• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTRen egyeztettünk drága Fannival :) Gyorsan ment az egyeztetés már voltam Fanninál.
  • Megközelítés:

    Könnyű odatalálni ha van már voltál nála akkor szinte csukott szemmel megy . Először én is google earth-en néztem meg melyik utca is.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő, barátságos kuckó, tiszta, jó a háló is meg a fürdőszoba is. Fanni kedvesen elmondja mi merre :)
  • Lány külseje:

    Nagyon szép Fanni , formás és szexy mint egy tündér :) Szép szemek és barátságos hang meg arc.
    Gyönyörű mellei vannak és kellemes formái.
  • Action:

    Amint megérkeztem puszival üdvözölt Fanni és kellemesen elcsevegtünk, mi újság egymással, majd megszabadultam ruháimtól és elmentem zuhanyozni.
    Várt már Fanni a fekete szép kis köpenykéjében aztán ledobta és elkezdtünk csókolózni, imádom a nyakcsókot ezért azzal kezdtünk majd millió csókkal folytattuk minden porcikájára. Ez így ment jó néhány percig. Aztán mondtam neki szeretném kényeztetni és szépen az ágyra feküdt és elkezdtem orális leckegyakorlatom. Igen tetszett Fanninak , és el is röppent a drága :)
    Aztán ő vette kezelésbe az ezredest. Igen érzékien franciázik, kellemes volt és izgató.
    Ez így ment kb 5percig aztán érdeklődött húzzunk-e gumit, mondom persze és mondtam Fanninak , hogy lovagló pózzal kezdjük mert az a kedvencem.
    Kellemes paci vágta volt és közben csókolóztunk meg simogattam a mellét ő meg nyögdécselt vidáman. Fokoztuk a tempót és pár perc múlva hatalmasat élveztem. Kiélveztem minden másodpercet igen nagy szexuális kultúrával rendelkezik Fanni.
    Aztán pihentünk pár percet meg ittam vizet és cseverésztünk az élet dolgairól, hogy kivel mi történt meg mik az álmok és jövő tervek.
    Kérdezte mehet-e a második kör. Mondom okés mehet persze, felajánlottam a francia kezdést, de mondta most ő akar kényeztetni elsőnek. Aztán kellemes francia leckét mutatott be. Kutyus pózban kezdtünk gyengéden aztán paci póz lett és nagy csattogós vágta, együtt lihegtünk meg nyögdécseltünk, nagyon jó volt vele. Aztán hatalmasat élveztem a gumiba.
    Kis pihi aztán ittam vizet és irány a zuhanyzó majd öltözés és búcsú. Igazán szuper angyalka a Fanni :)
  • Elszámolás:

    Pesti átlagnak megfelelően. Leraktam az éjjeli szekrényre a végén mert már tudtam ráér a végén. Előző randin egyeztettük.
  • Összkép:

    Nagyon barátságos Fanni és törődő. Nálam csillagos 5-ös :)
Happy Massage