• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még a hétvége előtt nagy meglepetésemre lett végre egy kis szabadidőm, tényleg nem számítottam rá, azonnal szervezkedésbe is kezdtem, hogy ezt az időt a lehető legkellemesebben tudjam eltölteni.
    Jázminnal még az előző randim nagyon erősen az emlékeimben élt, sőt inkább azt mondanám, azt a randinkat sohasem fogom elfelejteni annyira maradandó volt, így nem is volt kérdés számomra, újra mennem kell hozzá :)
    A randit megelőző napon, de viszonylag már késői órán csörögtem, így csak az egyik kolléganőjét értem el, de tudtam nála is Jázminhoz másnap kora délutánra időpontot egyeztetni. De mivel Jázminnal nem tudtam sajnos beszélni, pont ugyanígy jártam az első randink alkalmával is, akkor is az egyik kolleginával egyeztettem, gondoltam, azért a randi napján sms-ben megerősítem a látogatási szándékomat. Reggel el is küldtem a szöveges üzenetemet, ami után Jázmin rögtön meg is csörrentett. Visszahívtam őt, nagyon örült a hívásomnak, emlékezett rám, ez nagyon kedves volt, de a kérésére picit előrébb kellett hoznunk a randink időpontját, de nem volt gond, ez nekem is teljesen megfelelt és így már csak pár órát kellett várnom és már indulhattam is hozzá.
  • Megközelítés:

    A randi helyszíne szinte a Mammut szomszédságában lévő utcában van, kényelmes pár perces sétára a plázától. A parkolás fizetős, de parkolóhely nem nagyon akad a ház közelében, ha szerencsés az ember, akkor egyet éppen ki tud fogni, de talán a szomszédos utcák, illetve a Mammut parkoló lehet még segítség.
  • Helyszín:

    Kívülről szépen restaurált, picit régebbi házról van szó. Lift van, amivel csak pár emeletet kell menni, majd onnan kilépve bal kézről szemben az első ajtó. Nagyon kellemes, barátságos a lakás, belépésemkor az első másodpercekben, úgymint előző alkalommal, most sem sokat láttam a hírtelen fényváltozás miatt, de a tündéri Jázmint már a sötétben is felismerném :) Ugyanabba a szobába mentünk most is, mint előző alkalommal. A szobában hangulatos félhomály, kellemes halk muzsika biztosítja a kellemes, erotikus légkört, a felszereltséget tekintve tatami és masszpadd áll rendelkezésre. A tataminál a falakon egymással szemben tükrök, de bevallom őszintén Jázmin annyira elvonta a figyelmemet, hogy a tükröket szinte már csak a randink végén vettem észre. Egyáltalán nem figyeltem őket, Jázmin szépsége, fizikai jelenléte teljesen elzárta körülöttem a külvilágot.
    A fürdő is, úgymint az egész lakás makulátlan tisztaságú, kádban lehet tusolni, ami mellett elhúzható függöny van, rengeteg tusfürdő, dezodor és szájvíz. Ezt kell is használni, mert ha bejössz Jázminnak, akkor igazán nagy smaci párbajra lehet vele számítani :)
  • Lány külseje:

    Jázmin csodaszép lány, nagyon kedves, bájos mosolygós arca van, vele lenni tipikus barátnő feeling. Nagyon finom, feszes, illatos szolizott barna bőre és fantasztikus kerek popsija van, élvezettel csókoltam, markolásztam a gömböket, tehettem is mindezt, mert most ezúttal én is jól megmasszíroztam a drágámat. A cicijei nagyon formásak, nem nagyok, pont tenyérbe illő méretű cickói vannak, izgató kemény bimbókkal. Jázmin nem egy nádszál leányzó, kerekded Nőies idomok jellemzik egész csodás testét.
    Engem a bájos arca mellett azok a huncut barna szemek is nagyon megfogtak, a szája után az édes szemecskéi is szinte mosolyognak, nagyon csábosan vágykeltően tud velük figyelni, egyszerűen el lehet olvadni a tekintetétől.
  • Erotikus masszázs:

    Belépésem után ölelések és cuppanós puszik kíséretében nagy örömmel üdvözöltük egymást, majd a cipőm levétele után követtem Jázmint a már jól ismert szobába. Jóízűen elcseverésztünk, ki hogy van, kivel mi történt, mióta nem találkoztunk. Nagyon jó érzéssel töltött el az, hogy Jázmin mindenre emlékezett az előző találkozónkkal kapcsolatban, még az akkori randink utáni buliról is kérdezett, hogy hogyan sikerült, erről még akkor meséltem neki, hogy mi lesz és hova is készülök. Úgyhogy szinte mondhatom, lényegében az előző randik folytatásába kezdünk bele.
    1,5 órára érkeztem, időnk így volt bőven, de ezt nagyon nem akartam elhúzni, tehát gyorsan ledobáltam ruháimat és elmentem tusolni.

    2. A masszázs most ezúttal a két kényeztetésem közé ékelődött be, amit Jázmin nagyon lelkesen a masszpadon mutatott be rajtam. A felvezető kényeztetésem után kissé lestrapáltan, de rendkívül kellemes érzésekkel a masszpadra hassal felfeküdtem. Illatmentes finom puha krémmel kezdte Jázmin a talpamnál a masszázst és csiklandozás mentesen mindkét talpamat majd bokámat alaposan megmasszírozta.
    Ezután fokozatosan haladt rajtam felfelé a vádlik combok fenék sorrendjében. Nem erősen, de nagyon technikásan, finom körkörös mozdulatokkal az újbegyeiével masszírozott, nagyon-nagyon jól esett minden, kellemes volt az érintése, majd a lábaim alapos masszázsa után a hátamat és a vállaimat vette kezelésbe. Közben sokat beszélgettünk, nevetgéltünk, így egy nagyon kellemes hangulatos légkörben zajló, finom érzéki masszázst kaptam. Idővel ahogy haladtunk a masszázs vége felé Jázmin egyre közelebb hajolt hozzám és finom csókokkal kezdte elhalmozni testemet, ezekből bőven kaptam már a nyakamra, fülemre és az arcomra is egyaránt, így újra magamon érezhettem finom illatát, testének csábító közelségét. Bennem kezdett újra fokozódni a vágy, a kis főnök is már egyre élénkebb mocorgással reagált, majd felültem a padon, sőt le is szálltam róla, Jázmint magamhoz húztam és újra hosszú és heves csókcsatába kezdtünk, közben lassan a tatami irányába indultunk és következett a második felejthetetlen kényeztetésem.
  • Levezetés:

    1. Fürdésem után gyorsan irány vissza a szobába, nagyon vágytam már Jázmin közelségére és mikor visszaértem szinte rögtön egymásnak is estünk. Gyengéden összeölelkeztünk, simogattuk, puszilgattuk egymást, elcsattantak rögtön az első szájra puszik, majd ezt követően már nyílt is a szánk és nagyon finom barátnős nyelves csókolózásba kezdtünk.
    Eszméletlen finom, élvezetes volt Jázmin csókja, szorosan összeölelkezve szinte szünet nélkül smaciztunk, közben simogattuk egymást, majd lassan a kezem egyre lejjebb csúszva betévedt Jázmin combjai közé és még a rajta lévő fehérneműn keresztül, ami egy selyem, fekete színű szexis body volt, gyengéden a punciját kezdtem simogatni. Jázmin erre azonnal kontrázott és az egyik kezével lenyúlva rögtön a farkamat kezdte izgatni, ami az izgató erotikus élmények hatására már erősen ágaskodni is kezdett, Jázmin ekkor mosolyogva megjegyezte, „itt lent már valami nagyon életre kelt” Ez így is volt, az izgalmi állapotomat ekkor már nagyon nehéz lett volna palástolni, de mondjuk ezt miért is tettem volna :)
    Majd a szánkat újra összetapasztottuk és a nyelves csókcsatánk alatt Jázmin kecsesen kibújt az egyrészes fekete bodyból. A napvilágra került gyönyörű cicijei szinte azonnal mágnesként vonzották a számat, azonnal rájuk is cuppantam és egyenként finoman a számba vettem őket. Nyalogattam, szopogattam bimbóit, rendkívül forró és erotikus volt már a helyzet, majd Jázmin javaslatára a tatamira mentünk. Én hanyatt feküdtem és Jázmin nagy terpeszben lovagló pózban rám csücsült, így az ágaskodó farkam közvetlenül a puncijánál volt, sőt még finoman érintette is azt … ahh rendkívül izgató volt ez a póz, de természetesen a kategória határait betartottuk. Öleltem csókoltam Jázmint, a számmal mindenét megközelítettem, amit ebben a pózban elérhettem, majd ezután a cicijeit egyenként a számba helyezte. Valami fergeteges volt ez a szitu, rendkívül élveztem. A bimbók már megkeményedve nagyon peckesen álltak előre, olyan intenzíven szopogattam őket, mint egy tejre éhes csecsemő, Jázminnak is nagyon kedvére tettem ezzel, hangos sóhajokkal élvezte, amit csinálok, közben folyamatosan simogatta az arcomat és a fejemet én meg persze beletemetkeztem a cicikbe. A cicis kényeztetésem után a csókos száját megkívánva, újra többször heves csókcsatába kezdtünk, Jázmin nyelves csókja fergeteges volt, úgy éreztem, hogy szétrobbanok az élvezettől, de ez még csak a kezdet volt. Jázmin az édes ajkaival ezután a mellbimbóimat kezdte kényeztetni, majd a hasamon keresztül az ágyékomat és a farkincámat közelítette meg.
    Először a nyelvével finoman körbejárta a területet, majd a zacsimat kezdte intenzíven nyalogatni és a golyszikat egyenként szopogatni. Nagyon vissza kellett fogni magam, annyira izgatóan csinálta, kezdett már nálam leszállni a köd, éreztem, ha ez így megy tovább, ennek nagyon kemény vége lesz, pislogtam nagyokat, majd nem sokkal ezután már a farkincám szárának nyalogatásába kezdett.
    Ezzel Jázmin folyamatosan fokozta bennem a „feszültséget” majd ezek után már minden mindegy alapon szinte vártam, mikor kerülök végre az ajkai fogságába, majd amikor nyelvével újra a makkomhoz ért rögtön az ajkai közé is vette. Na ekkor kezdett nálam a függöny lassan lemenni. Jázmin isteni finoman, de elemi intenzitással és lelkesedéssel kezdett bele a franciába. Hangosan cuppogva, bőséges nyálmennyiséggel, komoly szívóerővel kezdett szopizni, nagyon rácuppant a farkamra, teljesen magáévá tette, kezezés nélkül csak az ajkaival kényeztetett, néha szinte háromnegyedig eltüntetve. A szopizás közben Jázmin a lábaim közül többször felnézett rám, figyelte a reakciómat és ennek megfelelően növelte is a vákuumot és az intenzitást, ezzel persze nekem kimondhatatlan érzéseket és örömöt szerezve. Egy másodpercre sem kerültem ki a szájából, a kéj érzettől szinte már a fellegekben jártam és közben lenézve figyeltem azt, ahogy ez a bűbájos csajszi az ajkaival kényeztet. Hát ezt nagyon sokáig tényleg nem lehet bírni, kb. két-három percig tudtam ellenállni ennek az erős franciás „támadásnak” és persze a végén alul is maradtam  A srácokat magamon egy papírtörlővel összetereltem, majd Jázmin szorosan mellém feküdt és következett a pihenő időm. A szánk és a kezünk azonban ekkor sem pihent, folyamatosan simogattuk, csókolgattuk egymást, szopogattam Jázmin cicijeit, ez rendkívül kellemes, barátnős pihentető együttlét volt.

    Ezek után azért áldoztunk egy picit a masszázs oltárán is, részletek fentebb a masszázs fejezetben.

    3. A masszázsom után újra a tatamin elnyújtózva folytattuk a szenvedélyes csókcsatánkat. Meg kell hogy jegyezzem, ennyit egyszerre és ilyen szenvedélyesen még senkivel sem smaciztam, mint most Jázminnal. Rendkívül kellemes volt, nagyon élveztem csókjait, nyelvünk szinte egymáséval összeforrt. Közben szorosan összeölelkeztünk, simogattuk egymást, aztán csak arra lettem figyelmes, hogy a farkam már az egyik kezében van és valami hihetetlen gyengédséggel kezdi simogatni és egy nagyon finom kényeztetésbe kezd bele. Jázmin finom nyelves csókjainak és gyengéd érintéseinek hatására a farkincám határozottan újra életre kelt, ezt Jázmin mosollyal az arcán meg is jegyezte és huncut tekintettel megkérdezte : „na… máris csőre vagy töltve?” :) Erre én is csak helyeslően tudtam mosolyogni, aztán tovább folytattuk a csókolózást miközben az egyik kezemet finoman a combjai közé vezettem, ekkor a kis punciját megérezve vágyaim rögtön szárnyra kaptak. Jeleztem is feltörő szándékaimat, de azok a fránya piros betűs napok most sajnos közbeszóltak. Jázmin közölte, hogy most sajnos a nyali-fali nem lehetséges, majd legközelebb, ezt természetesen elfogadtam és így most beértem az előző randink isteni finom puncis kényeztetéseim élményeivel. Viszont Jázmin mindenképpen szeretett volna engem még egyszer kényeztetni és így már a teljes merevedésemet követően lassan az ágyékom felé is csúszott. Örömömre úgy helyezkedett, hogy popsija és puncikája azért közvetlenül a kezem ügyébe kerüljön. A combjai közé nyúlva punciját finoman kényeztetni kezdtem, popsiját combjait csókolgattam, közben Jázmin nagyon finoman, teli érzékiséggel a farkam és a makkom nyalogatásába kezdett. Majd újra jöttek a finom zacsi nyalogatások, golyszi szopogatás és ezután újra a puha, meleg ajkai. A második kör hasonlóan az elsőhöz, nagyon erős és intenzív volt, kapaszkodtam is mindenbe, hogy bírjam az ütemet, de azért ezt a menetet már sikerült hosszabban kiélveznem, mint az elsőt. Jázmin édesen cuppogva, gyengéd bólogatásokkal erős szívással dolgozott rajtam az ajkaival én közben többször a tatamin felültem, csókolgattam popsiját, combjait, simogattam a hátát, közben Jázmin fantasztikus örömöt szerezve nekem az ölembe feküdve franciázott. Aztán újra hátradőltem és figyeltem, ahogy ütemesen el-el tűnök az ajkai között. Kezeit alig használta, az egyiket csak a farkincám tövére tette és csak a szájával kényeztetett. A villámgyors nyelvecskéje időnként az ajkai közül előbukkant, ekkor szinte rögtön rá is csavarodott a makkomra és cikázva végignyalt mindent, majd újra cuppogva az ajkai közé csúsztam. Isteni finom volt, nagyon élveztem Jázmin franciáját, de egyszer sajnos ugye minden jónak vége szakad, ez nálam is kezdett lassan ismét eljönni, időben jeleztem Jázminnak, hogy rövidesen lőni fogok, ekkor a finom ajkait a kezeire váltotta és érzéki, de gyors és határozott kézmozdulatokkal vitt fel a csúcsra és segítette napvilágra utódjaimat. Másodjára is sikerült egy óriásit élveznem, mindenemet beterítve, beleértve Jázmin szorgos kezecskéjét is. Kapkodásnak jele sem volt, közvetlenül ezután Jázmin még hosszasan a zacsim és a farkincám szárának nyalogatásával segített nekem ezt az előző frenetikus élvezetemet levezetni, majd csak utána nyúlt papírtörlőért és alaposan letisztogatott engem és magát is.
    Aztán újra egymáshoz bújtunk és a pihenő időmet szorosan összeölelkezve, csókolózva töltöttük el.
    Jázmin most kétszer is nagyon alaposan kifacsart, kellett is nekem ez a kis pihenő, majd a rövid szusszanásom után a randink végén Jázminnak még kedveskedtem egy kis masszázzsal. Tőlem ezt nagy örömmel fogadta, nagyon szeretni, ha őt is masszírozzák, hassal el is nyújtózott a tatamin és a csodás testét mindenhol érintve finom, gyengéd masszázzsal igyekeztem Jázmint felfrissíteni. Legtöbbet a combjai és formás popsija körül tevékenykedtem, nagyon élveztem finom bőrének, nőies idomainak érintését, igyekeztem is mindenét finoman átmasszírozni. Jázmin is nagyon élvezte mondta, hogy nagyon finom volt és jól esett neki, nagyon örültem, hogy ebben is örömöt tudtam neki szerezni. Lényegében ezzel az időm teljesen le is járt, majd egy gyors fürdő ellenőrzést követően már mehettem is tusolni.
  • Elszámolás:

    1.5 órát voltam Jázminnál, kerek virágcsokor, de az időt és az élményt tekintve átlag alatti érték, így azt megtoldva a randi végén a kis szekrénypolcra helyeztem.
  • Összkép:

    Második látogatásom volt ez a mostani és nem volt véletlen, hogy Jázmint újra meglátogattam. Már az első találkozónk is fergeteges volt, hát ez a mostani meg maga volt csúcs. Édes Jázmin tündér voltál nagyon köszönök mindent Neked :)
    Hogy visszamegyek-e még Jázminhoz? Hát ez abszolút nem kérdés, már most várom, hogy mikor tarthatom őt majd újra a karjaimban!!!
    De a most átélt élmények és ez a fergeteges együttlétünk számomra egy életre szólóak lettek.
    Millió csókom Neked drága Jázmin és már nagyon várom, hogy újra összebújhassunk :) pusz-pusz, G.
Happy Massage