• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága chicago_sunroof!

    Először is szeretném megköszönni ezt a szédületes beszit, úgy látom aktivitásban nincs hiány egyikünknél sem! :))
    Az előző, augusztusi beszidet is nagyon jó volt olvasni, akkor sajnos kevés szabadidőm volt, nem tudtam rendesen megköszönni, úgyhogy ez a mostani egy kettő az egyben reag, vedd úgy! :P

    Örülök, hogy ilyen fantasztikusan érezted magad Nálam és annak is, hogy most mégjobban megtudtalak győzni ;)
    Én is nagyon jól éreztem magam most is Veled és szerintem még fogom is :P

    Köszönöm azt is, hogy újra felhívod a figyelmet a kuckóm makulatlanságára és persze arra is, hogy a nasik le vannak takarva. Így bátran fogyaszt majd mindenki belőle, mert tuti nem porosak :))

    Ha már így szóba került, szeretném megragadni az alkalmat és felhívni minden kedves vendégem figyelmét a következőre: igen, ezek a nasik nektek vannak kitéve, vegyetek belőle bátran, sőt vigyetek magatokkal a hazaútra is, komoly igénybevétel után kell az energiapótlás :P

    Várom a füstjeleket hamarosan, utána pedig Téged, lehengerlő mosollyal, igéző szemekkel, sok csókkal és egy espressoval cukor és tej nélkül ;)


    Csókol sokszor,


    A kis gonosz boszorkád,


    Wanda Gold ❤

  • Egyeztetés:

    Wandával már korábban találkoztunk, így meg mertem kockáztatni, hogy ezúttal privát üzenetben küldök Neki füstjeleket. Gyorsan sikerült vtr-en egyeztetni időpontot.
  • Megközelítés:

    Zugló szívében. Nagyon egyszerű, rengeteg opció tömegközlekedéssel. Parkolás továbbra sem tudom, hol van a helyszínen, bár talán az nem olyan egyszerű.
  • Helyszín:

    A kuckó továbbra is makulátlan, ahogy a nasik le vannak fedve, hogy ne porosodjanak. Az egész lakást vinném magammal. Wandával egyetemben.
  • Lány külseje:

    Lehengerlő mosoly, hosszú fekete haj,, óriási keblek, markolnivaló popsi, gyönyörű fincsi punci, es amiben fogadott :), le merném fogadni, hogy ez a védjegye.
    Kedves, igéző szempár, amivel bárkit képes elvarázsolni.
  • Action:

    Megcsörgettem Wandát, megkapom a kapukódot, a járást már ismerem benn, ami szerencse, mivel ahogy beértem, amúgy is elment a hálózatom valamiért.

    Bejutok a kéjkuckóba, Wandán semmi, kicsit megilletődöm. "Táncsak nem zavarban vagy?" Mindössze hideg van. Azért ez az állítás olyan 50%-ban legalább igaz volt. Tényleg!

    Ahogy az ajtó csukódik, már csókokkal fogad. Míg táskámat sem tudtam lerakni.

    Lepakolok, már amennyire lepakolásnak lehet nevezni, hogy minden cuccom máshova rakom. Meg vagyok illetődve a fogadtatástól. Végül sikerül eljutnunk a szobába. Én még mindig ruhában. Wanda nem enged. Nyelvcsata folytatódik, közben ruhán keresztül kezdi el simogatni a szerszámot.

    Mikor már azt hiszem, kapok egy kis szünetet, es nekikezdhetek vetkőzni, csak megfordul, és popsijaval kezd hozzá dörgölőzni a farkamhoz. Átfogtam melleinel, es ugy csókoltam nyakát, füleit.

    Kis szusszanásnyi időt kapva levettem ruháimat. Kapott türcsivel irány a fürdő. Az én kis energiabombám persze itt sem enged, csak percek múlva hagy magamra, mert ha így folytatjuk sosem fürdök le.

    Még csak a vizet állítom be, nyílik az ajtó újra, Wanda mosolyogva toppan be "jöttem hozzád". Jól van, akkor csutakoljuk le egymást. Nagyon alaposan meg lettem mosdatva. A tusfürdős mosdatás után a szerszám rögtön külön törődést kapott, úgy tűnik, Wanda biztosra akart menni, hogy minden tiszta, ezért ajkai közé kapott, es jó darabig nem eresztett onnan.

    "Kis gonosz boszorka leszek, és most neked kell megmosnod". Veszek egy kis tusfürdőt, bekenem ahol érem, melleit, hasát, combját, lágyan érintem punciját.

    Ugyan kicsit hosszabb idő után, mint gondoltam, sikerült megfürödni. Be a szobába, lefekszem. "Megfordulnál?" Huha, mi fog itt történni. Hasamra fekszek. Elkezdi puszilgatni nyakamat, oldalról, fülem tövét, majd hátamat, lassan. Whhaa, beleborzongok. Nem is tudtam, ennyire érzékeny ott minden. Szabályosan beleremegek. Nagyon jó érzés.

    Wanda csak kuncog rajtam, hátamra fordulok, észbe sem kapok, már el is tűntem szájában.

    Nagyon finom érzéki és egyedi a stílusa. Nem akarok rest maradni, simogatom punciját, majd egy ujjal bekukucskálok, mi a helyzet odabent. A jelentés szerint nedves, ámde borzalmasan szűk. Annyira, hogy ket ujjam nehézkesen menne be.

    Akármennyire is szeretnék ajkai között maradni, ideje gumit húzni. Elmondhatatlanul benne szerettem volna lenni. Kutyussal kezdünk. Huu, nagyon szép látvány, és nagyon szűk. Kiélvezem a szorítást egy darabig, csak óvatosan mozgok, majd ráfogok derekára. Váltakozó tempóban kezdünk mozogni. Közben Wanda édesen beletemetkezik egy párnába es abba fojtja el hanghatásokat.

    Közben melleit gyúrom, puszilgatom nyakat. Mikor érzem fogy a cufla, paciba fordulunk. Ott megint beveti kis trükkjeit es, harapdálja a nyakam, nyög a fülembe. Érzem, hogy nem sokáig bírnám, ezért kérem, hogy szájában érjen a vég.

    Gumi le, majd eleinte finoman, majd egyre nagyobb vehemenciával lát neki, és az eredmény nem is marad el. Minden eltűnik a szájában, azt már nem kérhetem vissza. Azért szeretném magam megízlelni, megcsókolom, majd csak kielégülten bámulok magam elé.

    Imádnivaló kuncogása zökkent vissza a valóságba. "Kávét?” Zene füleimnek.Persze tudom, hogy nem lesz elég azt mondanom, hogy kávé. Espresso cukor és tej nélkül, hisz ő mindenre figyel. Megiszom a kávét, vizet,majd elindulok, mondván ideje mennem. "Az a fránya óra, komolyan mondom, egyszer kib***szom a picsába". Hat igen itt bizony nincsen óra nézegetés. Ennek ellenére nem akarok visszaélni vendéglátóm bizalmával, viszont ő ekkor újra megcsókol, és elkezdi simogatni a farkam. Hmmmm, ember legyen a talpan aki ilyenkor, józan tud maradni.

    Első körben még azért sikerült ellenállni, valahogy eljutok a fürdőbe, ám ekkor meg semmi nem ért véget. Mikor felöltözök, ő már köntösben, am ruhán keresztül is simogat, nehézkes a szabadulásom. Végül azzal a jó tanáccsal lát el, hogy takarjam el a dudort a táskámmal, és utamra enged. Tényleg kis gonosz boszorka. :D
  • Elszámolás:

    A pásztoróra után hagytam ott a komódon.
  • Összkép:

    Wanda hozzáállása példaértékű. Már első találkozásunk alkalmával megfogott, de most még jobban meggyőzött. Nagyon rá tud hangolódni a partnerre, a közös fürcsi is nagyon jól esett. Nagyon érzi, hogy mi kell az embernek. Remélem hamarosan újból Nála fogyaszthatom el kávémat.
Happy Massage