• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Kedves Eugen!

    Köszönöm neked ezt a csodás beszit, a kedvességet és törődést. Nagyon informatív, olvasmányos és minden fontos részletre kiterjedő írás lett.
    Imádom minden egyes sorát!:)

    Még a "vigyázzunk rá" sorát is! Vártam, hogy kapni fogsz ezért a fejedre, de nem így lett, örülök nagyon. Nekem nagyon jól esett ez a mondat és tudom, hogy nem közhelyesen írtad le, hanem őszinte szívből és én értem, mire gondoltál, milliószor csókollak érte!:*

    Nagyon nevettem azon, hogy nem adtad fel a keresést és még a Google-t is bevetetted! :D
    Ezek szerint tényleg mély nyomot hagytam benned annak idején. De nyugi, te is bennem! Mikor telón beszéltünk még nem tudtam ki vagy, de ahogy beléptél az ajtómon, egyből képbe kerültem. Miután elmentél mondta is barátnőm, hogy le sem tagadhattam volna, mennyire örültem neked! Ugyanis a függöny mögött ülve is hallotta a hangomon :)

    Örülök, hogy ennyire jól érezted magad velem most is, ahogy évekkel ezelőtt. Igyekeztem, hogy ugyanolyan élményben tudjalak részesíteni és ne okozzak csalódást neked ;)

    Várlak vissza legközelebb is szeretettel!

    Sok csók addig is:

    Wanda Gold

    U.i.: Nyugodj meg, egy ideig még itt leszek és boldogítalak titeket ;) ❤

  • Egyeztetés:

    Bővebb infót kértem (amiben szerepelt az ajándéka és az egyetlen extrájának feltétele és ráadás ajándéka), majd chaten időpontot egyeztettünk. Rugalmas volt: minden szájhúzás és alkudozás nélkül fél órával meghosszabbította a profilján látható rendelési idejét, hogy egy órát élvezhessem a társaságát. Rendelőjének helyét házszám pontossággal megadta, útvonalat és buszt is javasolt. Chaten értelmes időn belül válaszol, telefonálnom nem kellett.
  • Megközelítés:

    A térkép nem csal, időpont-egyeztetés után házszám pontossággal megadta a címet.
    Forgalmas közlekedési csomópont, a buszok és villamosok szinte a ház előtt állnak meg. Parkolóhelyet nem láttam, valószínűsítem, hogy a környékbeli mellékutcákban akad egy-két szabad hely.
    Óra perckor a kapuból felhívtam - ez volt az első és egyetlen szükséges telefonhívás -: kedves hang válaszolt, a megadott kaputelefonon csengettem és beengedett, majd megkaptam az emelet és az ajtó számát (van lift).
  • Helyszín:

    Nagyon boldog lennék, ha ilyen szép, új(szerű?), ízlésesen berendezett, és tiszta pesti lakásom lenne - főleg ha Wanda is benne lenne. :-) Wanda állítja, hogy tisztaságmániás és naponta takarít: ezt minden jel megerősíti.
    Bevallottan van "gardedámja": a barátnője vigyáz rá (a nappali elfüggönyözött része és a mögötte égő lámpa is árulkodó). Másik vendégre utaló nyomok nem voltak, és Wanda mondta is, hogy nem kell aggódnom, hogy belefutok valakibe.
    A fürdőszobában kád, féltucatnál több tusfürdő, háromféle flakonos dezodor, szájvíz és eldobható pohár várja a vendéget.
    A szentélyben kényelmes franciaágy van.
  • Lány külseje:

    A képeken megcsodálható lány fogadott: alacsonyabb lány, aranyos arccal, élénk és csillogó mélybarna szemekkel, majdnem fenékig érő fekete hajjal, szája felett, orrában, köldökében egy-egy piercinggel, nem túlzottan hosszú és festett körmökkel.
    Hogyan fogalmazzak tapintatosan, de a többi leendő vendége számára is őszintén? Igen, Wanda husi lány, husissága még éppen arányos, ennek minden előnyével és hátrányával. Hatalmas melleinek bimbóudvara nagy, és van méretükkel együtt járó némi természetes lógásuk, ahogy a képein meg is mutatja. Bátran átölelhető lány, csinos popsival és hatalmas mellekkel.
    Tetoválásai vannak - ahogy az adatlapján megadta -, még ha egyik képén se látszanak.
    Az adatlapján írja, hogy dohányzik: szerencsére ha nem írja, erre soha sem jövök rá, abszolút nem érezni.
    Topban és bugyiban fogadott. Az összhatás nem volt pornós-kurvás, hanem mintha a csinos szomszédlányhoz ugrottam volna át.
  • Action:

    Prológus: négy éve voltam először Wanda vendége. Kicsit lelkiismeret-furdalásom is volt, hogy teljesítményét nem ismertem el beszámolóval akkor. Sajnos még az újrázás előtt eltűnt az oldalról. Tudtam róla, hogy tervei között nem szerepelt a korai pályaelhagyás, így néha tettem egy kísérletet a Google-val. (Ez azért elég árulkodó, hogy mennyire maradandó volt az élmény.) Míg két hete az oldalon nézelődve-kiruccanásom tervezve teljesen véletlenül nagyon hasonló képekre és adatlapra nem bukkantam…

    Mielőtt kopogtathattam volna, az ajtó kinyílt, mögé bújva fekete topban és bugyiban Wanda fogadott csókkal. Ne legyen félreértés: nem puszival, nem szájrapuszival, csókkal. Kabát fogasra, ajándék csoki Wandának, majd beszélgetve beballagtunk a szentélyébe. Beszélgettünk, innivalóval - széles a választék! -, majd levetkőzésem után friss törülközővel kínált, és átvezetett a fürdőszobába.
    Felfrissülésem után irány a szentély, ahonnan még kiszalad egy hajgumiért, majd visszatért, megállt az ágy előtt, és szemében pajkossággal, arcán mosollyal, izgatóan lassan lekerült a top, a melltartó, majd a bugyi, és Éva-kosztümben mellém feküdt.
    Csókok, egyre bátrabb és mélyebb csókok, simogatás. Megkértem, hogy franciázzon: párnán felültem, hogy közben gyönyörködhessek benne, négykézlábra állt, "bemelegített", majd kezezés-mentesen, de annál mélytorkosabban kényeztetett a szájával. Élveztem a nem pornós-kurvás, hanem barátnősen kényeztető franciáját. Majd gumit kértem, megkérdezte a kedvenc pózomat, én pedig visszakérdeztem az övét: kutyusban folytattuk. Aktív volt, közben fejét az ágyra hajtva a párnák közé fúrta, mintha a saját hangoskodásától és a kíváncsi szomszédoktól félne (nem hangoskodós típus). Így ért az első orgazmus.
    Gumi le, farkincámat megtörölte, dumcsi - nem sokáig, hamar kezdeményezett. Gumi fel, misszionárius pózban folytattuk: egyszer csak észrevettem, hogy párnát szorít az arcára. "Teljesen kész vagyok" - én pedig örültem, hogy az ő öröme sem maradt el (habár ez mindig a lányok titka marad…). Gumi le, fincsi franciás folytatást-befejezést kértem. Magömlés közben sem hagyta abba a franciázást: élvezetes kínjaimat élvezte a kis szadista… :-) Cseppjeim feltűnés nélkül eltüntette.
    Mellém heveredett átölelve engem, láttam az órán, hogy TP nincs: igenis ott fogott öt-tíz percre, amíg úgy nem gondolta, hogy lehűltem biztonságosan utazó mértékre - ez nem a búcsúzuhany feladata volt.
    Végül úgy gondoltam, úriemberhez méltatlan visszaélni a vendégszeretetével, így kikísértettem magam, és elköszöntünk.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban pontosan megadja az ajándékának mértékét: az általam kitapasztalt négy évvel ezelőtti pesti átlaggal egyenlő egy óra kényeztetésért - nagyon mértékletes. Az előszobában kérés nélkül előre odaadtam, ahogy szoktam: a csokoládéval együtt, feltűnés nélkül a csokoládé alá szorítva a borítékot. Egy árva szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Wanda egyike az oldal rejtett tehetségeinek, és ez négy éve is így volt. Nem harsány: vérprofizmusa észrevétlen, akár a jó pincér vagy a jó házasság. Ami marad, az egy emlékezetes szomszédlányos-barátnős élmény - amihez emberileg is hozzáteszi azt az pluszt, hogy tényleg maradandó legyen. Számára a vendég szent és sérthetetlen - számunkra pedig ő legyen az: vigyázzunk rá. :-)
Happy Massage