• ANNA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délelőtt. Sokadik próbálkozás sokadik csörgésére vette fel, de nem ő, hanem a barátnője, aki kedvesen informált a részletekről, majd készségesen adott időpontot, pár órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Budai sugárút frekventált része, aki kocsival megy, szerintem jobban jár, ha a közeli bevásárlóközpont parkolójában teszi le a járművét és sétál kicsit. BKV-val kiválóan megközelíthető, cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház második emelete, amit gyalog közelítettem meg, nem láttam, de nem is kerestem liftet, ez nem az a távolság. Lakás igényesen berendezett, tágas, szerintem több rendelővel, de nem találkoztam senkivel csak Annával, aki rögtön puszival fogadott belépéskor, majd cipő levétele után bevezetett a tetthelyre, a lakás hátsó részén lévő szobába. Tatami a földön, tiszta és otthonos az egész, szalonhangulat a szó nemes, s nem "ipari" értelmében :)
  • Lány külseje:

    Anna örök, volt első gondolatom, pedig először láttam. Gyönyörű, tökéletes bőr, feszes test, itt-ott talán némi sebészi beavatkozás, de ebben sem voltam biztos. Ami viszont feltűnt, s fel is izgatott, hogy mikor bevezetett a szobába, majd a fürdőhöz is, végig lábujjhegyen járva, vádliját megfeszítve lépdelt előttem (mezítláb fogadott, sőt, alig volt rajta ruha, csak egy kis japán köntös féleség -- alatta biztos meztelen, gondoltam). Csodás szemek, kedves mosoly, puha és izgató...
  • Erotikus masszázs:

    Gyors, de alapos tisztálkodás után szakszerű masszázzsal indult a program: hasra a tatamin, kellemesen meleg olajjal érintett meg Anna, lábtól felfelé, minden porcikámra kitérő, közepes erősségű gyúrással. Mikor megkérdezte, jó-e így, csak akkor szóltam, hogy a vállaimnál nyugodtan nyomhat jobban is, majd szóltam, hogy kicsit kevésbé, vagyis abszolút igazodik az igényekhez, de ha nem szóltam volna is tökéletes lett volna a kezdő lendület. Aztán, ahogy a nyakamat is megnyomkodta, finomabb érintésre kapcsolt, lágyan simította végig olajos hátamat, fenekemet, combomat. Rám hajolt hátulról, nyakamba lihegett, csókolta a vállam, majd lefelé haladva puszilgatott...
  • Levezetés:

    … és amikor a fenekemhez ért...hát...édes nyelvével egyszer csak az egyik, ha nem a legfinomabb popsikényeztetésbe kezdett, amiben eddig részem volt. Felsóhajtottam, a tatami szélét markoltam...ő pedig csak kényeztetett az ajkaival, a nyelvével, közben enyhén megemelt törzsem alá csúsztatta kezét, megtalálta a vesszőt, és finoman simogatni kezdte... órákig élveztem volna ezt, de éreztem, lassan fordulni kell. S kisvártatva jelezte is, vessem magam hanyatt. Szemből folytatta, alulról felfelé fedezte fel legnemesebb szervemet, majd vissza, a teljes környékre kiterjedően. Aztán végül lágyan ajkai közé vette, eresztette lécemet, s kezét épp csak a megtámasztáshoz használva kezdett mennyei franciába. Átmenet volt ez a pornós-barátnős kényeztetés között, vagyis e kettő határán táncolva, e kettőt ötvözve hol mélyen, hol éppen csak a csúcsot fagylaltozva juttatott a csúcsra, s azon is túl, kiszakítva a hétköznapok gondjaiból, s kiszakítva önnön testemből. Frenetikus élmény volt, aminek végén szájában hagyott lenyugodni, visszaszállni a földre-tatamira, s csak mikor már minden ízemben elernyedtem, engedett el, utódaimat pedig Szilviába. Mellém bújt, simogatott, beszélgettünk, semmi sürgetés, de nem akartam visszaélni türelmével, magamtól indultam a fürdő felé.
  • Elszámolás:

    Utólag. Diszkréten. Jottányit sem változott a barátnője által a telefonokban elmondottakhoz képest. Abszolút kerületi átlag, egy átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Csodálatos óra volt, mindenestül. Anna kivételes. Anna örök.
Happy Massage