• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyű elérni telefonon. Bár már többször megírtam, de megismétlem önmagam nehogy valaki meglepődjön. Tiffanyhoz egy férfihangon keresztül vezet az út. Első alkalommal furcsa volt, de már nem az, illetve meg is könnyíti a bejelentkezést. Két óra múlva már a lépcsőház előtt álltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem. Egyértelmű a cím, elsőre is könnyű megtalálni. Buszmegálló is közel van, de mivel nem a városközpontban van így gondolom nem járnak sűrűn a buszok. Helikopterrel érkezők leszállhatnak a közeli stadion gyepén vagy a gimnázium focipályáján.
  • Helyszín:

    Átlagos felújított panel.Lift nincs, de nem is kell magasra mászni. Másfél szobás lakás. Rend és tisztaság jellemzi. A lepedőt egy hatalmas, stabil franciaágyon lehet összegyűrni a hölggyel. Fürdő átlagos, tiszta, zuhanyzás kádban, de van zuhanyfüggöny.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött egy tündér várja a vendéget. Igaz hogy egy köntösben fogad ( alatta piros bugyi, melltartó ), de engem nem zavar, és egy kicsit talán így jobb is, mert olyan érzésem volt mintha a szomszéd lányhoz ugrottam volna át. Feszes popsi, tenyérbe illő mellek, ragyogó szemek.
  • Action:

    Beszélgettünk egy kicsit miközben megszabadultam a felesleges ruhadaraboktól, majd egy törölköző kíséretében meglátogattam a fürdőt.
    Visszatértemkor már szólt a zene egy laptopról. Tiffany az ágytámlának dőlve várt felhúzott lábakkal, egyik keze a bugyiban másikkal a melleit simogatta. Törölközőt eldobtam és már ugrottam is az ágyra. Csókolózni kezdtünk, közben elkezdte simogatni a merev szerszámom. Mivel a puncija magára maradt így gyorsan benyúltam a bugyiba és finoman ujjazni kezdtem.
    Ezt nem sokáig bírtam. A gyengéd simogatások, a csók, és a punci izgatása olyan izgalmi állapotba hozott ami majdnem az action végét jelentette. Még épp időben sikerült megállnunk.
    Megszabadítottam a fehérneműtől és a nyakától lefele haladva szépen lassan végigcsókoltam a testét. A melleinél kicsit többet időztem ami láthatóan tetszett neki. Utam végén elérkeztem a gyönyörű puncihoz. Nem tudom mennyi időt töltöttem el itt, de láthatóan nem csak nekem tetszett a ténykedésem. Mivel már fáradni kezdett a nyelvem, és az órára pillantva túl voltunk az időnk felén ezért gumit kértem.
    Missziben kezdtünk. Szeretem ezt a pózt mert közben lehet csókolózni. Pakoltam a lábait jobbra-balra, majd pihenésképp helycsere és ő jött felülre. Gyengéden, lassan kezdte, majd hirtelen vad vágtába kezdett. Jó pár percig ezt a tempót diktálta. Nem csodálom hogy fáradtan dőlt a mellkasomra.
    Javasoltam forduljunk doggyba. Itt már nem finomkodtam mert közeledtem a randi végéhez. Megmarkoltam a csípőjét és mindent bele alapon dugni kezdtem. Tudtam hogy ez az egyik kedvenc póza. Nem is kellett sokat várnom, gyorsan egy párnába temette az arcát és hatalmasat élvezett. Befejezésként hanyatt dobtam magam és a lábam közé térdelt. Ebben az izgalmi állapotban nem kellett sokat ténykednie, kb egy percen belül a szájába érkeztek az utódok.
    Nem ugrott le azonnal, szép lassan levezette. Csak akkor engedte el amikor már látta rajtam hogy nagyon érzékeny lettem. Utódok diszkréten egy szilviában kötöttek ki. Egy kicsit még hozzám bújt, majd jeleztem neki hogy mennem kéne. Nem szeretek visszaélni a vendéglátóm idejével. Gyors zuhany, majd öltözés után kerek egy óra után léptem ki a lépcsőházból.
  • Elszámolás:

    Az elején az asztalra tettem a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálakat, ami távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Kedves, aranyos figyelmes. Teljes odaadással tesz mindent. Látszik rajta hogy élvezi. Talán az ötödik randink lehetett, de mind mind más volt eddig.
Happy Massage