• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon üzenetben és vtr-ben kissé nehezen ment az egyeztetés, mert egyikünk sem lóg itt egész nap. Sejtettem, hogy nem lesz olyan egyszerű bekerülnöm hozzá, de a türelem prózát terem. Íme:
  • Megközelítés:

    Hol volt, hol nem volt, a tündérke fogadója annyira újépítésű tájon található, hogy még a gugli utcaképen is félkész házak vannak. És mivel a dübörgő gazdaságtól gombamód szaporodnak az új épületek, a környék úgy néz ki, mintha a soroksári út közelében járnánk ;) Leginkább gyalog, mert kocsit csak távolabb lehet lerakni, a tömegközlekedés pedig pár perc sétára...
  • Helyszín:

    ... visz el oda minket, ahol egy valódi tündérke fogad az előbb említett újonnan épült, ízléses épületének nem túl magasadik emeletén egy picike lakásban. A kéjodú nem igazán tágas, de nagyon kellemes, a szobácskát majdnem teljesen kitölti az óriási franciaágy, mellette asztalokon hangulatos világítás (most találgatok, hogy gyertyafény varázsolt-e romantikát a helyiségbe, de annyira a szöszi tündérre figyeltem, hogy efelett elsiklottam). A lakás másik szobájában még tartózkodott egy másik vendéglátó, de nem találkoztunk akkor sem, amikor hármat léptem az igényes fürdőszobáig, ahol a kád mellett többféle tusfürdő segített lemosni rólam az út porát, hogy tisztán kerülhessek...
  • Lány külseje:

    ... az elképzelésemnél és várakozásaimnál is gyönyörűbb tündérke közelébe, aki fekete köntösben és melltartóban fogadott. A képek nem hazudnak, elképesztően igéző tekintetű hölgy fogadott, annyira tetszett, hogy máris hozzábújtam volna, bár még csak most találkoztunk először. Komolyan káprázatos, az arca még szebb is, mint a képeken, gyönyörű testének vonalait és tetoválásait még csak sejtettem lenge öltözete alatt. Az ágyon ülve kicsit ismerkedtünk, de még csak verbálisan, hogy aztán elvezessen a fürdőbe, majd a gyors zuhany után vissza a kicsi szobába.
  • Action:

    Ahol muszáj volt kortyolnom egy kis vizet (amit nagyon kedvesen kínált nekem), mert azt sem tudtam mit mondjak, de jobb is, ha a száj helyett a tettek beszélnek.
    Így hamar elé álltam, hogy finom csókokkal ismerkedjünk, miközben tenyerem felfedezte domború tájait, és azt, hogy ezek szerint bugyi nem is volt rajta. Nehéz volt lejönni erről az előjátékról, de puszijaimmal felkerestem a nyakán keresztül hatalmas cickóit is. Eközben lágyan ő próbálta kezébe venni a kényeztetést, de belátta, hogy én szeretném kezdeni, így hanyatt feküdt az ágyon, hogy újra bebarangoljam csodás testét csókjaimmal, hogy aztán eljussak a kívánatos sunijáig. Ahogy olvastam róla már korábban, valóban van annyira érzékeny a kis csiklója, hogy nem fárasztja ki a hozzám hasonló gazemberek nyelvét, hogy eljuttassa a csúcsra. Nyögdécselt és sóhajtozott a nyalogatás közben és az orgazmus közelében szólt rám, hogy lassabban csináljam, így szereztem neki az első gyönyört.
    Ezután fordult a kocka és én kerültem az ágyra, hogy ő kényeztethessem szájával: nyalogatva bejárta a hancúrléc környékét, egész messzire hatolva, a golyókat sem mellőzve, majd szájába vette, és rendesen elkényeztetett, nem kevésszer tövig bekapva. Egész nap el tudtam volna viselni, ahogy a nyelvtudását gyakorolja, de az időm véges volt, így pár perc után megkérdeztem, hogy mit szólna a gumihoz.
    Szemből szerette volna, ha belé csusszannék, ami már jól benedvesítve könnyű volt. Missziben elég gyorsan repült az idő, át nyakpuszikon és csókokon, váltogatott sebességeken és lábpozíciókon keresztül a következő csúcsáig, ami megnyugtatott, hogy nem csak nyalogatva élvez.
    Kissé elfáradtam, így ő kerekedett fölém, és lovaglásba kezdett. Felülve kezeimmel is élvezhettem a látványt, fölém hajolva pedig puszikkal is illethettem, ahol csak értem. Emígy tőlem is kapott hevesebb tempóban, majd felguggolt, és nemsokára ismét megsoroztam, amit saját bevallása szerint nem bírt sokáig. Én meg nem akartam máris legyilkolni :)
    Kutyapózban folytattuk, és annyira élveztük egymást, hogy tényleg hamar elszállt az idő. És bár kérte, hogy ne olyan gyorsan csináljam, de harmadszor végül ő is elszállt :) Közben matatgatott néha a golyóimnál, de talán az élvezet miatt nem velük foglalkozott, amit nem is bánok, hiszen közben olyan kellemes volt őt simogatni és markolászni, hogy más nem is kellett. Rendesen leizzadtunk mindketten.
    Sajnos tényleg az időm vége felé közeledtünk, pedig szívesen vele töltöttem volna a napomat. Még lettek volna ötleteim vele, csak sajnos már idő nem volt rá. Újabb franciával kezdett kivégzésemhez, felváltva kézzel hegyezett serényen, majd kértem egy kis ciciszexet. Úgyhogy az ágy mellé álltam, ő pedig elém ülve hatalmas cickói közé vett, és boldogan reszelhettem. Azt a megoldást is megengedte számomra, hogy az arcára élvezzek, bár ebből inkább száj és cici lett, de nem is ez a lényeg, hanem hogy...
  • Elszámolás:

    ... úgy éltem meg, hogy minden egyes perce megérte a vele töltött idő. Simán sokkal többet is el tudnék vele képzelni. A pesti átlag megtalálható a bővebb infói között (mikor a zuhany után, amikor kiment kicsit megtisztálkodni, gyorsan csoki kíséretében, borítékban az asztalkájára tettem), remélem nem csak ennyivel jutalmaztam meg, hogy tudott rám időt szakítani :*
  • Összkép:

    Mintha egy gyönyörű, szexi, kívánatos barátnővel szeretkeztem volna.
    Ilyenkor örülök is, hogy több hölggyel lehetett tapasztalatom - szinte mindig pozitív -, de zavarba is hoz, hogy valakivel lehet, hogy már nem tudok majd többször együtt lenni, vagy az, hogy kit látogassak meg, amikor szabad :'D Na ő ezekbe a kategóriákba mind beletartozik. Gyönyör volt vele minden perc, a bemutatkozástól kezdve, azon át, hogy milyen szexi volt hanyatt dőlve, egész addig, hogy kilihegve magunkat egy kicsit ismerkedtünk egymással. Köszönöm tündérke :*
Happy Massage