• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia nagyon édes vagy, hogy máris szavakba öntötted a találkánkat, nagyon örülök, hogy nem csak szerintem volt csodás az eltöltött idő, már most várom a következőt. Köszönöm a szép szavakat :) millió csók :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Kértem másnap még pontosítsunk, említette, hogy nem lesz elérhető, de ha sms-t írok, arra reagál. Végül később hívtam, felvette, értelmesen, készségesen egyeztettünk. Könnyen és kedvesen.
  • Megközelítés:

    Metrótól és Váci úttól 3 perc séta. Mindig van parkoló is, fizetős is, free is, hétvégén asszem ingyenes.
  • Helyszín:

    Egyedül rendel a lakásban, kicsi és remek kecó. Nagy ágy (aminek a rugói nem barátságosak), mellette egész falon tükör, fürdő, konyha. Minden rendben.
  • Lány külseje:

    Pont a zsánerem, és egy az egyben a fotókat tükrözi. Mint az ezeregy éjszaka meséjéből a hercegnő. Csodás, hosszú haj, a legszebb nőies alkat, helyes kis cickók, gyönyörű a lány. Babydollban fogadott, tetszett, na.
  • Action:

    Az elejétől kezdve nagyon jól volt jelen Jázmin hercegnő. Közeledett, simogatott, kérdezett - nem tolakodón, pont úgy, ahogy jól esik. Felajánlotta, hogy segít levetkőznöm, ennek nagyon örültem. :) Fürdő után lehevertünk az ágyra és csókcsata, gépészkedés a kezekkel, simogatás, ilyesmi. Megkérdeztem, mivel tudok neki örömet okozni - elmondta és megkérdezte, nekem mi a tuti.

    Majd hanyatt lökött kvázi, és elkezdett játszani a hangszeremen - mesteri módon. Én közben moziztam a tükörben a fenekét, és szintén nagyon örültem. A látványnak is és a fizikának is. Én az ilyen barátnősebb vonalat kedvelem, ezt nagyon jól érezte, néha csak úgy odaheveredett mellém, adott egy puszit, majd folytatta, és így haladtunk.

    Simogattam az ikreket, csókoltam a száját, és simogattam, aminek örült. Megjegyeztem, hogy elég erősen érzem a kémiát - részemről meg vagyok győzve, mire mondta, hogy ő is hasonlóan érez. (mind ezt akarjuk hallani). Bekéredzkedtem a combok közé és a nyelvemmel igyekeztem a kémiára erősíteni - aminek szintén láthatóan és hallhatóan örült. Miután egyre hevesebb tempót diktálva eljutottunk Bagdadba, mondta, hogy ilyenkor imádja a munkáját (ezt akarjuk hallani, mind).

    Gumit húzott (a szájával) és missziben kezdtük volna a hosszú menetet, de csúfosan kudarcot vallottam - mint egy kezdő tini, néhány lökés volt az első menet - egyszerűen sok volt nekem ez a lány.
    Annyira az esetem, és annyira jó volt látni (és elhinni), hogy én is neki, hogy a NAGYON őszintének tűnő nyögései, hullámzása alattam, a látvány, vagy nem tudom mi... talán 3 perc volt, vagy talán 2? Nem tudom. Mondtam neki, hogy itt baj lesz, ha ezt így folytatja - mire ő: egyrészt nem baj, másrészt szeretnék második menetet is. Gondoltam: csak a te kedvedért. És dirr, a gumiba.

    Vigyorogtunk a tinédzser esetlenségemen, de hát evvan. Mellém heveredett és beszélgettünk - pont, mint a csajoddal. Mármint az én csajommal.

    Néha utalt rá, hogy kutyusban ki akar próbálni mindenképpen, ne felejtsük majd el. Gondoltam, na jó.. de csak a kedvedért. Némi csókok és ez-az után gumi fel, majd feltérdelt doggyba, de úgy, hogy ő is lássa a tükröt. :) És végigmozizta, ahogy hátulról döngetem - immár kicsit tovább. :) A rugók ekkor mondták alattunk, hogy ők azért nem repülőszőnyeg, így az egyik lábammal átléptem Jázmin csípője fölött, két kézre fogtam ezt a szép lányt, és kicsit felülről, kicsit hátulról tettem a kedvére / kedvemre - viszonylag keményen.

    Hogy ő eljutott-e Bagdadba megint, azt nem tudom - én igen. Hangosan pihegve dőlt mellém a végén, hogy "ezt kár lett volna kihagyni".
  • Elszámolás:

    Telefonban említette, egy szót nem ejtettünk róla, az akció végén tettem egy gyertya alá - rá sem nézett.
  • Összkép:

    Nehéz a helyzetem, ha őszinte akarok lenni. Volt az oldalon egy nagy kedvencem, aki nem rég visszavonult - és az utódját keresem egy ideje. Ez így nem hangzik szépen, de hát ez van.

    Úgy tűnik, megtaláltam - és ha még egy picit csiszolunk a dolgon, akkor jobb lesz, mint amilyen jó az volt (pedig elhihetitek - nagyon ott volt). Csodás lány, jó beszélgetés, csodás test, szép bőr, szép haj, odaadó, természetesség. A külseje mellé hihetetlen kisugárzás, jó természet, őszinte és okos kérdések és válaszok, nagyon jó beleérző, pszichológiai képesség. Talán egy picit nem tudja magáról, mennyire vadító, és nem 100%on használja az erejét, hanem még csak 85, de nem is baj. Az én koromban már vigyázni kell... :))

    Szóval vigyázzatok rá, NAGYON ritka az oldalon ez az élmény.
Happy Massage