• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Kedves NO-KECMEC! :)
    Köszönöm szépen a beszámolót és köszönöm az őszinte szavaid ! Koszonom hogy így ha csak képletesen is de megajandekoztal a felejthetetlen címmel!
    A történések leírása igen precízen pontosan úgy történt , hogy ahogy olvastam újra megelevenedtek újra előttem is a kép sorok az erkezesed pillanatától a távozásig!
    Köszönöm hogy kiemelted és hangsúlyt fektettél a környezet leírására ! Igen nálam valóban egy diszkrét hangulatos kis kucko várja az oda bekéredzkedőt!
    Örülök hogy megtiszteltél , nagyon kedves vendéget ismerhettem meg és persze bármikor vissza várlak ! Szeretem a bujos érzéki gyengéd vendéget ! Köszönöm hogy Te ilyen vagy ! Millio Puszika!
    Szöszke

  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetben lett megbeszélve mit szeretnék a lehetőségek közül, mennyi időt maradnék és a kéréseimhez igazított csokor mértéke, még a telefonhívás időpontját is tudtuk egyeztetni. A megbeszélt időben elsőre felvette a telefont. Mivel mindent megbeszéltünk az üzeneteinkben, ez már csak olyan ismerkedős megbeszélés volt. Nagyon kellemes csicsergő hangja van , ami fokozza a vágyat a látogatáshoz! VTR megerősítés és kész is voltunk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a GPS ismerte a pontos címet. Kedvesünk tájékoztatott róla, hogy a parkolás nehézkes, ezért javasolta a kb 150 méterre lévő parkolóházat. Érdemes megfogadni a tanácsot mert ott van hely és így gyorsan tudsz parkolni.
    Fizetés kicsit trükkös! Ne autóval indulj a kijárat felé, hanem gyalog. Mikor a sorompóhoz érsz fordulj jobbra és megint jobbra, le a lápcsőn és ott az automata. A vissza útra sajnos nem emlékszek, kérlek figyeld merről jöttél! :-) Bkk-val könnyen megközelíthető, bicikli elhelyezésére most teljesen elfelejtettem lehetőséget keresni. :-(
  • Helyszín:

    Nagyon kellemes, otthonos környezetbe érkeztem, rögtön látszik, hogy figyelve van a tisztaságra!
    A fürdőben kád, mindennel felszerelve ami a tisztálkodásodhoz szükséges.
    A szobában ágy a masszázshoz, és sok gyertya biztosítja a hangulatvilágítást és az erotikus hangulatot.
    Nekem már ez a gyertyafényes megvilágítás ütötte a magas fokot az elkövetkezendő programhoz.
    Székre tudod pakolni a ruhád.
  • Lány külseje:

    Már nézegettem egy ideje Szöszike fotóit, nekem olyan érzésem volt mint ha nem is egy lány szerepelne rajtuk. Nagyon izgalmasnak találtam ezt a változatosságot, direkt nem kérdeztem rá melyik fotót nézzem a randinkhoz. Izgalmas élmény volt mikor kilépett az ajtó mögül!
    Úgy éreztem mint akit tarkón vertek, mert ott volt Barby baba a valóságban, szexi Baby dollba csomagolva!
    Kellemesen szép arca van, szép szemekkel és ahogy a pilláit rebegtetni tuja, attól még most is kész vagyok!
    Törékeny alkata és a magassarkú cipőben való járásával, azonnal meg lett minden a tökéletes külsőhöz!
    Gondolom nem lep meg senkit, hogy Szöszike, szőke! :-)
  • Erotikus masszázs:

    Törcsiben jöttem a fürdőből és ez rögtön el lett kérve tőlem, mondván erre már semmi szükség.
    Emlékezett rá, hogy mit kértem és mondta feküdjek rögtön a hátamra, persze rossz irányba feküdtem és javasolta feküdjek a fejemmel a másik irányba, a párnák felé. Rögtön beláttam az úgy tényleg kényelmesebb. :-)
    A megbeszéltek alapján ez nem egy klasszikus, normál masszázs volt!
    Erotikával fűszerezett lágy simogatások, csúszkával és a szerszám fenékhez és puncihoz dörzsöléssel kedveskedett nekem szépségünk. Ebben a nem mindennapi élvezetben kétszer is részem volt.
    Először a felvezető szakaszban, másodjára a két kényeztetésem között.
    Az elsőnél igen élénken figyeltem a történéseket és mindet látni akartam a rendkívül izgató látványból.
    Másodjára csak átadtam magam az élvezetnek és ernyedten feküdtem, tűrve ezt a pompás érzést.
    Ez annyira jól sikerült, hogy majdnem belealudtam a lazító simogatásaiba.
    Esküszöm lett volna kedvem szundizni egyet ilyen cirógatások közepette.:-)
    Szerencsére kedvesünk beszédes teremtés, így ébren tartott és meg tudom írni a beszit is. :-)
    Csodálatos csúszkája van, előtte olajjal lekezeli a felületeket és átadja magát neked.
    Nagyon tudtam élvezni a csodásan formás keblei között lenni és ahogy a szép testével csúszkál rajtad, minden kellemes részt alaposan odadörzsölve hozzád. Annyira érzi mit szeretnél, mintha te dörgölődznél hozzá, így vezet fel a kényeztetéshez.
  • Levezetés:

    A kényeztetés egy kézi felvezetéssel kezdődött, alaposan megsimogatva az érzékeny részeket. A számhoz közelített és igazi csókokat kaptam. Egyáltalán nem odavetett csókok voltak ezek, hanem hosszan elnyújtott, barátnős feelingel bőven átitatott igazi csókolózás volt ez! Lefelé haladva megpuszilgatta a mellbimbóimat, és óvatosan meg is harapdálta, igen kellemes érzéssel eltöltve engem. Megérkezett kecmeckéhez, puszi a tojásokra és a szájába vesz, ez egy nagyon HÚÚÚ élmény! Látni a szép arcát és ahogy eltűnsz a szájában az fergeteges érzés. Igen lágy franciája van és érzed nem siet túlesni a történéseken, érzed most te vagy a vendég és a kényeztetésed a lényeg, nem sietünk sehová, csak élvezd a történéseket.
    Én elhittem és ezt tettem, élveztem minden pillanatot. Közben simogattam a ciciket és a testének minden részét amit elértem a kezeimmel.
    Hosszas kényeztetésem után, a megbeszéltek szerint a szájába érkeztem és nem enged el ez a drágaság, megvárja amíg kiremeged magad.
    A maradék valahol eltűnhetett mert egyből beszélt hozzám kedvesünk, és egy kellemes incselkedős tisztogatás következett.

    Én is szerettem volna kényeztetni őt, a magam örömére és talán az övére is.
    Engedélyt kérek a nyalakodásra és zöld jelzést kapok.
    igen kellemes érzés befeküdni egy szép hölgy combjai közé és megszemlélni a punciját, ami igen kívánatos nyílással rendelkezik. Combokat és a köldököt átpuszilgatva közeledek, egy rövid nyalintás és ízlelés után konstatálom, hogy ez ráadásul igen selymes és zamatos is. :-) Nyalom azt a selymes puncit és közben rájövök ehhez a lányhoz kevés a két kéz! Markolásznám a kebleit, a fenekét és simogatnám a combjait, de mivel csak két kezem van így kapkodok össze vissza. :-) Szöszike megfeszül, elernyed és némileg remeg. Én a combjára hajtom a fejem úgy, hogy tudjam puszilgatni is a lágyabb részeknél.

    Ismét a hátamon fekszek és ez a kedves teremtés próbál kényeztetni, csókjaival, csúszkájával és nálam nem történik semmi. :-( Már azt hittem meg kell kérnem, hogy hagyjuk a második lehetőséget, és csak bújjon hozzám, de a szájába vesz és nem érzem a keményedésem, de kedvesünk nem adja fel és addig dolgozik rajtam, hogy csak a mennyországba röpít megint! Ez ismét egy NFVSZ volt és megint rögtön tudott beszélni. Letakarítgatott és hozzám bújt édes csókjai közepette.
    Sajnos már csak tíz percem volt, így kértem a tusolási lehetőséget.
    Kicsit nevetett azon, hogy én ilyen óranézegetős típus vagyok, mert mások inkább ráhúznának.
  • Elszámolás:

    Van bővebb infója! Nekem nagyon megérte, és a végén lett rendezve, némi toldással mert nekem nagyon megérte:-)
  • Összkép:

    Alkalmazkodik minden igényedhez, már az elején kérdezte zavar-e engem, hogy ő egy beszédes teremtés, mert tud ő csendes is lenni. Én élvezettel hallgattam minden szavát, és nagyon élveztem az áldásos tevékenységét!
    A besorolásom ne tévesszen meg senkit, simán adtam volna a felejthetetlent, csak akkor egy nagy kedvencem esett volna vissza! Én biztosan próbálkozok még időpontot kérni, remélem kérésem meghallgattatik! :-)
Happy Massage