• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal korábban hívtam,annak ellenére hogy a honlapon úgy volt hogy dolgozik nem dolgozott.(Valószínű nem ő kezeli) Néhány nap múlva,barátnője vette fel a telefont aznapra tudtam időpontot foglalni.
  • Megközelítés:

    Angyalföld-Marina Part-Jártam már ott.
    Taxival mentem a Belvárosból csúcsidő volt de időben érkeztem.A ház közelében komoly építkezés folyik ez nehezítette a parkolást.
  • Helyszín:

    Szép,modern lakóház.Kapukód megadása után lifttel fel az emeletükre.A lakás igényesen van kialakítva,minden kellékkel ami egy jó masszázshoz dukál.Fürdőben többféle tusfürdő,szájvíz és egyéb testápolási cikkek.
  • Lány külseje:

    Igazából Vivien eddigi beszámolóiban kivétel nélkül szerepelt a "közép-Európa legjobb feneke"kifejezés-engem ez motivált abban ,hogy felkeressem.Meg kell mondjam nem csalódtam ami szép az szép.Tökéletes az alakja,nekem az arca is tetszett.Nagyon jól állt neki a töménytelen tetkó is.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem az elején Vivien megkérdezte hogy hogyan építse fel a programot-miután ezt átbeszéltük kezdődött a masszázs.Lábbal-vádlival kezdett majd fokozatosan haladt felfelé és befelé a belső comb irányába.Közben végig beszélgetett velem,sokféle kérdéssel bombázott és én is megtudtam róla pár dolgot.Hamar elnyerte a szimpátiámat -kedves lány.Fenék.derék.hát,váll.kar következett-mindent jó alaposan átmasszírozott közben pedig még az újfajta olajról is beszélt amit nem rég óta használnak. Eljött a nagy pillanat kérte hogy forduljak meg -ekkor már ruha nélkül volt-és kaptam egy fenomenális csúszkamasszázst.Szólt hogy oldalt is van tükör amit a nagy izgalmamban el is felejtettem onnan látványosabb a dolog.Ezen jót nevettünk.Jól masszíroz és közbe beszélgetünk az idő meg csak úgy repült.
  • Levezetés:

    Csúszka után már nagyon meredezett a férfiasságom úgyhogy átmentünk lingam masszázsba.Érzékien masszírozta a makkot a hímtagot a golyókat majd lassan a szájával vette át műszeremen az irányítást.Közben végig előttem volt csodálatos feneke amit megállás nélkül simogattam.A tükröknek hála rajtam múlott hogy a finom orális kényeztetésben,cickóiban vagy a popsijában gyönyörködöm.Továbbra is váltakozva csinálta a lingam-finomságokat és az orális gyönyöröket egészen addig amíg végem nem lett,Ezután gondosan letörölgetett majd újra kaptam törölközőt és irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Egy teljesen elfogadható ajándékot kért,amit felülírtam mert elégedett voltam nagyon.
  • Összkép:

    Nagyon jó kis délutáni kikapcsolódás volt-mindenkinek ajánlom
Happy Massage