• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már voltam nála, arról nem készült emlékeztető.
    Telefonon történt az egyeztetés, elsőre sikerült elérnem, megállapodtunk egy időpontban, majd amikor arra nyílt lehetőség, hogy hamarabb menjek, diszkréten megcsörgetett. Nagyon pozitívan esett, hogy ilyen kezdeményező.
  • Megközelítés:

    A telefonban megadott egy címet, amely közel van a lakásához. Majd amikor megadott odaértem, megadott még egy címet, ahol fogadni tud.
    Ez a hely tömegközlekedéssel jól megközelíthető, a Bikás park van hozzá legközelebb, mint metrómegálló, onnan kis séta, parkolni pont a lakás kijárata előtt tudtam. Díjtalan. Telefonon ad instrukciókat a bejutáshoz, amit kér, hogy ne ismételj meg, érthető, ügyel a diszkrécióra.
  • Helyszín:

    Egyedül fogad, a bejárat a lifttel szemben. Lakótelepi lakás másfél szobával, megfelelő állapotban, tisztaságot tapasztaltam, a nappaliból kellemes zene szólt, a fürdő zuhanykabinos, tisztán, szárazon tartott. Az ajtón belépve kis előtérben le lehet venni a cipőt, a hálószobában le lehet rakni egy székre vagy asztalra a dolgainkat, z ágy megfelelő méretű a matrac jó állapotban van, a lepedő is megfelelő méretű.
  • Lány külseje:

    A fényképek nem tartalmaznak semmilyen túlzásokat, nyugodtan felkeresheti bárki őt, mert egy fiatal, 165 cm magas, kb 50-55 kg súlyú mosolygós szép arcú, ápolt hajú, szabályos pofijú, barna bőrű, valóban nagy és tömör keblekkel, karcsú derékkal és szerintem tökéletes fenékkel megáldott lánnyal találkoztam. Szép lábai vannak, a puncija ennivaló. Ami nincs a képen, az a közvetlensége, a kellemes hangja, a nyitottsága.
  • Action:

    Nem tudok elszabadulni a kebleitől, ezért amikor kiszabadítottam szexi melltartójából és a bugyijából, főleg a kebleivel foglalkoztam, kért, hogy ne szívjam meg őket nagyon. csók is volt közben, de nem nyelves. Kis idő múlva arra kértem, hogy az ágyban folytassuk, ahol először 69-ben ízleltem meg punciját, majd kértem, hogy üljön bele és lovagoljon meg. Kissé keményített még rajtam, miután felhúzta az óvszert, majd beleült és ott élvezkedtem a karcsú derék, a mozgó keblek és az édes arc látványában. Ígíy is lett végem. Ezután beszélgettünk, majd zuhany, aranyosan ismét megtörölte a hátamat és ezzel és sok más apró figyelmességgel még meghitté varázsolta együttlétünket.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le valamilyen bútorra. Mivel rám telefonált, hogy mehetek hamarabb, nem tudtam felkészülni, hogy valami borítékot, csokit vásárolhassak, amibe elrejthetem. Ez nem volt szép tőlem.
  • Összkép:

    Egy nagyon jó délutánt varázsolt nekem,soha nem rajta múlik az, ha a vendége nem elégedetten távozik tőle.
Happy Massage