• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már többször találkoztunk így Viberen keresztül vettem fel vele a kapcsolatot. Egyszerűen is ment minden, érdeklődtem nála, hogy mikor kezdi a napot és meg is egyeztünk egy délelőtti időpontban. :)
  • Megközelítés:

    Marina parti lakónegyed közvetlen közelségében várja vendégeit Noya. Nemrég költözött ide és azt gondolom egy ilyen színvonalú Nőhöz illik ez az új környezet. :)) Autóval érkeztem a helyszínre, ahol akadt szerencsére szép számmal parkolóhely, így ez sem okozott gondot. Mivel nem pesti vagyok, így a tömegközlekedésről nem sok infóm van...
  • Helyszín:

    Egy új építésű lakóházban van az új kis búvóhely :)) Portaszolgálat van, de egyáltalán nem zavaró, konkrétan mikor én bementem épp senki nem ült a pult mögött. Noyatól megkaptam telefonon az instrukciókat, lifttel közelítettem meg a lakást, ami teljesen újépítésű és modern. Tisztaság és rend mindenhol.
  • Lány külseje:

    Ezt már többször megírtam, de Noya még mindig az igazi MILF számomra. :) Dögös, csábító külső, bomba test és lehengerlő stílus. :) A második képen szereplő kis hálós ruhájában fogadott, ami szerencsére nem sokat takart a gyönyörű testéből. Az arca dögös, a mellei markolnivalók és szépen arányosak a testéhez, a popsija pedig gyönyörűen kerek.
  • Action:

    Megérkezésem után üdvözöltük egymást és egy kötetlen beszélgetésbe merültünk, kitárgyaltuk kivel mi történt legutolsó találkozásunk óta. Volt mit mesélnünk egymásnak, a szobában található franciaágyon heveredtünk egymás mellé. Körülbelül a negyed órás beszélgetés alatt folyamatosan járt a tekintetem Noya testén és már ekkor keményedtem a nadrágban...
    Így gyorsan vetkőztem, letettem a ruháimat a szobában, Noyatól kaptam egy törölközőt amit magam köré csavartam és irány a zuhany. A fürdőszoba a szobából nyílik, így Noya elkísért, megmutatott mindent, majd egy szájrapuszival búcsúzott egy rövid időre.
    A zuhany után már meztelenül várt az ágyon. Levettem magamról a törölközőt és mellé térdeltem. A testét kezdtem simogatni, majd pedig az akkor már elég kemény farkammal a mellbimbóival kezdtem játszani. Tetszett neki a dolog, és ahogy rám mosolygott tudtam, hogy mi legyen a következő lépés...
    A szájába adtam a farkam és elkezdődött az imádott francialecke... Imádom ahogy Noya csinálja, lassan, érzékien kezdi, majd vadul folytatja. Javasolta, hogy feküdjek a hátamra és úgy mozizzak, ami nem is volt ellenemre. Fordulás után felémhajolt és vadul elkezdtünk csókolózni, majd egyre haladt lejjebb az addig már kőkemény kisfőnökhöz. Ami ezután következett az maga a mennyország. Olyan pornós franciát kaptam, hogy a homlokom behorpadt... Először a golyókkal játszadozott, közbe a kezével dolgozott rajtam, majd egyszercsak teljesen eltüntette a farkam. Mélyen és bőnyállal csinálja, sőt még néha rá is köpött. Többször éreztem a torka szorítását, amivel teljesen kikészített... A szájában robbantam, de ő egy pillanatig sem lassított és szopta tovább a farkam... Remegve terültem el és nyugodtam meg, miközben Noya készségesen letakarított.
    Újfent egy kötetlen beszélgetés következett, egymás mellett az ágyon feküdve.
    Majd Noya kezdeményeztem a második kört. A melleivel szánkázott végig a mellkasomon, majd lejjebb érve a farkammal kezdett el játszani. Gyorsan meghozta a várva várt hatást és újra kemény lettem, Noya nem is habozott, újra átélhettem mélytorkos franciáját.
    Gumit varázsolt rám és missziben folytattuk. Csattogós kis dugás kerekedett ki belőle, biztatott és húzott magába a Hölgy. Megkívántam hátulról is, úgyhogy az ágy mellé álltam, Noya pedig az ágy szélén pucsított. Imádtam a látványt ahogy a puncijában járok ki-be, de ebből a szögből nagyon kívánatos az a popó is. Így egy rövid síkosítás után már a popsijába csusszantam be. Itt sem kell visszafogni az iramot, igényli a Hölgy a törödést...:)
    Éreztem, hogy lassan vége lesz a randinknak, így kértem egy franciás befejezést. Továbbra is az ágy mellett álltam, Noya pedig elém ült és újra a szájába vett. Rövid franciázás után kézbe vettem a dolgokat és elkezdtem dolgozni a kisfőnökön. Noya a nyelvével játszott közben a makommal, majd pedig nyelvét kinyújtotta és így élveztem a szájába. Kaptam egy kellemes levezető, nyugtató cumit, ami nagyon jól esett. :)
    A végén még egy gyors zuhany, öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    A randi elején tettem le a szobában lévő komódra. Mivel előzetesen egyeztettünk erről, így a randink alatt egy szó sem esett a dologról, teljesen diszkrét volt.
  • Összkép:

    Noyanal olyan minőséget kapok minden alkalommal, hogy biztosra tudom azt, hogy vele nem lőhetek mellé. Minden randink után remegő lábakkal és telivigyorral távozok, nem volt ez másképp most sem...:)
Happy Massage