• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Köszönöm szépen a beszámolót!
    puszi,
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Rég a kedvencek közt van Enikő, de nagyon izgatott ez a Lány! Mind a bemutatkozója, mind pedig a róla olvasottak egyre közelebb hozták a döntést, és bár egyéb teendői miatt elég nehezen tudtam elérni,..de sikerült. Mindent lefixáltunk, egy kimért, mind intelligenciában, mind pedig kommunikációban egy okos Lányt véltem felfedni beszélgetésünk során, nagyon vártam a két napra rá következő randit!
  • Megközelítés:

    Akik ezt az oldalt ismerik, azoknak nem mondok újat,....Marina Parti lakópark. Megközelítés tömeggel a Duna bevásárlóközpont megcélzásával, autóval is egyszerű. Parkolás nem nagy probléma, de lehet sétálni kell picit. Parkolódíj átlagos, de most már az egész park területén kötelező.
  • Helyszín:

    Egy emeleti luxuslakás. Szépen berendezett, igényesen megválogatva minden darab, Enikő ahogy észrevettem nagyon igényes a külsőségeket tekintve! Egy nappaliban leül melléd, majd elkísér a csili fürdőbe, és végezetül a játszószoba, ahol ízléses minden, még az ágyon is selyemtakaró található. Tetszett az összhatás, Enikővel együtt csodás az egész!
  • Lány külseje:

    Enikő külseje nem zsákbamacska, azt kapod amit látsz. Egy gazella testű, roppant igényes Hölgyemény. Arca hosszúkás, karakteres, nem agyonsminkelt, bájos tekintettel. Kimért minden mozdulata, okos, intelligens, intellektuális kommunikációja már az első telefonbeszélgetésnél le vet a lábamról. Kedves, figyelmes, keresi a vendége és közte létre jöhető kapcsolatot, ez is tetszett!
  • Action:

    Felérve ajtó mögül előbújva fogadott, egy fekete koktélruciban, magassarkúra állítva. Bemutatkozás, majd beinvitált a nappaliba, ahol lehuppantunk egymás mellé, és beszélgettünk. Csokival, üdítővel kínált, majd rucit ledobálva a fürdő előtti szobainasra, elsuhantam lemosni az út porát. Visszatérve Eni is kért pár percet, és visszatért egy csodás sötét, csipkés fehérneműben, lábain harisnya ami végig rajta is maradt örömömre.
    Finom csókokkal kóstolgattuk egymást, majd én a háta mögé kerülve, magamhoz húzva elkezdtem a nyakát csókolgatni, cicit, puncit simogatva. Ez nagyon tetszett Enikőnek, sóhajtozva kezdte átadni magát a pillanatnak, majd ágyra heveredtünk rucikat eldobálva. Itt már kéjtől feltüzelve indultak az események, én csókoltam mindenét, ciciket kényeztetve éreztem bimbók keményedését, majd leérve csodás puncihoz nyalakodni kezdtem. Eni nem az a sikongatós, feszengős típus, ezért finoman kezdve kényeztettem, majd mikor már ráfogott fejemre, remegett izmos hasa, tudtam, hogy rátért az útra.
    Aktívabban ténykedtem, majd nedveket érezve megfeszülve kedves vendéglátóm felért a csúcsra, gyönyörű volt.Kis lenyugvás következett, majd mosolyogva ismét csókoltuk egymást, fordultunk.

    Enikő csókolt, simogatott, haladt lefelé megállva szopogatta, harapdálta mellbimbómat, majd leérve kemény macikához kezdte azt kényeztetni. Finoman ismerkedtek, majd egyre intenzívebbé vált minden mozdulata, környékét nyalogatta, hosszában csókolta, szájában nyelvét pergette, nagyon jó volt. Érezvén, hogy utódok mocorognak, de viszont nem akartam bevégeztetni így felhúztam Enikőt, és csókolgatva popsi alá nyúlva kértem a punciját. Teljesen a számig húztam popsiját, Ő megtámaszkodott ágytámlában, én pedig nyaltam faltam puncit popsit, ahogy csak bírtam. Enikő nyögdécselt, nézett rám én pedig finom puncival a számon néztem kéjes tekintetét, isteni érzés. Majd mintha egyszerre akartuk volna Eni gumiért nyúlt, azt felhelyezve nyeregbe pattant.

    Borzasztó jó érzés volt ahogy kemény farkam becsusszan szűk puncijába, és finoman kezdtünk ringatózni. Ez nem sokáig tartott, vendéglátóm egyre intenzívebben nyögdécselt, én gyúrtam ciciket, fogtam a nyakát, Enikő pedig a másik kezemen szopkodta ujjamat. Így haladtunk egy jó darabig, mikor is helycserét eszközöltünk. Hátulról támadtam mivel kutyus a kedven pozíciója, és az a látvány ahogy előttem térdelt, és homorítva hátranézett...Jézusom! Becsúszva nedves punciba, bal kézzel hasa alá nyúltam, és így diktáltam a tempót. Csattogtunk becsülettel, jobb kézzel megfogtam vállat úgy húztam magamra, de tolta popsiját Ő is rendesen, ez így volt tökéletes. Utódok sehol aminek örültem, de a látvány, és mozdulatok egyre jobban felspanoltak. Enikő hol párnába fúrta fejét, hol pedig homorítva élvezkedett, majd én összefogva haját bal kézzel felfeszítve fejét egy utolsó rohamot indítva eldurrantam gumiba, hatalmasat élvezve, megremegve. Enikő is lecsillapodott, hagyott magában lenyugodni, majd szétcsatlakozás, és takarítás következett.

    Pihegve egymás mellé feküdtünk, simogattuk, cirógattuk a másikat, és beszélgettünk. Rákérdezett egy második etapra, de nem erőltettem hiszen arra kevés lett volna a maradék szűk negyed óra, ezért folytattuk a csevegést. Nagyon okos Lány, határozott célokkal, örültem bizalmának. Lassan kezdtem öltözni, nem akartam kicsúszni az órából, majd finom illatával magamon búcsú ölelés, csók, és lépnem kellett!
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt! Egy óra a most már szokásos csokor, de extrákkal megfejelve ez emelkedhet. Most nem kértem az extrákat, de legközelebb élni fogok velük. Végén tettem vázába mindent köszönve.
  • Összkép:

    Enikő különleges Lány. Nagyon jó partner volt mindenben, nála nem lehet ajtóstul berontani, fokozatosan kell haladni minden mozdulattal, de a végén egy fergeteges élménnyel gazdagodsz. Amennyiben betartod a leírtakat, és tisztelettel közelítesz hozzá, akkor kilép a komfortzónájából, és egy igazi, hamisítatlan, lendületes partnerre találsz, amit én is megtapasztalhattam nála, vele! Csak ajánlani tudom minden Úriembernek, csodás Lány, fergeteges randival!
Happy Massage