• Corina28

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    sok csengetés után sikerült beszélnem vele, de hívásvárakoztatás van a telón beállítva, mert előttem beszélt valaki mással. Elsőre a részleteket tisztáztuk, majd 2 óra múlva ismét telefon, konkrét időpont miatt. Sikerült egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető autóval, és BKV-val is, nincs messze a buszmegállótól, kocsival könnyen lehet parkolni, ingyenesen.
  • Helyszín:

    Sokemeletes épületben, szép rendezett, lakás, minden oldalról teljesen rendben van, nem átjáróház.
  • Lány külseje:

    Na ez az a pont, ahol talán nincs is annyi karakter, amennyit írni lehetne Róla. Csodás külső küllemmel teremtődött meg, és láthatóan ezt tudja is, vigyáz rá. Nagyon csinos, vágykeltő a megjelenése, kisugárzása, úgy tetőtől talpig top-on van Corina.
  • Action:

    Már telefonon egyeztettük az időtartamot, félórában egyeztünk meg. Megérkezésem után, amikor abban a lyukacsos cuccban fogadott, hát, itt már láttam, hogy nagyon jó helyen vagyok, szóval érkezéskor pontosítás, zsozso az asztalra, irány a fürdő. Minden van, lehet választani, kinek mi a kedvesebb tusfürdő. Utána visszaérve a szobába, lekerült róla a lyukacsos, és kívánatosan elheverve várt az ágyon. Melléfeküdve, kis csevej után elindultak a kezek felfedezni egymást, nyakpuszikat követően a szájak is egymásra találtak, és isteni finom csókolózás következett. Nálam hamar meglett a hatás, elszállt a fejemből a vér. Elsőnek Ő vett kezelésbe, szép lassan lejutott a szerszámhoz, megnyálazva szépen elnyelte azt. Nem igazán bírtam sokáig, így kértem cseréljünk helyet, hadd fedezzek fel én is lényegesebb csomópontokat. Csodálatos keblein előcsalogatva a kisebb, feszesebb részeket, onnan továbbhaladva jutottam el a csodálatos kehelyhez, ahol elkezdtem csókolgatni, nyalogatni a részegységeket. Fantasztikusan finom, szépen lassan reagál rá, de a csúcsra nem jutottam itt vele. Munkaruhát húzva, szemből kezdtem a behatolást, és sajna itt is lett végem, nem volt energia többet próbálni. Az viszont biztos, hogy nem adom fel, nemsokára ismét megpróbálkozom eljutni Corinához.
  • Elszámolás:

    Még eseménymentes időben előre az asztalra téve volt az igény, hát így is lett.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam egy ilyen tündöklően szép lány társaságában, amit pedig Ő nyújtott, az pazar volt, köszönöm.
Happy Massage