• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia, mindig nagyon örülök ha ilyen cuki és jó fej pasi látogat meg,nagyon jól éreztem magam és remélem lesz még ilyen alkalom a jövőben
    Millió csók addig is :* :)

  • Egyeztetés:

    Délután 4 körül hívtam, 5.30ra beszéltünk meg egy randit. Minden egyszerűen, ment.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, frekventált helyen fogadott, a westendtől kb 10 percet sétálhattam.
  • Helyszín:

    Budapesti igényes tömbház, belül minden szép, tiszta. Az ágy méretes és óriási tükör volt a falon, amiben lehetett mozizni. Fürdőszoba tiszta, kádas zuhanyfüggönyös, sokféle tusfürdő állt rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    A fotók sokat elárulnak Jázminról, nagy meglepetés nem ért. Nagyon szép lány, nem vékony, de minden nagyon rendben volt rajta, különösen a popsija tetszett a legjobban, imadtam bele kapaszkodni kutyusban. Cicik teljesen természetesek, kézbe illőek, arca kedves, mosolygós. Egyrészes fehérneműben fogadott, ami nagyon jól állt rajta.
  • Action:

    Beengedett a lakásba, kedvesen innivalóval kínált amig levetkőztem a szobában. Kicsit beszélgettünk, majd kaptam törölközőt és elkisert a fürdőszobába. Innen vissza, Ő már az ágyon várt. Rögtön elkezdtem tapizni a testét, majd lekerült a ruha róla ami még rajta volt. Imádtam tapizni, simogatni az egész testét, ahogy írtam a külső részben különösen a popsijában merültek el a kezeim. Hanyadt döntöttem, eljátszottam a cicikel, majd belekóstoltam a puncijába is, közben simogattam a combjait és a popot. Ezután pikk pakk egy gumi került a farkamra, majd mivel Jazmin hanyadt feküdt rögtön misszizni kezdtünk. Nagyon fincsi volt az élmény, kezeimet a cicikre tette, nem ellenkeztem :)). Masszirozgam a cickókat amíg így előről dugtunk, kicsit feljebb hajoltam, hogy jobban gyönyörködhessek a testében, miközben Jázmin a nyakamba tatte a lábait. Hát a látvány még mindig előttem van ahogy a tündérke előttem fekszik, én pedig ki-be járkálok a forró puncijában. Átfordultunk kutyusba, úgy, hogy mindketten a tükör felé néztünk. Ha lenéztem, a kezeimben a csodás kis popsijában gyönyörködhettem, viszont ha előre néztem a tükörben magunkat láttam ahogy kutyusban dugni. A látvány brutalis volt, nem is bírtam tovább visszatartani, telenyomtam a gumit. Levettük a gumit, majd újra elmentem tusolni. Amíg felöltöztem a szobában kedvesen beszélgettünk mindenféléről, pl nyaralásról majd kaptam pár búcsú puszit az ajtóban, majd elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Teljesen átlagos, a telefonon elmondott mindent. Még a randi elején az éjjeliszekrényre tettem.
  • Összkép:

    Teste nagyon ott van, különösen a feneke. Hozzáállása is teljesen rendben, mindenben teljesen partner volt. Jól éreztem magam Jázmin társaságában, jót szexelünk azon a pentek este.
Happy Massage