• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Koszonom az egyutt toltott idot draga:) puszillak

  • Egyeztetés:

    Aktívan használja az oldal funkcióit, lehet tudni mikor elérhető és mikor van telefon közelben. Nem túl frekventált időpontban is villogott a zöld lámpa ezért hívtam is, fel is vette egyből. Tudtunk is időpontot egyeztetni. Sok kérdésemre nem kellett válaszolnia, elolvastam mindent az oldalán.
  • Megközelítés:

    Frekventált belvárosi helyen található a tetthely. BKV-val könnyen megközelíthető, a villamos és a földalatti a közelben tesz le, pár percet kell sétálni. A címet könnyű beazonosítani.
  • Helyszín:

    Egy régi, de jól állapotú bérházban található fogadóhelység. Egy szépen felújított, stílusos lakásban fogadott Vivienn. Nagy tágas lakásban kínált hellyel. Egy kiskutya és tagja volt a fogadóbizottságnak. ;) Nem zavart sokáig, végig mért és le is lépett. A fürdő is csilli-villi, a szobához hasonlóan nagyon modern stílusban lett felújítva. Tusfürdő akad bőven. Egy kinyitott nagy méretű kanapén zajlik az akció.
  • Lány külseje:

    A hirdetésnek megfelel a valóság. Egy fekete köntös és body kombóban fogadott. A szetthez kedves arc és mosoly is társult. Nőiesen domborodik mindenhol, van mit fogni rajta. ;) És ami kézzel fogható volt az mint igazi volt. ;)
  • Action:

    Elmentem fürödni, mire visszatértem már ő is meztelen volt és az agyán heverve várt rám. A nagyobb programban maradtunk, ennek fényében indultam meg felé a nagy méretű szobán át. Leheveredtem, mellé. Ekkor mosolyogva közölte, hogy valójában szégyenlős. ;) Én ezt nem hittem el neki, és mint később kiderül nem alaptanul kételkedtem. Rövid, de rendes csókváltás után fölém került és egyből a naturális akció tért. Egy pontra fókuszálva folyamatosan tartotta a szemkontaktust. Kellően lelazulva kértem, cseréljünk. Ahhoz képest, hogy szégyenlő nem ellenkezett. ;) Én nem tartottam szemkontaktust , hanem körbe fókuszáltam a fantasztikus látványon. A kölcsönös kényeztetést kölcsönösen élvezve kértem gumit. Először misziben próbálkoztam, majd kértem a kutyusba váltást. Őrjítő pózt vett fel Vivienn, és én rövid fókuszállás után akcióban lendültem. Időként megszakítottam az akció, hogy újra élvezzem a látványt. Ezekhez a pihenőkhöz remek partner volt Vivienn is, folytatta a szégyenlős pózolását. Így is lett végem. Akció után beszélgettünk és mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Előre a megbeszéltek szerint, a kért csomagnak megfelelőn. Diszkréten elhelyeztem a pulton.
  • Összkép:

    A fotók és a bemutatkozás alapján kialakult bennem egy kép. Ennek teljesen megfelelt Vivienn élőben is. Ha valaki így jár el, csalódás kizárt.
Happy Massage