• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Újdonsült Ismerősöm!

    Te normális vagy, mi ez a besorolás! Vagy valami tévedés történt? Így hirtelen ennyi.

    De zene be (Lenny Kravitz és Prince), fejhallgató fel, és jöjjön a beszámolód. Tehát két perc és kezdődik az írás...itt is vagyok, elolvastam az utolsó betűig és jöjjön aminek jönnie kell. Állítólag a reagálásaimtól rettegni kell. Na majd kiderül most milyen kedvemben vagyok.

    Az érzés még mindig itt van bennem: teljes döbbenet az istennős besorolás miatt. Bár álszerénység lenne tőlem ha azt mondanám, hogy nem tartom érdemesnek magam erre. Hajlamos vagyok ugyanis azt képzelni, hogy tudom mitől döglik a légy...na de ennyire?
    Általában tudom/érzem milyen hatással vagyok a másikra, és nálad is éreztem, hogy a tetszési indexem nem túl alacsony, viszont nem gondoltam volna, hogy ilyen mély benyomást teszek rád. És tudod mit: szerintem nem is tettem. Hidd el ez a találkozó egy ismerkedős randi volt csak. Ennél sokkal jobban is tud sikerülni, sokkal mélyebb és őszintébb pillanatokat is meg tudunk élni. És itt nem a lepedőakrobataságomra gondolok elsősorban -bár tudom az sem hátrány-,hanem az egymásra hangolódásra. Tudom, hogy az ilyen pozitív beszámolókat csak közhelyekkel teletűzdelt túlzásokkal illik megköszönni, de kérlek nézd el nekem, hogy a csókocskák, a puszikák, az imádás most elmarad. Helyette inkább maradok a kissé karcos, de annál inkább őszinte szavaknál. Mikor elkezdtelek masszírozni láttam rajtad, hogy ezt a program kötelező, ámde számodra hanyagolható elemének tartod. Akkor arra gondoltam, hogy szegény jóember mégis miért keveredett ide, és remélem azért a végén mégis pozitív élményekkel fog távozni. Visszafogott férfi vagy (ami nem baj), így az élmények befogadása is némileg visszafogottan történik nálad, ennyire már sikerült kiismernem téged. A randi után azon gondolkodtam, hogy vajon fogunk-e még találkozni, visszajössz-e hozzám. És tudod mi a legviccesebb? Hogy erre még most sem tudom a választ.

    Viszont ha valamilyen megfejthetetlen oknál fogva visszamerészkednél az oroszlán barlangjába jobb ha felkészülsz! Ugyanis a lecke fel van adva, a lécet feltetted jó magasra, én pedig maximalista vagyok. Tehát nincs lazsa...egészen addig amíg én nem mondom azt, hogy ez egy tökéletes találkozó volt. Kicsit tényleg úgy érzem, hogy ezt a címet te csak megelőlegezted nekem, és még nem érdemeltem ki eléggé. És lehet te vagy mindenki között a legjobb pszichológus, mert rájöttél, hogy így lehet a legkönnyebben nyomást gyakorolni rám és motiválni. Még a végén kiderül, hogy nagyobb huncut vagy mint én és túljártál az eszemen.
    A talink pedig több mint vicces volt. Te csak egy futárról tettél említést, de volt ott kettő is. A netes rendelés rabja vagyok, így szinte minden héten jön valami csomagom. Aznap kettő is jött...bocsi! Te egészen jól jártál, hisz még csak a ráhangolódó résznél jártunk. Viszont volt már olyan amikor a csúszka kellős közepén pattantam le a páciensről, mert megjött az új cipőm. Ha pedig a futár csenget akkor menni kell. Mentségemül szolgáljon, hogy előre szólni szoktam a vendégeknek, hogy ilyen zavaró tényező várható.

    Úgy látszik mindannyiunknak vannak balatoni-mólós tinédzser élményei. Jó sok móló van ott, és ha azok mesélni tudnának...
    Tetszik az asszociáció, hogy ahhoz hasonlítottad az érzést. Most én is nosztalgiázok egy kicsit: Balatonfüred, rendkívül spártai kis nyaraló, két hét nyaralás Andi barátnőmmel (meg persze a szüleivel), egy szőke srác, akinek már a Nap fehérre szívta ki a szemöldökét. Ülünk a mólón (szerencsére Andi barátnőm és annak szülei nélkül), lógatjuk a lábunkat...jó ebben hidegben ezekre a forró nyári estékre gondolni. Viszont ezeknek a románcoknak soha nem volt folytatása a nagy-nagy fogadalmak ellenére sem. Vajon a miénknek lesz? Ki tudja.

    A végén mikor álltunk az előszobában és búcsúzkodtunk és egymás szemébe néztünk, akkor éreztem egy igazán mély pillanatot. Abban akkor úgy láttam, hogy talán mégsem bántad meg azt, hogy eljöttél. Addig azért volt egy kis bizonytalanság bennem. Örülök, hogy jól sikerült kiruccanás volt ez a “vidám” oldalra. Kívánom, hogy minél több ilyenben vagy még ennél is jobban legyen részed. A kezdeti beszélgetéskor tapasztalt kis kötözködéseimért meg elnézést kérek. Na nem annyira szívből jövő megbánással, mert ha újra indítanánk valószínű ugyanezt tenném, csak úgy szőr menti ez a bocsánatkérés.

    Köszönöm a pozitív szavakat, igazán megleptél!

    Üdvözlettel:

    Monica

  • Egyeztetés:

    Igazából Aliz tekintete volt ami megfogott. Majd ezt követte az adatlapjának részletesebb böngészése. Ezek után nem volt kérdés számomra, hogy bár én alapvetően a hard oldalon kalandozok, most feltétlenül újabb kitérőt kell tennem a soft oldalon. Telefonon kerestem, elsőre nem vette fel, de 10 perc múlva diszkréten visszacsörgött. Így legnagyobb örömömre fixálhattunk egy másnapi időpontot. Utána VTR-en is megerősítettem
  • Megközelítés:

    Isten(nő)hegyen van a randihely. Gyaloghuszárként és 2/4 keréken is könnyen megközelíthető (bringásoknak azért nem ajánlanám).
  • Helyszín:

    Tökéletes. Már amit láttam belőle. Bejutás diszkrét, tetthelyen hangulatos félhomály fogad tatamival, bár a fürdő kicsi, Aliz szólt is előre, ha nem vagyok szégyenlős inkább a szobában szabaduljak meg a ruháimtól. Nem volt az. A tatami mellett egy egész falas tükör az élmények fokozására. Aliz mondta, hogy egy MT a beszámolójában hiányolta a tükröt. Megértem az illetőt, nehéz Aliz szépsége mellett bármit is észrevenni :-)
  • Lány külseje:

    A fényképek nem hazudnak és (majdnem) mindent elárulnak. Egy érett nő egy huszonéves érett testben. A fotókról is átjön, hogy Aliznak nagyon erős a szexuális kisugárzása, de a valóságban ez hatványozottan igaz. Egy fekete csipke bodyban fogadott, de hamar megszabadult tőle.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után egymás mellé heveredve egy kis beszélgetéssel hangolódtunk egymásra (nekem kicsit nehéz volt formás fenekéről elvonni a gondolataimat). Megpróbált elriasztani, hogy csípős a nyelve, de én ezt pozitívumként értékelem :-), kérdezte hogy (VTR miatt látva "előéletem"), mi vonzott át a masszázs oldalra... Majd lassan áttértünk az izmok megdolgozására.
    Maga a masszázs "szakmai" szempontból tökéletes volt. Bár nem vagyok egy gyakori művelője ennek a gyógyászati kezelésnek, szemben a legtöbb helyen tapasztalható olajos maszatolással, ilyen masszázst utoljára Kínában kaptam.
    Az egyensúly részemről tökéletes volt. Egyrészt baromira izgató volt a rajtam csúszkáló kemény húsú tökéletes test, amit a tükör még tovább fokozott. Ha csak ez lett volna, már ettől elélvezek. De közben folytattuk a beszélgetést és koncentrálnom kellett hogy megfelelő szellemi partnere legyek ebben Aliznak.
    Közben egy kis intermezzo is megszakította a tevékenykedését. Már érkezésemkor jelezte, hogy futárt vár aki késik. Mondtam, hogy ez nem zavar, ha úgy adódik, nyugodtan intézze.
    Pont a masszázs közepén jártunk mikor megszólalt a csengő. Én picit örültem is, hogy kicsit lenyugodhatok. Aliz egy törülközőbe csavarva pattant intézni gyorsan a dolgot. Én közben a futár helyébe képzelve magamat azonnal pályamódosításra szántam el magamat.
  • Levezetés:

    Hasra fordulva újabb olaj felhelyezése után egy kis "kézimunka" után jött a más sok beszámolóban részletesen megénekelt csúszkamasszázs. Itt már elakadt a beszélgetés, kapaszkodtam combjába, fenekébe, csókoltam gyönyörű kebleit. Ha nem lett volna előtte a "szellemi párbajunk" akkor 30 másodperc alatt végem lett volna. Így megadatott nekem 3:30.
    Ide írhatnék sok mindent , de nem tudom igazán szavakba önteni. Talán csak annyit, hogy tökéletes.
    Miután lenyugodtam, mellém hencseredett és jelezte, hogy szívesen venné a masszázs viszonzását.
    Itt jegyzem meg, hogy ekkor már túl jártunk az előzetesen egyeztetett időn.
    Sajnos most emiatt részemről volt a TP mert rohannom kellett vissza a városba, de a szívem szakadt meg, hogy nem élvezhettem ki Aliz tökéletes testének kényeztetését. Legközelebb valahogy máskép kell csinálnom, mert ezt be kell pótolnom.
  • Elszámolás:

    Telefonon elmondta, de érkezésemkor lányos zavaromban el is felejtettem. A vége zuhany alatt jutott eszembe és öltözéskor tettem az asztalra. Mondjuk arra kíváncsi lennék, milyen szófordulattal jelezte volna Aliz, ha e nélkül próbáltam volna meg távozni :-) Bár az aktuális masszázs átlagokban nem vagyok áptudét, de egy biztos, megérte
  • Összkép:

    Mint már korábban írtam én alapvetően a "sötétebb" oldalon szoktam kalandozni, de a randink után lehet, hogy felülvizsgálom az álláspontomat. Még sosem volt ilyen tökéletes élményem a Monica Lewinsky szintjét sem elérő nosex szexben. Talán 15 évesen egy balatoni mólón? Aliz a tökéletes NŐ kívül, belül.
Happy Massage