• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolari!

    Szeretném újból megköszönni Neked, hogy meglátogattál a Wanda-lakban és persze azt is, hogy ezt ilyen jól meg is örökítetted.

    Mindenkinek el szoktam menteni a számát aki járt Nálam, azért volt elmentve a tiéd is, de természetesen emlékeztem is rád :)))

    Nagyon részletes, informatív és mindenre kiterjedő beszit írtál, egy kis humorral fűszerezve. Hibátlan alkotás :)

    Külön szeretném megköszönni, hogy felhívtad a figyelmet a diszkréció fontosságára, sajnos ez nem mindenkinek olyan természetes, mint Neked.

    Örülök, hogy újból ilyen csodálatos élményben részesíthettelek, igyekezni fogok, hogy a jövőben ezt az élményt még tovább fokozzuk ;))

    Várlak vissza bármikor sok szeretettel, öleléssel, csókokkal, mosolygással és reményeim szerint egy még nagyobb élménnyel!


    MILLIÓ CSÓK :****


    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Bár csak egyszer jártam korábban Wandánál, mégis megvolt neki a számom és emlékezett is rám. Talán emiatt még kedvesebb, aranyosabb volt a hangja, mint legutóbb. Késő délután hívtam, és aznapra már tele volt a naptára, de másnapra sikerült időpontot megbeszélnünk.
  • Megközelítés:

    A belvárosnál kicsit kintebb van, egy forgalmas főúton, de a busz és a villamos majdnem a ház előtt tesz le, és Rákosrendező vasútállomás sincs messze, így könnyen megközelíthető. Az ajtót nehéz észrevenni, első alkalommal többször elmentem mellette, mire megtaláltam, figyeljetek oda!
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, és a lakás is nemrég lehetett felújítva. Most is nagyon szépen van berendezve, de Wandának bőven van még terve a csinosítgatásra. Szeret lakberendezni és érzéke is van hozzá :) A szobában van szobainas a ruháknak, de az ágy is elég nagy ahhoz, hogy a sarkára pakolva ne zavarjanak. A fürdőszobában ott a DM, a Rossmann és a Müller teljes tusfürdőválasztéka, és ami ritkaság, hogy a zuhanyzó azonnal beáll a kívánt hőmérsékletre. Wanda egyedül rendel a lakásban, így nem nehéz tartani a diszkréciót.
  • Lány külseje:

    Wandának nagyon szép szeme és szája van, lentebb hatalmas cicik, még lentebb nagy, de formás popsi. Aki szereti, ha van mit fogni egy lányon, az nem fog csalódni benne. Egy melltartónál alig nagyobb fekete felsőben fogadott, azon kívül csak melltartó és egy mikroszkopikus méretű tanga volt rajta.
  • Action:

    Picit várnom kellett, mielőtt beléptem, mert a szomszédok is pont akkor értek haza, így először direkt az ellenkező irányba mentem el (ezt csak azért írom, kedves MT-k, mert mi is törekedjünk a diszkrécióra). Ahogy beléptem, Wanda rögtön csókkal köszöntött, és már tudtam, hogy ma is érdemes volt eljönnöm :) Megkínált innivalóval, amiből majdnem akkora választék van, mint tusfürdőből, és nem azért, mert tusfürdőt ad inni :) Kikísért a fürdőbe, és hozott nekem törülközőt.
    Visszaérve ő is megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, nekiláttunk felfedezni egymás száját és testét. Ahogy szoktam, én bontakoztam ki először. Végigcsókoltam az egész testét szép lassan, persze a punciját hagyva utoljára. Finom, illatos és nagyon érzékeny puncija van, alig nyaltam rajta párat, máris egyértelműen hangot adott örömének, közben vadítóan tekergette magát. Nekem se kellett több, begyorsultam, és így Wanda nagyon hamar eljutott a csúcsra.
    Kérte, hadd pihenjen a puncija, és ő kezdett el kényeztetni. Boszorkányos technikáját már én is és mások is megénekeltük korábban, ezt a nyelvmunkát iskolában kellene tanítani! Amikor már úgy gondoltam, eleget pihent a punci, kértem, hogy 69-ben folytassuk. Így még izgatóbb volt, és nemsokára elkélt a gumi is.
    Múltkor a lovaglópóz kimaradt, pedig olvastam, milyen nagyszerűen műveli Wanda azt is. Most ezzel kezdtünk, és nem csalódtam, tényleg nagyon jól csinálja. Ahogy tekergeti a csípőjét, férfi legyen a talpán, aki sokáig bírja! Azért fő a változatosság, hátulról is magamévá tettem Wandát, és mit mondjak, rendesen lefárasztottuk egymást. Végül kértem, hogy feküdjön hanyatt, és a hasára mentem el.
    Tisztálkodás és folyadékpótlás után beszélgettünk egy kicsit pihenésképpen. Beszélgetni is lehet vele, értelmes lány, és képes szóval tartani az embert. Egy idő után viszont éledezni kezdtem odalent, és másra volt szükségem a szájától. Meg is kaptam az említett csodatechnikával, és még rátett az is, hogy a fenekét közvetlen a fejem mellé tolta, így puszilgathattam is közben. Hosszú percekig tartott a csúcs közelében, míg végül a szájában lett végem másodszorra.
    Újabb tisztálkodás és beszélgetés, majd el a fürdőbe, és végül érzékeny búcsút vettünk egymástól (egyelőre). Ahogy volt, meztelenül kísért ki az ajtóig, természetesen nem bántam :)
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlag, pontosabbat a bővebb infóból tudhattok meg. Utólag tettem le, nem is került szóba.
  • Összkép:

    Nem véletlenül mentem (és megyek is még) vissza Wandához, mert egy imádnivaló csaj, akinek a hozzáállása is példa értékű. Mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát úgy is, mint vendég, és úgy is, mint szexpartner. Ajánlom, hogy látogassátok meg, csak ne akkor, amikor én szeretnék menni :)
Happy Massage