• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap délután egyeztettem a barátnőjével. Elsőre felvette és mindent meg tudtunk beszélni, választ kaptam azokra a még nyitott kérdésekre, amik alapján eldől, hog meglátogatom-e a hirdető hölgyet. Itt “match” volt, mert összejött a találkozó.
  • Megközelítés:

    Moszkva térhez közel található az utca. Sajnos a parkolás nagyon nagy kihívás és fizetős is. Bkv sem sokkal jobb, mert a Mammut, mint viszonylag közeli referencia pont is kb 200m. A GPS odatalál, a házszámot is könnyű azonosítani.
  • Helyszín:

    Teljesen rendezett és kellemes környék, a kaputelefonon beütött kód után minden adja magát, az instrukciók alapján nem lehet eltéveszteni. A lakásba belépve nem láttam hirtelen semmit, akkora a kontraszt a kinti és a benti fényviszonyok között. Pár másodperc múlva tisztult a kép és megláttam Jázmint. Bevezetett a szobába amibe nem találtam kivetni valót. Igényesen, ízlésesen berendezett masszázs szobáról van szó, pad és tatami is rendelkezésre áll, mindkét hely mellett a megfelelő szögbe állított tükrök találhatóak. A fürdő is ok, kád függönnyel, sok tusfürdő, kellemes nedvszívó törölköző.
  • Lány külseje:

    Amikor kitisztult a kép a szobába történő belépés után pillantottam meg első alkalommal Jázmint. Kifejezetten szép arcú fiatal hölgy, feszes bőre van és szép, formás popsija. Kemély, abból a fajtából, amit nem szívesen engedsz el, ha egyszer megmarkoltad. Magas és arányos a termete, mellei kisebbek, de nagyon tenyérbe mászóak. A bimbó érintésre keményedik.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után visszatérve a levezetés helyett egy felvezetés sikeredett, így maga a masszázs a második felvonás lett, de így legalább maximálisan tudtam erre a részre is koncentrálni, illetve valójában relaxálni. Ő anyaszült meztelen volt masszírozas közben. Nagyon kellemes, középerős mozdulatokkal dolgozik. Alaposan megdolgozza a két lábat külön-külön. Az Achilles inat is masszírozza, elég alaposan. A fenekem sem marad ki, nagyon jól esett az a szakasz is. A hát után következett a nyak, majd vissza a fenékre és a combokra. Szinte bealudtam annyira jól esett.
  • Levezetés:

    A fürdőből visszatérve valahogy egymáshoz simultunk és elcsattant egy-két csók. Aztán lekerült a melltartó és a bugyi, és máris meztelenek voltunk mindketten. Nem a masszázságyon, hanem a matracon folytattuk, illetve kezdtük el. Nagyon szép és formás idomai vannak, élmény volt minden egyes érintés. Kicsit én is masszíroztam, majd jelezte, hogy ő szeretne kényeztetni. Isteninfinom franciát kaptam tőle. Alig kezezett, finoman és mélyen mozgott rajtam. Nem is sokáig bírtam.
    Utána lenyugodtam, majd folytatódott a masszázs program...
  • Elszámolás:

    Az új átlag, utólag. Pontosan annyi volt, mint amennyit a telefonban mondott, nem volt semmi meglepetés
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órát töltöttem egy igen csinos és kedves, ráadásul ügyes lánnyal. A masszázs és az erotikus rész is hibátlan volt. Vidáman és elégedetten távoztam
Happy Massage