzióban. Nagyon komoly élmény megfogni a vékony derekát Dorkának, miközben a farkam egy hibátlan popsit pakol. A következő lakásban remélem lesz néhány tükör, az még emelne az élményen. Egyszer már az elején elmentem de szerencsére tudom folytatni megállás nélkül, így bő egy órán keresztül egyre hevesebben szexeltünk. A második durrig nem tudtam eljutni mert egyszerűen kifulladtam. Kicsit leheveredtünk, és összebújva beszélgettünk. Majd fürcsi, puszi és rohantam tovább a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Abszolút átlag alatti a minőséghez mérten, szerintem alul van becsülve. Két órára mentem ami kétszer egy óra és ez az ajándék mértékére értve is igaz :)100%-osan megérte és totálisan korrekt!
  • Összkép:

    Azok a férfi társaim, akik ezt elolvassák, nyilvánvalóan járnak erotikus masszázsra és időről időre találkoznak olyan lányokkal, akik annyira bejönnek nekik, hogy totálisan el tudnak képzelni egy fantasztikus "szeretkezést" a hölggyel, de ez csak ábrándozás marad, mert elérhetetlen, lehetetlen a dolog. Velem ez most megtörtént, csak úgy, hogy bejött!!! Oda vagyok meg vissza. Biztosan törzsvendég leszek! Abszolút tökéletes élmény egy fantasztikus személyiségű és gyönyörű, fiatal Hölggyel! (Aki szereti a tökéletes, formás popsit, Dorkánál biztos helyen van! Csalódás kizárva!!!)
Happy Massage