• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Grande76!

    Koszonom a beszamolot! Latszik, hogy idot es energiat nem kimelve kello odafigyelessel irtad meg az emlekeidet. Ha talan egy aprocska megjegyzest megengedsz nekem: legkozelebb ne varj tobb mint harom hetet, mert ha nem kelloen reszletes az iras és semmilyen szemelyes momentumot nem tartalmaz, akkor az nem konnyiti meg a beazonositast. Meg az a szerencse, hogy ez a tavirat stilus nem jellemzo rad.

    Ideznek toled: nagyon kellemes es udito masszazst kaptam amire nem is számítottam igy hogy elso alkalommal voltam nala, gondolom ha rendszeres vendeg leszek meg jobb lesz. Van egy rossz és egy meg rosszabb hirem, melyikkel kezdjem? Az egyik, hogy a masszazsom ennel mar nem lesz jobb, a masik pedig, hogy valoszinu ezt mar nem lesz alkalmad megtapasztalni.
    Eloszor mikor meglattam a beszamolodat arra gondoltam, hogy most az egyszer nem fektetek tul nagy energiat a reagalasba. Legyen ez a mosdo es az ahhoz passzolo torolkozo klasszikus esete. Viszont kutyabol nem lesz szalonna, és ha nalam atszakad a gat akkor nem allok meg ket mondatnal. Pedig nehez egy olyan férfihoz szolni aki az ido homalyaba vesz. Privatban -mivel megkertelek- legalabb egy mondatot irtal azert magadrol. Ma napkozben tortem a fejem, es probaltam visszaforgatni az idő kereket es azt hiszem sikerult beazonositani teged. Ami akar oromre is adhatna okot, de nem a mi esetunkben. Ugyanis az a ferfi akire en gondolok intelligens és okos. Te lennel az? Mert ha igen, akkor hogy nem vetted a fardasagot, hogy kicsit igenyesebb irast, kicsit több ekezettel adj ki a kezedbol? Ha teves a beazonositasom akkor a kritikamat kerlek tekintsd targytalannak. Akkor úgy jo ahogy van.

    Ja, es azt azert tudni kell rolam, hogy habar beszelgetni szeretek az irasos kommunikaciomra mindig azt szoktam mondani, hogy kissé meguszos. Ugyanis annyi szo es gondolat van bennem, hogy mindazt papirra vetni lusta vagyok. Igy ez csak egy toredeke annak amit igazabol szoban kommunikáltam volna. Viszont van egy szabalyom amihez szeretem tartani magam: ha csinalunk valamit azt vagy csinaljuk jol vagy minek. Ez az en luxusom amibol nem engedek.
    Most is peldaul tudod hanyszor at kellett olvasnom az irasomat, mert mindig talaltam benne egy ekezetet? Rengetegszer! Viszont ha mar kitalaltam ezt a nehezito tenyezot akkor bizony ne legyen benne ekezet...nem lehet benne ekezet. Masok vagyunk, szerencsere nem lehet mindenki olyan mint en, unalmas is lenne. De azert egy kis ekezet soha nem arthat, hidd el nekem.

    Soha nem gondoltam volna, hogy egy beszamoloban az lesz szamomra a legizgalmasabb es a legjobban motivalo tenyezo, hogy milyen helyesirassal van megirva. Latod azert is adhattal volna kicsit tobb informaciot mert akkor valami mas talan lekototte volna a figyelmemet es arra koncentraltam volna. Nem voltal velem nagyon bokezu, de sebaj. Viszont most befejezem, mert igy irni szamomra igen megerolteto. Minden masodik szot ki kellett javitanom. Te aztan feladtad a lecket nekem rendesen.
    Vegezetul pedig: ennek az ekezet-nelkulisegnek van egy pozitiv oldala, ugyanis nem kellett amiatt aggodnom, hogy rosszul irod a nevem, hosszú “i”-vel.
    Na, meg egy utolso atolvasas, hatha hibat talalok benne...persze, hogy talaltam.

    A legjobbakat kivanom es nalam sokkal kevesbe kritikus hölgyeket (bár ez utobbi nem egy nehezen megvalosithato kivansag)!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Konnyen ment eloszor sms-ben majd telefonon egyeztettunk,rugalmas volt mert aznap reggelre kertem es kaptam is odopontot.
  • Megközelítés:

    Egyertelmu a telefonos instrukcio alpjan, ingyenes parkolas az ut mellett, hely is volt, gps is odatalal.
  • Helyszín:

    Tarsashaz also szint, jol felszerelt csendes hely, furdoszoba teljesen megfelel a celnak rengeteg fele tusfurdo, szoba jol berendezett kellemes hangulatu.
  • Lány külseje:

    Kepek talan nem is adjak vissza milyen szep es formas Aliz, fehernemuben fogadott, amugy sem beszelek sokat de most szolni se nagyon tudtam.
  • Erotikus masszázs:

    Hasonfekve kezdtunk egy orara mentem, labtol felfele haladt eloszor azt gondotam nem lesz eleg eros de aztan ereztem hogy pont jo, osszetapadt csomoknal kicsit jobban meggyurt ami pont jo volt, talan erezte is hogy mennyire kell. Kozben kicsit beszelgettunk is, en foleg hallgattam de ez nem volt baj. Nagyon kellemes es udito masszazst kaptam amire nem is szamitottam igy hogy elso alkalommal voltam nala, gondolom ha rendszeres vendeg leszek meg jobb lesz. Erezheto rajta hogy figyeli mire vagyik a vendeg.
  • Levezetés:

    Huhh, nem sok tapasztalatom volt ilyen teren, de amit Aliz csinalt az csucsszuper, eddig valahogy a csuszka engem nem hozott lazba igazan, de mikor a hatamra fordultam es elkezdodott a csuszka plusz a kezet is hasznalta az fenomenalis volt, miutan meg is fordult rajtam lathattam kerek formas popsijat is, a latvany es a kezei meghoztak a kivant eredmenyt.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszeltek szerint utolag rendezve, azt kell mondjam korrekt nezve hogy mit kaptam.
  • Összkép:

    Eloszor voltam nala talan ilyenkor mindenki kicsit puhatozo de jo volt a masszazs is es a csuszka is, talan kicsit furcsa volt neki hogy csak a fordulas utan lettem en is aktiv de osszesegeben szuper volt, szerintem meg visszaterek ha megint Magyarorszagon leszek.
Happy Massage