• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Szia njveoowx!

    Nagyra értékelném a beszidet velem kapcsolatba,ha nem lenne lehúzás szaga!:)
    Akkor most felkötöm azt a bizonyos alsógatyát,jó szorosan,íme olvassátok az én véleményemet erről a randiról!

    ---Egyeztetés---:
    ---Felhívtál szombatom késő délután,másnapra egyeztettünk is,bár említetted,hogy ezen az oldalon láttál,és a vtr funkciót is hozzá,ezzel nem éltem,nem használom,kifejtettem,hogy miért,bár esetedben jobb lett volna,hisz akkor látom a fától az erdőt.....;)
    Bizony,ha valaki másnapra foglal,azt meg kell erősítenie jobb helyeken,sőt sztem mindenhol,ezt kár volt még odabiggyeszteni!

    ---Megközelítés---:
    Tőled messze vagyok cím szó,mintha azt sugallná,annak aki végig olvassa az írásodat,hogy eljöttél a világ végére,mert neked nem érte ez ,meg maximálisan...4 csillagos jelzés lentebb...)
    --A feljutás diszkréciója--.:..,nos,Emberek,tegye fel a kezét,és érveljen,akinek az normális,hogy kedves Mt,felhív a kapuból,hogy megérkeztem,itt állok a ház előtt Wasabi,és behallatszik a vonalba más,gondolom itt lakók diskurzusa,amint épp a kódot nyomkodják,áh,dehogy feltűnő...DDD...így eszközöltem njve.....-nek,hogy mit szokott ilyenkor más páciens frappánsan csinálni,vagy vár egy picit,még csend lesz,és nincs mozgás,vagy,befárad a kapun,és mondom,hányadik emelet,szemfülesen nézi,ki mit nyom meg a liftben,és értelem szerűen egy emelettel lejjebb kiszállva séta!!!Igen!...Avagy más telibe "lekaki,lepisi,"a másik fél inkognitója?...NEEEE....DDD..már itt gondok voltak,úgy érzem...ha neked ez fura,akkor nem látsz be eléggé a dolgok mögé,bár ebben a rangban hirdeted a tutit!

    --Helyszín---:
    Sablonos leírás,nem is kell ezt agyon ajnározni,az ágyra szoktam a lepedő alá,tatamit csempészni,ami jobban,stabilabban segíti a masszázst magát,...pad?....a masszázspadra gondolsz?..vagy arra,amin Juli néni,Mari néni a galambokat nézegeti,és az időjárásról beszélget?:)))...bocsánat,ezt nem hagyhattam ki...;)
    Második,furi muri nálad,nem úri muri....)))...hogy itt próbálom oldani a feszültséget,miközben zuhanyzol,mert úgy jutottál be ahogy,..ezt már kifejtettem,mint a borsót asszem..)))
    ..Másrészt,pont más vendégnek az a szimpatikus,hogy nincs magára hagyja,bedobva a fürdőszobába,hogy old meg kis barátom,találsz,amit éppen látsz,mosakodhatsz cica módra is,max,gázálarc kell majd abban az x időben hozzád,...éssss,nem szeretném,ha valaki még egyszer bele mosná a mosdóba a pisztolyát,vagy netán cselesen előtte elsütné a lefolyóba a srácokat!!!......))))...so sorry,de ez ilyen nálam,én úgy gondolom,ez a fajta hozzá állás még mindig jobb,mint lesz....rom tablettával tevékenykedni,higyjétek el,talán több összezördülést is szülne,ha már az anyáskodás is szóba került,hisz ezt is csak poénnak,hangulat javítónak próbáltam beiktatni,jelezvén,hogy mindenben lehet rám számítani!....:)

    --Külső,belbecs--
    Igen,saját állításom szerint,áh..mintha a bíróságon egy kihallgatáson ülnénk...DDDD...még alakulok,mert maximalista vagyok...ez gond?:DDD...Jól áll nekem az izom?....)))..ezzel poénkodtunk hónapokig jó pár,humoros Mt-vel. mi szerint ---SW---azaz --Star Wars---"az erő velem van"....DDD
    Inkább legyek ilyen,mint fonnyadt saláta levélke, aki takargatja magát,komplexusos,állandó megerősítésért repetáztat,agyon retusált képekkel nyomul,...."skandináv" típus vagyok,nem "brazil"..és bizony. a masszázshoz kell egyfajta fizikum,nekem ez így sikerült,önbizalomért sem állok sorba a közértben,sem az Mt között,és ami a szívemen a számon...;)
    Arcoskodni sem szándékom,Neked 4 csillag,én nem fantázia gyanánt szoktam elkönyvelni egy embert,hanem a valóság a mérvadó!!!hoppá...))....szeretek "Zorro" lenni,de azért hozzá fűzném,hogy,nem kéne a zsákba cica felé terelni a jó népet!!!!.....Ez nem az a reklám,hogy mosson fogat "Amodenttel,az én fogam,attól ment el"...DDD

    --Erotikus,erős pistis masszázs--:

    Valóban kritérium volt nálad,az erős masszázs,ezt szerintem maximálisan teljesítettem is,és remélem jól esett,mert megdicsérted,és köszönöm,sajnálom,hogy az elgémberedett hátadon nyomokat hagytam,pont nálam az a bizonyos pont,....hogy egy valódi masszázson lehetnek külső nyomok,ami ellentéte a lebukás veszélynek---,így magyarázkodni sem kell,egy rendes masszázson is járhat az ember fia,a Rudas fürdőben,Béla bá kezei alatt,így pont az erotikus masszázs kizárt,hisz nem sokan hiszik,hogy az erotikus masszőrök,ilyen szakszerűségre is képesek!...ha páva tollal csikizlek,akkor nem lett volna hatékony sem...)
    ---Témáink közé sorolnám,az egészséges táplálkozást,és a külföldi népek mentalitását,ha a memóriám nem csal,nem az időjárásról diskuráltunk...;)..ha neked ez izgalmatlan volt,lett volna lehetőséged másfelé kormányozni a témát,....most megint csípős leszek..."néma gyereknek,anyja sem érti a szavát"...:PPPP...fordulás után neked nem állt a "zászló",..és lám,mégis be tudtam tárazni a pisztolyodat!..hm...milyen fura.....:)

    ---Kézi,feszkó oldó---:
    Érdekes,ahogy megközelíted ezt a műveletet,gyümis olajokkal szoktam a japán erogén zóna stimulálást eszközölni a "joystikon",és ilyenkor nincs dumaparti közben!...karika gyűrűt sem kaptam tőled,a gyerekek is csak a hasadon landoltak,és még azon a vasárnapon a "black friday" sem volt aktuális!

    --Nálam,a humor,az egyenes,őszinte beszéd adja a sava-borsát a randinak,ahol körvonalazódnak az egyéni igények,nem érzem reálisnak,hogy" furinak "titulált dolgaidat,miért nem nekem céloztad,adott pillanatban...,picit álszent ez így utólag nekem,talán meg voltál tőlem rettenve?..nem voltam szimpatikus?...jobb kiírni magadból a nagyvilágba a megélt élményedet,mint adott helyzetben orvosolni?...netán egy vadidegen ember látogatásánál,még azt is találjam ki,ki hogyan szereti a káposztás tésztát?...cukrosan, vagy borososan?:DDD...neeee...

    --Elszámolás--:
    Nem tudok mit hozzá tenni,itt nem volt furi neked semmi...;)

    --Összegzés.Katarzis---:DDD

    ---ötös masszázs,hangulat kevésbé,csak egyet tennék ehhez hozzá,mi szolgáltatók,nem cirkuszi mutatványosok vagyunk,a hangulat,a kölcsönös szimpátia,a kémia,két emberen múlik,avagy tévednék?...Elmész egy étterembe,belakmározol,nincs ellen kivetésed közben,majd mikor fizetsz,fogpiszkálóval a szádban,azért megszólod,hát,ez picit sós volt,ez nem kevés,és amúgy miért kockás a terítő?...
    --Semmi nem kötelező!--fogyasztani sem!;)

    --UI---:
    ---A negatív reklám,is reklám,ami az én érdekemet szolgálja!...,nem kell óránkét megfeszülni,hogy kijön e a beszámolód,lám itt van,....elég furi,nézvén a munkásságod,kinek az érdeke a kötél húzás,...szerintem,ahogy írtad a fizikumomat,ez nem kérdés....;),a megrendelés nem a kenyerem,mindenki el tudja dönti,mi a különbség fizikálisan,és mentálisan kettőnk között!!;)))

    ---Mindezek fényében Mindenki eldöntheti,hogy meg mer e látogatni,és megadja felém a bizalmat!;)))---


    Remélem más szolgáltatóknál megtalálod a számításod!
    Sok sikert!

    Üdvözlet

    Wasabi

  • Egyeztetés:

    Felhivtam telefonon, azonnal felvette. Sikerult talalni masnapra egy kozosen jo idopontot. A cimet nem kaptam meg, kerte hogy holnap erositsem meg hogy megyek es akkor kapok cimet is.
  • Megközelítés:

    Tomegkozlekedessel es autoval is konnyen megkozelitheto, parkolohely is van. Tolem eleg messze volt, de ez igazabol senkinek sem informacio. Mindenfele instrukciokat kaptam amikor mar a kapunal voltam hogy hogyan menjek ugy fel hogy mas ne vegye eszre, kicsit fura volt de ertheto.
  • Helyszín:

    A lakas, szoba es a furdo is maximalisan megfelel a celnak. A szobaban agy van es nem pad, de ez is tokeletes szerintem. Masszazshoz megfelelo zene szol, minden rendben volt. Furdo tiszta, tusfurdo valasztek szeles. Ami fura volt hogy ott allt az ajtoban es onnan csacsogott mikozben zuhanyoztam.
  • Lány külseje:

    Bar sajat allitasa szerint epp nincs formaban, azert a sportos megjelenes nem eleg kifejezo ahhoz hogy milyen izmos. Szerintem ez jol all neki. Bar ez nem a kulsohoz tartozik, de azert van beszelokeje. Az a fajta no aki kimondja amit gondol. Es ezzel nincs is gond. Az arcat a kepek alapjan en mashogy kepzeltem el, de ez az en fantaziam hibaja.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzas elott mondott valamit - mar nem is tudom pontosan mit - azzal kapcsolatban hogy o most itt anyaskodik, ez igy nyitasnak nem tett hozza sokat az erotikus hangulathoz.
    A szobaban miutan elfoglaltam a helyemet, eros hat es vall masszazst kertem. Panaszra nem lehet okom, eros masszazst kaptam. Minden mozdulata profi es tapasztalt volt. Maximalisan csillagos otos. Aki viszont "otthon" nem szeretne elmondani hogy masszoznel volt, annak nem ajanlom az eros masszazst, mert amit en kaptam az napokig latszodni fog. Kulon extra pont a meleg olaj hasznalata, ez nagyon jo volt.
    A masszazs kozben beszelgettunk sokat, de inkabb o volt a beszedesebb. A beszedtemak elegge hetkoznapiak voltak, nem sok izgalmas volt benne. Szerintem ez volt az elso eset hogy mire oda jutottunk hogy "forduljak meg", meg nem allt a zaszlo. A hat es vallmasszazs utan kaptam meg egy kis lab/comb masszirt is, az is jo volt.
  • Levezetés:

    A program masodik felere levette a felsot es a melltartot. Kaptam a mellkasomra egy kis sikositot, es a melleivel izgalmi allapotba hozta a "joystick"-et.

    A kezi technikaja profi, szakszeru es tapasztalt. Csak epp a hangulat hianyzott. Kicsit olyan erzesem volt mintha 10 ev hazassag utan, miutan megbeszeltuk mi lesz a gyerekekkel es mielott osszeallitottuk volna a bevasarlolistat, kozben kapok egy profi kezimunkat.
    Viszont a kezi technika kapcsan kiemelnem hogy szinte tokeletes ritmusban csinalta - ez is baromi jo volt. Szinten extra pont a ketkezes hasznalatert :)
    Miutan elmentem, volt egy ujabb elszolasa ami nekem nem jott be - "nem kell sirni" vagy valami hasonlo, ami utana kiderult hogy megkonnyezett a kigyo-ra utalt volna.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt, elozetes egyeztetesnek megfelelo. Elore kerte, ami ertheto, mivel eloszor voltam.
  • Összkép:

    Masszazs: csillagos otos. Erotikus kenyeztetes: technika nagyon jo, hangulat kevesbe. Nekem nem ez jon be, de biztos vagyok benne masnak igen.
Happy Massage