• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettem Brendával és hamar elfogadta az általam megadott időpontot.
  • Megközelítés:

    BKK járatokkal és a Volán mellett a MÁV is jó választás, ha valaki nem a személygépjármű mellett dönt. A parkolás nagyon könnyű és sok szabad hely van.
  • Helyszín:

    Brenda kuckója kétszobás, de egyedül rendel. A nagyobbik szoba a tetthely és az ágy mellett a kanapé is alkalmas egy kellemes légyottra. A fürdőre nincs panasz és minden van ami kellhet; talán több is.
  • Lány külseje:

    Brenda egy igazán nőies nagybetűs NŐ. Helyes arca mellett szép méretes cicikkel rendelkezik és a lapos hashoz egy nagyobb popsi is társul. Annyira elcatázsolt, hogyár el is felejtettem, hogy milyen ruciban fogadott.
  • Action:

    Megérkezésemkor egy rövid csevej az elmúlt időről és utána el fürdeni. Tusolás vissza a szobába és a jövőbeli tervek folytattunk egy rövid eszmecserét. A végén a velem egykorút a szájába csúsztatta. Franciával akart indítani; de én ezt csókcsatára cseréltem. A csókok után lejjebb haladtam és a melleit kezdtem kényeztetni. A nyelvem el átnyalogattam őket majd a bimbókat izgatta és utána a völgyet nyálaztam és ezzel vezettem fel a kebel szexet. A cicik közé helyeztem a velem egykorút és ütemes tempóban járattam a völgyben. A végét többször is a szájában tartotta. Utána további lejtmenet és a punci izgatása következett. A nyelvem mellett először 1 majd később 2 ujj is társult, ami Brenda számára hamar elhozta a végkifejletet. Egy kisebb francia után gumit húzzunk és hátulról kezdtünk neki. Itt nem sok időt töltöttünk, mert hason fekvés e ment át. Ez már huzamosabb idő volt, de jó szokásunkhoz híven ki kell próbálni a teljes szobát, ezért javasoltam, hogy avassuk fel a kanapét is. Négykézlábra helyezkedett és én mögé álltam félig térdelve. Itt jött egy édes kínzás amikor azt a játékot vettem elő, hogy nagyon lassan hatoltam belé vagy csak nagyon picikét mozogtam, szinte csak amakk résszel ingerelte esetleg a gyors behatolás is sorra kerülhetett. Ezeket válogattam ami mindkettőnknek nagy élvezetet adott. Helycsere és én leltem. Brenda lovaglóba helyezkedett rám. Egy nagy tempójú pacizás kezdődött, miközben én ismét a melleivel foglalkoztam. Visszatértünk az ágyra és egy rövid misszi után újabb natúr francia kezdődött és a végén az arcára küldtem utódokat. Az ajkai körül volt főleg a befejezés, amit előre jzett nekem.

    Utána egy kis frissítő majd egy újabb beszélgetés utána göncök vissza és csokor oda; majd a fájó búcsúzás csókokkal végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, szó se esett róla és nem igazán foglalkozott vele az egész ottlétem alatt.
  • Összkép:

    Nagyszerű élmény volt ismét találkozni Brendával és szóba került a decemberi gruppen, amit talán sikerül újból összehozni.
Happy Massage