• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk az napra nem volt benne semmi bonyodalom. Hívtam, felvette elsőre, megbeszéltük. Elmondott mindent amit tudni érdemes.
  • Megközelítés:

    A helyszín közel található a stadionokhoz autóval kényelmesen oda lehet érni legalább is nekem bár a városi csúcsba volt néhány kellemetlen pillanat. Tómegközlekedésről nem tudok nyilatkozni de 1-2 perc sétával valószínűleg több eszköz megállója elérhető.
  • Helyszín:

    Szép új építésű lakópark rendezett minden. A lakás is a célnak abszolút megfelel több szóba található benne valószínűleg van amikor mások is ott tartózkodnak most csak egyedül volt Heni az biztos. A fürdőben megtalálható minden tisztálkodó eszköz amire szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Heni fiatal csinos, vékony lány szépek a szemei ahogy már többen is írták előttem igazából a képek elég jól visszaadják hogy néz ki de valahogy még sem mindent. Kicsit félénknek hatott végig kedves volt viszont úgy éreztem egész idő alatt volt egy kis távolság tartás. Egyikünk se tudott igazán feloldódni.
  • Action:

    Ház előtt állva hívtam hogy bebocsájtást nyerjek ami sikeresen meg is tőrtrént, elmondta az emeletet és hogy merre forduljak ha felértem ami okozott némi rövidke fejtőrést mert én lépcsőn mentem a lépcső és a lift pedig ellentétes oldalon van de úgy hiszem a többség a liftet választaná így úgy vetem hogy onnan kell nézni az irányt és a megérzésem nem is csalt a folyosó végi ajtó már nyílt is mikor oda értem és az ajtó mögött megbújva várt Heni. Csinos volt kedves beinvitált bekísért a a szobába ahol lepakoltam és jelezte hogy előre kérné az összeget.
    Amikor a piszkos dolgokon túl voltunk és mielőtt a még piszkosabbakra rátértünk volna kaptam egy törülközőt bekísért a fürdőbe és magamra hagyott a tisztálkodással.
    Amint végeztem vissza a szobába, Heni is kért néhány percet és elment a fürdőbe ő is.
    Visszatérve neki is láttunk az ismerkedésnek csókok puszik simogatás minden ami ilyenkor szokás hogy felfedezzem az előttem aló test rejtelmeit, ezt kővetően az ágyra heveredtünk és kaptam egy kellemes franciát amit igyekeztem kisvártatva viszonozni így én is elidőztem kicsit Heni lábai között mielőtt gumit húztunk volna.
    Amint viszont ez is megtörtént végig próbálgattuk a a jól ismert klasszikus pózokat ami lovaglással indult ami igen jó volt hogy közben el-elcsattant egy két csók is mikor rám hajolt majd misszi ahol dolgok történtek csak én hajolgattam a csókokért. Ezután következet a kutyus majd utána kissé lejjebb ereszkedve hason fekve folytattunk ami hamarosan el is hozta a várva várt vég kifejlettet.
    Kis pihegés után tisztogatás majd kis levezető beszélgetés, itt felmerült bennem hogy a szex gördülékenyebb volt így inkább annak kéne újra neki esni, de időm lejártával igazából már csak az öltözés és távozás maradt egy újabb kőr helyett.
  • Elszámolás:

    Elején kérte a szobában található masszázs ágyra helyeztem amennyit elmondott annyi volt átlagos mérték, ha valaki meg kérdezi telefonba nem fogja meglepetés érni.
  • Összkép:

    Alapvetően jól éreztem magamat megkaptam mindent amit szerettem volna kedves volt figyelmes de végig úgy éreztem hogy megmaradt a két lépés távolság persze csak képletesen. Talán a fáradság a hosszú hét talán kevésbé voltam szimpi vagy talán Heni maga ilyen nem tudom, de ez most így alakult talán majd egyszer újra szerencsét próbálok hátha jobban egymásra hangolódunk.
Happy Massage