• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Már nem először jártam a hölgynél, ezért nem lepett meg, hogy a telefont egy férfi, Zsolti kezeli. A találkozó előtt kb. egy héttel hívtam a számot. Zsolti készségesen és udvariasan fogadta a hívást és tisztáztuk a részleteket. A találka napján, kb. az előtt egy órával megerősítettem az érkezésemet.
  • Megközelítés:

    A hölgy Veszprém egy jól megközelíthető lakótelepén fogadja vendégeit. Nagyon könnyen megközelíthető egy főútról. A helyszínen a célpontnak számító ház körül jól lehet személygépkocsival parkolni.
  • Helyszín:

    A helyszínül használt lakás egy 60-70-es években épült, néhány emeletes, nemrégiben felújított házban található. A ház és a lakás diszkréten megközelíthető. A lakásban Tiffany egyedül fogadott. A nagyszobában egy nagy franciaágy szolgálta kényelmünket. A lakás egyébként szépen berendezett, a találkozás céljának jól megfelel. A fürdő eléggé szocreál, de tiszta és fürdősamponnal valamint szájvízzel megfelelőképpen ellátott.
  • Lány külseje:

    Tiffany egy csinos és vidám, a 20-as évei végén vagy a 30-as évei elején járó szolgáltató. Középmagas termetű, szép mellekkel, kemény és kerek popsival. Alakján kívül társalgása is kellemes, bár kis beszédhibával rendelkezik.
  • Action:

    Miután a lakásba léptem Tiffany nagyon kedvesen, egy fürdőköpenyben ismerősként fogadott. Kis beszélgetést követően kaptam egy nagyméretű, tiszta és puhára vasalt törölközőt. Beléptem a fürdőszobába, ahol a megfelelő higiéniához szükséges előkészületeket megtettem. Visszaérkezve a szobába Tiffany egy bordó színű bugyiban és ahhoz illő melltartóban fogadott. A melltartót és a bugyit hamar levarázsoltam, majd intenzív, nyelves csókolózásba kezdtünk. Tiffany nagyon jól csókol, kellő ajak és nyelvhasználattal. Nemsokára ezt követően végigcsókoltam az egész testét, majd elkalandoztam a csodás puncijához, ahol először gyengéden, majd egyre intenzívebb nyalásban részesítettem. Viszonylag rövid időn belül Tiffany egy hatalmasat élvezett, amely alkalmával arcának pírját és mimikáját nagyon gyönyörűnek láttam. Előző találkozónkból tudtam, hogy a hölgy sorozatos orgazmusra képes. Talán ez is motivált arra, hogy többedszerre meglátogassam. Kis pihenő után ezért kértem arra, hogy üljön a számra és aktív mozdulatokkal még egyszer nyalassa ki a punciját. Tiffany ezt megtette.
    Oriási energiával mozogva fölöttem ismételten hatalmas orgazmusban tört ki. Ugyancsak egy kis pihenő következett ez után. Majd megkértem a hölgyet, hogy kezdjen el franciázni az ezredesen. Intenzív szopásba kezdett, nagyon tehetséges ebben a műfajban. Nem akartam még a csúcsra jutni, ezért kértem, hogy most análisan kényeztessen nyelvvel. Tiffany intenzív popsinyalásba kezdett, megfelelő mennyiségű nyállal sikositva, hosszabb ideig, kellő mélységben benyalva nagyon kélyes popóizgatásban részesített.
    Gyors fordulás után 69-es pozíciót vettünk fel. Tiffani a franciázást most már az ezredesen végezte, közben én nyaltam csodálatos punciját. Nemsokára így lett végem. Amiért kellő mértékben kimerültem, további akcióra már nem maradt energiám. Így rövid beszélgetést követően újra a fürdőszobába távoztam. Tisztálkodás és öltözködés után érzékeny búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az akció után egy borítékban adtam Tiffaninak. A rózsaszálak mennyisége megfelelt a budapesti átlagnak. A nyelves popókényeztetésért azonban extra rózsaszálakat ajándékoztam.
  • Összkép:

    Tiffany egy nagyon belevaló hölgy. Nagyon ügyes és odaadó szexpartnernek bizonyult. Nem kényeskedő, ha kell minden, de még vállalható kérést teljesít. Nagyon jól éreztem magamat vele. Remélem, hogy számára is kellemes volt a közös időtöltés.
Happy Massage