• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem volt egyszerű menet, mert Misty népszerű. Csörögtem, visszahívott, és végül csak sikerült közös időpontot találni.
  • Megközelítés:

    A kerület ismert pontja az uszoda közelében. Autóval simán parkolható, villamos is ott jár.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház lakása. Belépéskor konyha+nappali, ez utóbbi paravánnal leválasztva, fullos zuhanypanel, szoba tükrökkel és nagy ággyal.
  • Lány külseje:

    A képek pontosak. Misty aranyos, nagyon csinos lány, most épp félhosszú szőkülő haja van. Szép arc, a cicik nagyon jók, a popsi kemény és kerek. Szép lány, na.
  • Action:

    Igazából csak dicsekedni szeretnék, mert nagyon jól éreztem magam, és irigyelhettek érte :D. Fürdés után megszabadítottuk Mistyt a bodytól amit viselt, majd egyből rábuktam a puncijára. Szerintem egész jól működött a nyelvem, legalábbis olyan jelzések érkeztek, hogy amit művelek az nem kellemetlen. Miután kinyalakodtam magam, Misty a szájával felállított, és gyorsan kaptam egy VV köpenyt, majd beleült. A tükörben kiválóan látszott minden, mindketten moziztunk is rendesen. Majd fordultunk, Mistyt magam alá gyűrtem, és jött a kedvenc hentai jelenetem, amikor a kicsi szőke nagymellű főhősnőt jó alaposan megdugja a nagydarab szőrös szörny. Ebből mondjuk a jó alaposan nem biztos, hogy sikerült, de a tükröt néztük, és közben az egyes pózoknál jókat nevettünk és jól éreztük magunkat, az biztos. Később fordultunk, dobtam a gumit, és teret adtam Misty szájának. Nem kellett csalódnom, mert rettentő ügyes. Persze a tükör itt is játszott, úgy fordultunk hogy mindenki mindent lásson. A haját fogtam és néha le-leemeltem a fejét a nemesebb szervemről. Szép látvány voltunk na, különösen mert belőlem nem sok minden látszott. Így is ért a vég, nagyot élveztem. Takarítás után csekkoltuk az időt, sajnos véget ért az órácska, így pancsi és távoztam.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda, szóba sem került addig. Most egy extramentes szeánszot toltunk, az értékaránnyal elégedett vagyok. Egy hangyányival az átlag felett.
  • Összkép:

    Ismét nagyon jól éreztem magam. Ha lehet megyek még... Misty nem csak szép, de okos is, lehet vele beszélgetni, és nagyokat nevetni is. El tudja hitetni, hogy ott és akkor csak te számítasz, és ez a legtöbb amit adni lehet.
Happy Massage