• Amy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte másfél órával hívtam, rögtön felvette mindent megbeszéltünk, amit kellett. Kedves mély hangja van.
  • Megközelítés:

    Nem éppen belváros, autóval mentem így nem okozott gondot. Gps odatalált, a tömegközlekedésről nem sokat tudok.
  • Helyszín:

    Rendszerváltás után épített tucat lakásos társasház. Bejutás egyértelmű. Amy nem egyedül van, de mással nem találkoztam. Célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Amy dekoratív, nagyon szexi kisugárzású lány. A teste nagyon rendben van, popsi feszes és formás, a cicik picik és szépek.
  • Action:

    Beléptem az ajtón, mosolyogva fogadott, bekísért a szobába. Rögtön az ágyra térdelt nekem háttal és bepucsított. Rögtön tudtam, h akarok popsit is, ezt jeleztem is neki néhány puszival. Leegyeztettük a részleteket, rendeztük az anyagiakat és kikísért a fürdőbe. Gyors zuhany után vissza, ő már az ágyon fogadott néhány csókkal, aztán rögtön a lényegre tért. A szájába vett, néha segített kézzel, miközben én tapogató technikával elkezdtem megismerkedni a lenti lyukakkal. Nagy átéléssel csinál mindent, éreztem rajta, h nem bánja, h együtt vagyunk.
    Miután olyan kémény lettem, mint gimi első éveiben és konstatálta, h milyen jól bírom a szopást gumit húzott és rám ült. Csináltuk minden pozícióban, igazán hálás, nem csak mondja, hanem mimikával is kéri, hogy b*sszál még, én pedig igyekeztem megadni neki, miközben az ujjaim és a tudatos énem maradéka már a hátsó bejárattal foglakozott.
    Nem volt ellenére ez sem egyáltalán, kis síkosító után hanyatt feküdt, lábait felhúzta és kért, h tegyem be. Kis igazgatás után lehet tolni a hátsó bejáratot is rendesen Amy nem finnyás, aztán pár perc után közölte, h meglovagol én feküdtem hanyatt és ő ült bele háttal nekem. Amit itt láttam, az maga a felejthetetlen csoda, egyértelmű pornó a legjavából.
    A előző napi buli után így sem sikerült elmenni, úgyhogy az én kezdeményezésemre visszatértünk a francia leckéhez, ami a bevezetőhöz mérten is kimagasló volt mélytorokkal lent tartva 5*. Amikor éreztem, h közeleg a végem elkezdtem verni, ő mozit rendezett: felállt és pucsítva táncolt, magába nyúlt teljesen kitörtem, elképesztő, amit ez a lány tudhat az egyszerű férfi lelki világáról. Ezután beszélgettünk kicsit, majd bízva abban, h a másfél óra fele még hátra van rátértem volna a második fordulóra, de sajnos már csak tíz percünk maradt, mondtam neki, h sebaj töltsük hasznosan, gumit húztam és döngöltem, ahogy bírtam, úgy tűnt jól esik neki is.
  • Elszámolás:

    Telefonon nem beszéltük meg semmit, előre kérte, én odaadtam, szerintem így a legjobb. Extrával, másfél óráért korrekt, főleg, hogy kaptam olyat is, amit nem is kértem.
  • Összkép:

    Irtó szexi kisugárzás, lelkes lány, aki élvezettel csinálja.
Happy Massage