• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága grofalexem :)

  Nagyon szépen köszönöm a beszamolot ! Jó volt vissza olvasni a randinkat , jól éreztem magam :)) Mielőbb vissza varlak :P

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Könnyen, gyorsan sikerült, még úgy is, hogy épp külföldről kerestem meg. Az oldalon írtam neki levelet, hogy milyen telefonszamról fogom keresni, illetve, ha nem tudja épp felvenni csörögjön vissza.
  Pontosan így is történt. hívtam, kb félóra múlva vissza csörgött és kb 3 perc alatt meg is volt beszélve a másnapi randi.
 • Megközelítés:

  Nekem 5 perc sétára van, így igazán könnyű dolgom volt, az Örs vezér terétől trolival kb 3-4 megalló, autóval gps oda visz, parkolóhely bőven akad ezen a részen, és ingyenes.
 • Helyszín:

  Kivülről Átlagos 4emeletes panel házikó, a bejutás könnyen gyorsan ment, pár lépcsővel kell megküzdeni, a menyországig.
  A lakás csodálatosan fel van újítva belül, tágas mindennel felszerelt fürdőszoba, rengeteg féle tusfürdő, mindenhol tisztaság, a hálószobát egyértelműen a hatalmas francia ágy uralja. a komódon szép kis díszítések, hangulat világitáshoz kialakítva, háttérben halk zene.
 • Lány külseje:

  Szerelem első látásra, bár a képeken ki van takarva sajnos a pofija, igy mindig kicsit lutri, hogy hová is érekezel, és néha mást képzel el az ember mint ami végül fogadja, de vannak esetek mikor ez is csak pozitív csalodás lesz. mint most. kicsit meg is szeppentem az ajtóban.
  Csodaszép a leányzó. Tenyérbe alig férő, igazi markolni, csókolni való cicik, nagy holdudvarral, hosszú combok, mint egy szinkron úszóé, a popsiját meglátva, pedig majdnem azonnal elélveztem.
  Azok a szemek, miközben lovagolt rajtam és felnézve csillognak vissza rám!
 • Action:

  A fürdőből visszatérve egyszál semmiben, a maga tökéletes valójában várt rám az ágy mellett. Eldobtam a törülküzőt, átöleltük egymást, és elkezdtem simogatni, felfedezni a testét, alig tértem magamhoz, kértem, hogy még gyönyörködhessek benne, mielőtt eldőlünk vízszintesbe. Végig akartam simogatni mindenét, miközben csókolózunk.
  Mikor ezzel megvoltam, hanyat vágódtunk az ágyban, ahol a számmal is elkezdtem délre haladni a domborműveken keresztül, a dombokig, majd végig le a lábujjaiig.
  Kértem, ha benne van, akkor én kezdeném a felfedezését, nehogy egyből vége legyen a randinak, úgyhogy a déli dombok fele vettem irányt, és kezdtem francia órába, amit látszólag élvezett, kicsit be is segített finom enyhe csípő mozdulatokkal irányítva a manővereket, bár egy idő után már csak próbáltam tartani a tempót. Hálás sóhajokkal és mosolyogva élvezett el, hogy aztán helyet cserélve, ő kezdjen akcióba.
  Az akkor már ágaskodó vitorla rúdhoz közelített csodálatos ajkaival, de kértem, hogy legyen lassú és ne végezzen ki azonnal. Mellettem félig térden, gyönyörű alakját csodálhattam, de nyelve elvesztette eredeti funkcióját, és propellerré változott, ami a gyönyörök tengerén segíti az árbócot a mennyek szigete felé.
  Gyorsan kértem is védő felszerelést, és átváltottunk a tengeri sportokról egy másik nemes játékba, így a lovas sportok világába merészkedtünk, hogy láthassam és érezhessem is egyszerre Tia minden csodáját.
  Nagyon finoman lassan léptetett, mikor ügetésbe váltott és felnézve találkozott a tekintetünk, szóltam, hogy tekintsünk el a vágtától, és inkább próbáljunk ki egy másik állatos figurát, amit jobban szeret. Előre jelezte, hogy kutyusba nagyon gyorsan ki fog végezni, ha nem vigyázok, úgyhogy nagyon óvatosan játszottunk csak pár percig, amikor is éreztem, hogy nem viccelt!!
  Mivel szerettem volna, hogy az ajkai végezzenek ki, kértem hogy forduljunk vissza 69-be, és megadom magam a túlerővel szemben.
  Iszonyat mit kaptam utána, azt hittem a lelkem sem fog megmaradni, nem is értem, hogy bírtam neki még ezek után is percekig ellenállni, de kitartó küzdelemmel fölényesen győzedelmeskedett felettem, amíg én próbáltam betelni a látvánnyal amit a 69es hihetetlen pozíció nyújtott.
  Megvárta amíg lenyugszom, utána pedig közösen a fürdőben kicsit megtisztálkodtunk, így egy percre se kellett lemondanom, a látványról, és a bőrének érintéséről.
  Az időm végesen fogyott, igazából a végén már csak beszélgettünk, nagyon közvetlen, igazi barátnős, szomszéd lányos, mintha 100 éve ismerne, csak rég talalákoztunk volna, úgy mesélt egy közös témáról, ahol már mindketten jártunk (utazásokról).
  Mikor véletlen, felnéztem az órára és kb pont, de lehet pár perccel túl is léptem a keretem, tudván a dolgom, azonnal haptákba vágtam magam, és elköszöntem álmaim nőjétől. (rettenetesen régóta szemeztem vele, csak eddig valahogy sose jutottam el odáig, hogy hozzá látogassak.)
  Az ajtóban még kaptam néhány kis csókot búcsuzóul, majd kisétáltam vissza a kegyetlen valóságba. :)
 • Elszámolás:

  Elején, a telefonon megbeszélt csokor, csokoládéval megbolondítva a komódra.
 • Összkép:

  Mikor mehetek vissza?
  Csodálatos élmény volt, mind a találkozó, mind a szex, és a végén a beszélgetés is, hogy ilyen jót lehet vele csacsogni. Nagyon nagy örömmel megyek vissza mielőbb.
Happy Massage