• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már évek óta rajta van a bakancslistámon, de eddig nem jutottam el hozzá, mert ritkán járok a fővárosban és mindig közbejött eddig valami akadály. De tegnap megleptem magam XLVIII –ik születésnapomra egy aranyos szexi csodálatos hölggyel, Brendával. Az egyeztetés előzőnap illetve a találka napján lett pontosan ebédidőre leegyeztetve telefonon.
  • Megközelítés:

    Közlekedés szempontjából a Kelenföld egyik legforgalmasabb utcájáról közelíthető meg autóval és tömegközlekedési eszközzel is Én kocsival érkeztem a helyszínre a parkolás megoldható.
  • Helyszín:

    Tizenöt emeletes panelházban található. A lépcsőházba történő bejutás Brenda által megadott kóddal diszkréten felfelé menet nem találkoztam lakókkal. A lakás a felső szintjén kétszer balra kellett fordulni. Ezért nehezen, de Brenda navigációja és útmutatója alapján megérkeztem a helyszínre. A lakásba érkezve az ajtó zárását követően rögtön megölelt és két puszit, nyomot az arcomra majd a cipőlevételét követően bekísért a nagyobbik szobába a légyott helyszínére. A lakás rendkívül igényesen berendezett és a patyolat tisztaság mindenütt jellemző. Hangulat világítások biztosítják a kéjlak barátságos hangulatát, amely már Brendánál ünnepi.
  • Lány külseje:

    Brenda a harmincas éveiben járó csodálatos, festett szőke árnyalatú középhosszú hajú teltkarcsú 167 cm magas bombázó, akinek csodálatos gömbölyű popsija, formás eredeti mellei, formás combjai, csodálatos baba arca van, amelyek szinte a huncutkodásra hív. Bőre sima, érintése selymes. A képek szerintem a valóságot adják, vissza melyre Brenda nagyon ügyel.
  • Action:

    Brenda már megtisztálkodva, elkészülve egy fekete színben pompázó pánt nélküli egyberészes miniruhában fogadott, amely szinte körvonalazta formás popsiját szép ágaskodó melleit. A szobába érve a sejtelmes fényben megcsodáltam szép arcát és csodálatos alakját. A ruháimtól megszabadulva elkísért a vizes blokkba, ahol tusfürdők nagy választéka, ill. intim lemosó, amely némely szolgáltatónál nagyon ritka, és szájvíz fogadott. Megtisztálkodva visszatértem a szobába majd az ágyra telepedtem eközben Brenda már az ágyon fekve várt, mellé heveredve megkérdezte viccesen, hogy Én nem az apáca szerkót kértem tőle erre Én mondtam, hogy nem, de legközelebb jöhet. Elkezdtük egymás testének feltérképezését, de Brenda hamar felülkerekedett és Ő huncut mosoly közepette apró csókokkal halmozott el melyet viszonozva érzéki csók csatába kezdtünk. Jeleztem, hogy szabadítsa ki az ikreit, mert kezelésbe szeretném venni azokat. A csodálatos kebleinek masszírozását követően érzékelte a merevedő kisöcsit és a szájába vette huncut mosoly közepette, először lágyan a makkom majd a zacsimat, golyóimat nyalogatta végig szexi szájával eközben Én még mindig a mellekkel voltam elfoglalva mellmániásként. Ez annyira begerjesztett, hogy Brenda jó hatással van rám és a velem egykorúra, így kínzott egy ideig majd jelezte, hogy a kisöcsi akcióra készen áll ezért védőköpenybe öltöztetve lovaglásra kértem. Ezt követően pózt váltva átfordultunk Doggy
    -ba, és így fojttattuk szeretkezésünket egy ideig, amelyet látszólag nagyon élvezett majd jött a végem és sikerült az utódokat útnak engedni. A kisöcsi tisztálkodását követően egy jót beszélgetünk kölcsönös simogatások közepette. A második menetet szintén doggy pózban folytattuk elég hosszasan de kisöcsi egyszer csak lusta üzemre váltott és innen már nem tudott magához térni. Mondtam is viccesen Brendának hogy csak velem öregszik a cerka is.

    Ez után megtisztította a kisöcsit majd rövid beszélgetést követően megmutatta a kilátást az erkélyről, öltözködés fel majd távoztam megígérve, hogy legközelebb is meglátogatom, sőt egy Bunny-val közösen egy hármas felállást is kipróbálnék Velük.
  • Elszámolás:

    Az előre egyeztetett borítékolt rózsákat illetve kisajándékát megérkezésemkor átadtam Részére, távozásomkor huncut csókot adott.
  • Összkép:

    Brenda nagyon intelligens kétlábon a földön járó olyan érzéki nő, akivel csodálatos volt a szexuális együttlétünk, barátnő feeling jellemezte végig otlétemet. Biztosan gyakrabban felkeresem még!
Happy Massage