• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Szexxxmanócska!:)

    Nagyon szépen köszönöm ezt a felettébb tartalmas,erotikus pillanatokban gazdag
    randevút Neked.:) Egy talpig Úriembert ismerhettem meg szerény szerény személyedben,amit köszönök.Figyelmes,jó humorral megáldott férfi vagy:)

    Nagyon köszönöm hogy időt szántál;és élményedet megosztottad a közösség többi tagjával is.)
    Kívánok Neked további kellemes és egyben tartalmas randit;-)

    Valéria

  • Egyeztetés:

    Mivel a környéken voltam így telefonon hívtam egy pár csörgés után fel is vette. Egy édes hang szólt a telóba. Mikor pedig bemutatkoztam egy huncut kacajt hallottam csak. Rá is ért így megkaptam a pontos címet és nem sokára már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A parkolás egy kicsit nehézkes, de valamelyik mellék utcában megoldható, aki autóval megy az számítson erre. Tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető a hely. A házat már ismertem, mivel jártam már ott más lánynál. A GPS is ismeri a címet.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi építésű több szobából álló házban van. A fürdőben van bő választék tusfürdőből és szájvízből van több is, higiénia is rendben van. A baszobában egy kényelmes francia ágy van és egy asztal két székkel ahová az egyikre lepakolhattam a cuccaimat és a ruháimat.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken bár az arca nem látható csalódás nem ért. Szép arcú mosolygós élet vidám lány. Kedvenc testrészeim így sorrendben száj, cici és punci. Tökéletes partner.
  • Action:

    Miket csináltunk mondhatnám, hogy legyen a mi titkunk, de annak nem látom értelmét. Így megosztom akit érdekel...A lakásba érve ő az ajtó mögött állt mikor nyílt az ajtó. Beléptem és ismét bemutatkoztunk egymásnak, majd cipő le szobába be. Levetkőztem majd irány a fürdőszoba ahol gyorsan rendbe tettem, amit ilyenkor kell. Visszatérve a szobába az ágy előtt kezdtük egymás testének felfedezését. Hosszasan csókolóztunk, ami valóban csók volt, és nagyon finom. Miközben én a tenyérbe illő cicijeit simogattam, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy az ágyon fekszünk szánk összetapadva,de hiszek annyira finom volt a csókja, hogy alig lehetett abba hagyni, de muszáj volt. Lejjebb merészkedtem míg nem megragadtam a puncijánáĺ. Amit sikerült újjal és nyelvvel izgalomba hozni nedvesített formában. Amit szemlátomást élvezett is ezeknek a hangok amiket adott érezhető volt. Átadtam neki a terepet és ő kényeztetett miután úgy éreztem, hogy közeleg a vég kértem a védőszerelést, amit meg is kaptam és szemből beleült az ágaskodó velem egykorúba, és egy fergeteges pacizás vette kezdetét a szűk punciba, miközben csókolóztunk is, nem is bírtam tartani magam így jött aminek ilyenkor jönnie kell egy nagy élvezet mindkettőnk örömére. Leszállt a nyeregből és eltávolította a védőszerelést majd kaptam egy kis törölgetést. Annyira hosszúra nyúlt ez az első menettel, hogy nem éreztem magamban másodikat, így egy kicsit beszélgettünk, mert erről arról találtunk közös témát. Egy újabb zuhany után felöltözve távoztam ettől a csodálatos lánytól egy búcsú csókkal.
  • Elszámolás:

    A neki vitt csekély ajándékot előre átadtam az ő rózsaszáljait utólag tettem a neki vitt ajándéka közé.
  • Összkép:

    Csak száz%-ban ajánlani tudom őt mindenkinek aki szeretik az igazi csókot és egy mosolygós lánnyal szeretnének eltölteni egy kis időt. Köszönöm szépen én remekül éreztem magam. Csókollak
Happy Massage