• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága xanonym :)

    Köszönöm szépen a beszámolt :) Nagyon orulok hogy megismerhettelek téged :) Sajnos az egy óránk gyorsan elrepült , dehát jó társasággal az idő csak úgy repül , főleg ha jól érezzük magunkat :)

    Legyen csodás napod ! :)

    Csokollak :)

  • Egyeztetés:

    Első hívásomat nem vette fel, de kb. 2 percen belül diszkréten visszacsörgetett. Nagyon kedves volt a hangja, készségesen elmondta a tudnivalókat, így gyorsan sikerült is megegyeznünk egy másnapi találkozóban.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető a tetthely. Az Örs vezér tértől nem túl messze van, így tehát a BKV járatai sem kerülik el Tia környékét. Az autóval érkezőknek sem kell aggódniuk, parkolóhely bőven akad, ráadásul ingyenes is.
  • Helyszín:

    Négyemeletes panel nem a legújabb fajtából, de ennek ellenére teljesen rendben van. A lakás, ahol fogadott még erre is rátett egy lapáttal. Szépen felújított, igényesen berendezett helyen fogadott Tia. A szobában nagy franciaágy, mellette kis alkalmatosság (hirtelen nem tudom hogyan nevezzem :)) a ruhák elhelyezésére. Kellemes félhomály, valamint zene felelt a meghitt hangulatért. A fürdőszobában zuhanyfülke, sokféle tusfürdővel, emellett szájvíz, parfüm. Hibátlan.
  • Lány külseje:

    A képei alapján egy nagyon vonzó külsejű lányra számítottam, amit meg is kaptam a személyes találkozáskor. Az arca volt kicsit lutri a kitakarás miatt, de a korábbi beszámolók alapján ettől sem igazán tartottam. Az adatlapja alapján "valós" 27 éves Tia, viszont miután megláttam élőben, szinte biztos voltam/vagyok benne, hogy fiatalabb. Elképesztő. Szép, ápolt bőre van, formás popsija, kézreálló cicik, hosszú combú, sportos alkatú lány. No piercing, no tetkó, ez nálam pozitív. Érkezésemkor fekete egyrészesben fogadott, amin még valamilyen egyéb díszítőelemek is voltak, de ezekre nem igazán tudtam koncentrálni. :)
  • Action:

    Fürdőből visszatérve meztelnül várt rám. Ekkor állva kezdtük egymást megismerni. Finom puszikkal indultunk, amely később csókólózásba torkollott. Közben simiztem a ciciket és a popsit, míg ő lent kezdett matatni. Ezután vízszintesbe helyeztük magunkat szépen fentről lefelé indultam felfedezőutamra. Hamar eljutottam a finom puncijához, ahol kicsit elidőztem. A sóhajok, illetve mozgások alapján neki is tetszhetett a dolog, mégha a beteljesedés nem is következett be. Ezután én kerültem a a szájába, csak finoman franciázott, de így is nagyon felizgatott. Gumit kértem és missziben lettünk egymáséi. Ez az akció sajnos nem tartott túl sokáig, gyorsan elsültem. Kis tisztálkodás után el kezdtünk csevegni. Tia egy nagyon jó beszélgetőpartner (is). Több témát is érintettünk, de ahogyan ott feküdt előttem hason, újra megkívántam. A második körben ő kezdett franciázni, én meg oldalról csodáltam, tapiztam, ahol értem. Gumihúzás után lovaglópózban folytattuk; azt a látványt nem akartam kihagyni, ahogyan ringanak előttem az isteni mellek. Közben egy-két puszi is jutott nekik, illetve Tia szájának is. Végül egészen hosszan tartó vágta után másodszorra is sikerült elmennem. Mindketten jól megizzadtunk, de egyetértettünk, hogy ez bizony elég jól sikerült. :)
    A végén egy gyors tusolkás, öltözködés, búcsúcsók, távozás. Gyorsan elröppent ez az egy óra.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála, az elején kérte, ez teljesen érthető. Annyi volt, amit a telefonban beszéltünk. Talán picit magasabb az átlagnál, viszont a minőség nem picit magasabb az átlagnál.
  • Összkép:

    Régóta szemeztem Tia hirdetésével, örülök hogy sikerült összehoznunk a randit. Ami nagy pozitívum számomra, az a közvetlensége, személyes varázsa, ami képek alapján nem jön át. De már a telefonbeszélgetés közben is tudtam, hogy jól döntöttem, a személyes találkozás pedig ezt még jobban megerősítette. Köszönöm.
Happy Massage