• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem számítottam rá de egyből sikerült elérnem. Sőt aznapra sikerült is időpontot egyeztetnünk. Majd SMS-ben még pontosítottunk pár dolgot.
  • Megközelítés:

    Kaptam pontos címet, amit nehéz volt eltéveszteni. A helyszínen kaptam a további utasításokat. Így.a bejutás nem volt gond. Én a lépcsőn haladtam, de nem sokkal mellette van a lift is. Egyébként BKV-val közelítettem meg a helyszint. Nem messze van egy villamosmegálló. De láttam parkolót is az épület előtt.
  • Helyszín:

    A lakást annyira nem figyeltem, de nem volt semmi szembeötlő, ami elvonta volna a figyelmem Mistyről. Mindenhol félhomály uralkodik. A szobában méretes franciaágy. A falakon gondosan elhelyezett tükrök díszkivilágítással, a ruháknak pedig szobainas. Ja és zene szólt bent. Nem tudom már milyen mert, elsősorban nem arra figyeltem :)
    A fürdőben tisztaság van és olyan választék tisztálkodószerekből, hogy egy drogéria is megirigyelné. Törülközőt még a szobában kaptam és jól funkcionált végig.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött egy szépség várt. Dús keblekkel és formás idomokkal. Nehezemre esett másra koncentrálni a látványától. Kértem, hogy utcai ruhában fogadjon. Ez végül elmaradt de nem bánkódom miatta.
  • Action:

    Érkezésem után elbújtunk a szobában. Egy kevés beszélgetés után a fürdőbe irányított és megkaptam az instrukciókat. Miután megvoltam ő is elugrott egy percre. Visszatérte után az ágy mellett állva kezdtem el egyre behatóbban felfedezni a gyönyörű testét. Közben Misty kibújt a kis öltözékéből, majd az ágy szélére ült és farkam orális kényeztetésébe kezdett. Tetszett hogy közben a lábát is felrakta az ágyra így azt is elértem. Feljebb húzódva az ágyba én kerekedtem felül és hamar a lábai közé került a fejem. Ténykedésemet szóbeli és egyéb megerősítések kísérték. Miután elélvezett gumit húztunk és hátulról, kutyusban folytattuk együttlétünket. Továbbra is kaptam a jóleső biztatásokat. Itt próbált úgy fordulni, hogy lásson mindent a tükörben én meg próbáltam asszisztálni ehhez. Asszem sikerült belőnünk a tökéletes látószöget :) Missziben is csekkoltuk egymást egy ideig a tükörben. Itt megemlítettem, hogy kipróbálnám a popsiját is, de kiderült, ehhez előre kellett volna szólnom. Ezután oldalt fordult és az egyik kedvenc pózomban lett végem.
    Jót beszélgettünk ezután mindenféléről. Majd egy tusolás után távoztam.
  • Elszámolás:

    A popsi majd legközelebbre marad. Egyenlőre be kellett érnem az alap élménnyel, ami azért elég jó volt. A csokor szerintem ennek megfelelő. Még az elején leraktam, de úgy tűnik kicsit elrejtettem, ezért távozáskor esett szó róla.
  • Összkép:

    Misty egy szenvedélyes nagyon formás testtel megáldott nő. Szerencsére jól ki is használja az adottságait, aminek úgy látom sokan örülünk is. Bízom benne, hogy ez sokáig így is marad :)
Happy Massage