• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    elsőre felvette, nem sokkal utána már mehettem is
  • Megközelítés:

    kocsival mentem könnyedén találtam parkolóhelyet, ami fizetős a környéken, bár jelentéktelen díja van.
  • Helyszín:

    szép rendezett új építésű lakás, igényes bútorokkal berendezve, patika rend. Azt mondta, hogy távozásom után takarítani fog, Isten tudja, hogy mit... :)
  • Lány külseje:

    a képek nem hazudnak, azt kapod amit látsz rajtuk.
  • Action:

    Fürdés után pár percet várnom kellett, hogy ő is elkészüljön, de mondhatom megérte a várakozást...:) először megkérdezte, hogy mennyire vagyok üvöltözős típus, mivel meleg volt a szobában... ez túlzottan nem jellemző rám, így ablakot nyitottunk, majd kezdődött az action.
    Először csókolózás amiben 10/10 igazi szenvedélyes barátnős hozzáállás, majd kényeztettem egy kicsit, nem éreztem, hogy túlzottan lázba hoztam volna, bár azt mondta, hogy elment, szerintem ebben volt egy kis ferdítés :D de áttértünk arra a részre amiben biztosan nincs ferdítés, Ramóna olyan beleéléssel szopott le, hogy ilyet nem igazán tapasztaltam még, folyamatosan csak a farkamra fókuszált, mintha elbűvölte volna, igazán élveztem bánásmódját, öröm volt nézni :D nyalogatta, szopta keményen, gyengéden a kezeivel is valami olyan technikát alkalmazott amit még sosem tapasztaltam, kurvajó volt. Közben megjegyezte, hogy szeret szopni amit egyébként le sem tagadhatna:D magamhoz képest meglepően sokáig bírtam, bár ebben volt egy kis csel :D élvezni szájba nem lehet, bár különösebben nem zavart, asszem a testére irányította utódaimat, bár nem igazán figyeltem...:D

    Ezután beszélgettünk, majd finoman célzott rá, hogy reméli nem vagyok ilyen fiatalon egylövetű, így elkezdett ismét mennyei munkálkodásába, amit élveztem addig, amíg biztonságban éreztem magam, de le kellett állítanom, mert elmentem volna megint, és szerettem volna kipróbálni előzetesen szűknek titulált punciját. Hátulról akarta, de én inkább szemből vágytam rá, így missziben kezdtük, mellesleg hozzátette, hogy "szuper így legalább látni foglak", ami szerintem igaz volt és jól is esett. A kezdésből végzés is lett...:D eléggé beindult amikor elkezdtem enyhén szorítani a nyakát, és ez annyira felizgatott, hogy nem lett vissza út :D közben voltak csókok, húzott is magához, abszolút barátnőfeeling :) a végén azt mondta, hogy régen volt már valakivel 2:2, szerintem ez nem volt igaz, de a szexet ő is élvezte az biztos.
  • Elszámolás:

    telefonon megbeszélt nem változott, érték arányban tökéletes
  • Összkép:

    csak ajánlani tudom, lehet vissza is térek, ha időm és pénztárcám engedi
Happy Massage